Şimdi Ara

2014 PHİLİPS 3DTV (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
34
Favori
144.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7109'un input lag değerlerini hiç bir yerde bulamadım bilen var mı ? yada diğer philips tv'lerde konsol oynayan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 27 Temmuz 2014; 11:57:18 >
  • Fautzin kullanıcısına yanıt
    40-50 ms civarı
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine

quote:

Orijinalden alıntı: data5

Merhabalar,

Bu cihaz hakkında menü ve kanal geçişleri yavaş diye yorumlar var. Satın alacağım siz ne düşünüyorsunuz?

http://www.kliksa.com/urun/philips-42pfk630912-ambilight-dvb-s-fhd-3d-smart-led-tv-4-gozluk/980003602

PHILIPS 42PFK6309/12

bu ürünle ilgili kendi çapımda bir inceleme yapacaktım.fırsat bulamıyorum bir haftadır malesef.kabaca bir kaç cümle kurmak istiyorum sayfanın takipçileri için:

basit bir kulanıcıyım lg ve samsung 6340 kullandım bunlarla kıyaslıyorum,

-görüntü kalitesini beğendim samsung la yakınlar lg den daha iyi bence

-ambilight kesinlikle harika bir şey hem eve hem tv ye çok hoş bir hava katıyor bence bu tv nin en büyük artısı bu

-vatan dan alırsanız media player hediyesi var bedavaya geliyor.

-usb den hd film veya dizi açtığımda samsung da hafif donma kasma hissederdim,bunda göremedim akıcı bir şekilde oynattı.

biraz eleştirmek gerekirse

*samsung 40ue6340 la kıyaslıyorum:

-iki katı daha kalın

-menü geçişleri bence rezalet tuşa basıyorum tepkiler eski tüplü tvlerden daha yavaş

-uydu çok yavaş

-resim görüntü ayarları çok yetersiz çok az seçenek ve görüntü özelleştirme sunuyor,5 sene önceki samsung tvlerden bile çok çok geride

-smart tv de çok az uygulama var destek yetersiz smart tv var demek için smart tv özelliği koymuşlar

-kumanda algılaması iyi değil smart tv özelliği olmayan başka bir philips led tv var önümde o da aynısı.demek ki sorun philipste sanırım.

-kumandasından bahsetmek gerekirse diğer smart led tv lerinki gibi değil bir ağırlığı ele oturuşu yok.37 ekran tv ler için 5 liraya kumandalar var onlara benziyor.bende bıraktığı izlenim bu.

yanlışım olmuşsa lütfen düzeltin.yukarda yazanlar kendi fikirlerimdir alacak olanlara bir fikir edinmeleri için yazdım.resimli bir inceleme yapmayı düşünüyorum.

6340 aldim akrabaya kendi uydu alicisinda görüntü leş gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam arkadaslar, kısa zaman içinde tv alacağım ve ambilight olduğu için philips düşünüyorum. 47'" 7 serisini çok sevdim yalnız 2014 modeller ambilight 2 taraflı. Hadi onu hoş göreyim dedim en basitinden arkada 2 hdmi çıkışı var 2013 modelde ise 3 çıkış. Benim bi media player, digiturk, ps3 olmak üzere 3 hdmi aletim var. Bir tanesini yandan bağlamam çok çirkin duracak. Kesinlikle 2014 7109 serisi almak istemiyorum artık 7108, 7008 de bulamıyorum. Ne yapmalıyım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khorgan -- 31 Temmuz 2014; 8:48:08 >
  • 8109 Android

http://www.youtube.com/watch?v=jQHgxMOE29k#t=227

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 2 Ağustos 2014; 4:34:09 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Bu cihaz hakkında menü ve kanal geçişleri yavaş diye yorumlar var. Satın alacağım siz ne düşünüyorsunuz?

http://www.kliksa.com/urun/philips-42pfk630912-ambilight-dvb-s-fhd-3d-smart-led-tv-4-gozluk/980003602

PHILIPS 42PFK6309/12

bu ürünle ilgili kendi çapımda bir inceleme yapacaktım.fırsat bulamıyorum bir haftadır malesef.kabaca bir kaç cümle kurmak istiyorum sayfanın takipçileri için:

basit bir kulanıcıyım lg ve samsung 6340 kullandım bunlarla kıyaslıyorum,

-görüntü kalitesini beğendim samsung la yakınlar lg den daha iyi bence

-ambilight kesinlikle harika bir şey hem eve hem tv ye çok hoş bir hava katıyor bence bu tv nin en büyük artısı bu

-vatan dan alırsanız media player hediyesi var bedavaya geliyor.

-usb den hd film veya dizi açtığımda samsung da hafif donma kasma hissederdim,bunda göremedim akıcı bir şekilde oynattı.

biraz eleştirmek gerekirse

*samsung 40ue6340 la kıyaslıyorum:

-iki katı daha kalın

-menü geçişleri bence rezalet tuşa basıyorum tepkiler eski tüplü tvlerden daha yavaş

-uydu çok yavaş

-resim görüntü ayarları çok yetersiz çok az seçenek ve görüntü özelleştirme sunuyor,5 sene önceki samsung tvlerden bile çok çok geride

-smart tv de çok az uygulama var destek yetersiz smart tv var demek için smart tv özelliği koymuşlar

-kumanda algılaması iyi değil smart tv özelliği olmayan başka bir philips led tv var önümde o da aynısı.demek ki sorun philipste sanırım.

-kumandasından bahsetmek gerekirse diğer smart led tv lerinki gibi değil bir ağırlığı ele oturuşu yok.37 ekran tv ler için 5 liraya kumandalar var onlara benziyor.bende bıraktığı izlenim bu.

yanlışım olmuşsa lütfen düzeltin.yukarda yazanlar kendi fikirlerimdir alacak olanlara bir fikir edinmeleri için yazdım.resimli bir inceleme yapmayı düşünüyorum.

Vakit ayırıp yanıtladığınız için teşekkürler. Aldım ben cihazı yazdığım gün, pek yorum bulamadım güveneyim dedim. Digiturk kullanacağım için pek problem olmayacaktır geçişler. Umarım ileride üzmez bizi.

Hayırlı olsun hocam.yanıtı geç yazmıştım kusura bakmayın.siz de fikirlerinizi belirtirseniz almak isteyenler fikir sahibi olurlar.iyi günlerde kullanın.

Cihazın görüntü kalitesi ve subwoofer'a benzeyen ses çıkışı çok iyi.

Cihazın tek sıkıntısı menü geçişleri aşırı yavaş. Oruçluyken kullanmamanızı tavsiye ederim. İkinci gündem kıracaktım kumandayı.

Çift görüntü teknolojisine gelince tamamen fuzuliyet. Biri TV kanalı biri uydu girişi olması şart. Deseydi biri HDMI girişi diğeri uydu tamam da, olayın hiç bir anlamı kalmamış bu şekilde.

çift görüntü teknolojisi derken hangi model için söyledin?

bu arada yeni 7109 geldi ve kurdular henüz bir sorun çıkmadı inş. çıkmaz

• Aradığım tvyi buldum. 47pfk7509 ama türkiyede yok galiba

• Khorgan K kullanıcısına yanıt
    yeni 8 seriside henüz gelmedi bekliyoruz bakalım inşallah uçuk bir fiyat çekmezlerde beklediğimize değer,vatan,a 8 serisi gelmişte tükendi vs..yazıyorlar ama ben inanmıyorum gelip tükendiğine
  • ergin967 kullanıcısına yanıt
    Gelip tükenmedi,ön siparişmiş..arayıp sormuştum hakikaten stokta var mı diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar kısmetse tv alma arifesindeyim :) aklımda sony ve philips markaları var. philipsin görüntü kalitesi ve ambilight özelliği nedeniyle tercih etme istiyorum. Ancak ben 3 taraflı ambilight olan modellere bakıyorum. bu özellik; 2013 model 7008 ve 7108 ile 2014 model 7500 ve 8800 modellerinde var olduğu görülüyor. Yalnız burada 2 sıkıntı var 7008 ve 7108 modellerin kapalı kutusu yok! 7500 ve 8800 modelleri henüz görmediğim gibi fiyatlarıda fazlaca yüksek olacak gibi duruyor. 7500 ve 8800 modelleri Türkiye'ye ne zaman gelecektir ve bu tvleri önerir misiniz???
  • yeni gelen 2014 7 serilerinde 3 taraflı ambilight yok gelecek olanlardada olduğunu sanmıyorum 2013,e göre 7 serisinde düşüş var çünkü,8 serisinde var 4 taraflı ambilight ve android oda nezaman gelir ne fiyatla gelir bilmem çok geç kaldılar bu sene için
  • dostlar philips 7509 seri tvleri acaba ülkemize gelecek mi? philipsin kendi web sitesinde 7000 serisinde sadece 7109 gösteriyor bu konuda bilgisi olan var mı? neden 7509'u istiyorsun diyen olursa 7509'da 3 ambilight olduğu için istiyorum. birde 3 ambilight 8800 serisinde var ama hem çok pahalı hemde ben 42" istediğim için almak istemiyorum. Bu konuda bilgisi olan acil olarak yardımcı olursa sevinirim.
  • üstadım kaç zamandır tv almak için araştırmalar yapıyorum. aklında sony ve philips var.

aklımdaki ilk tercih philips 7008 yada 7108 idi ama güncellemelerde yaşanan sıkıntılar nedeniyle ürünü alamadım ve yenisi çıktı 7109 ama bundada malesef 2 taraflı ambilight olduğu için almak istemedim.

şimdi 3 taraflı 42" ekranlı 3 taraflı ambilight özellikleri olan 7509 modeli ülkemize gelecekmi? bugün tekno marketleri gezdim kımsenin dogru düzgün bilgisi yok gelir diyen var gelmez diyen var ama kesin cevap verebilen kımse yok!

bu konuda bi bilgin varsa yada bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
  • onzy O kullanıcısına yanıt
    yeni gelecek ürün var mı bilgim yok....yetkili satıcılara sormak gerekir...
  • 4 taraflı ambilight özellikli 8xx9 serisi için kullanıcıların karşılaştıkları sorunları ve yazılım güncellemelerini ilk elden takip edebileceğiniz philips destek forumlarındaki ilgili konunun bağlantısı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.guven -- 21 Ağustos 2014; 9:34:49 >

• Dostlar selam. Ben de bu 4 taraflı ambilight özelliği olan tvleri bekliyorum. Gerçekten müthiş bir olay. Hele bir de 4k ve 4 sided ambilight mükemmel olur. Valla taksite girip alacağım da ne zaman gelecek belli değil. Senenin bitmesine 4 ay kaldı. Yakında 2015 modeller açıklanır. Bi de onları bekleriz:((
  • 4000tl ye kadar bir bütçem bulunuyor. Hangi 55 inch philips i tavsiye edersiniz?

• Annem için 2 tarafı ambilight özellikli 42PFK6309 aldık. Aklımda hiç philips marka bir TV olmamasına rağmen ambilight özelliği baya cazip geldi ve ani bir karar değiştirmeyle TV'yi aldık çok da memnunuz. Kanal listesinin 4 -5 saniyede gelmesi ve kanal geçiş hızının yavaş olması dışında bir sıkıntısı yok. Akşamları ambilight muhteşem bir etki oluşturuyor. Sırf bu ambiyans için akşamları ışıklar kapalı oturuyoruz artık :) Kendime de LG almayı düşünürken ambilihgt a hayran kaldığım için Philips'in ilk Android TV'lerinden 48PFS8109 veya 55PFS8109 almayı düşünüyorum. 55PFS8109 bi ara vatanda 5999 Lira olarak gözüküyordu ama stok yoktu, şimdi de fiyatı uçurmuşlar. Varolan sorunların çözümlenme durumunu takip etmek için de birkaç mesaj üstte linkini verdiğim philips forumdaki konusunu takip ediyorum. Philips bu sene geç kalmış ama napalım bekleyişe devam.
    Modeller arasındaki farka dair küçük bir bilgi vereyim:
    8109 ve 8209 ile 8159 arasındaki tek fark masa standı, 8109 ve 8209'da standın ayakları uçlarda(ki çok hoşuma gitti) 8159' da ise ortada.
    8109 ve 8159 ile 8209 arasındaki tek fark ise renk.
    8109 ve 8159: Gümüş gri, 8209: Beyaz
    Ürün broşürleri:
    55PFS8109
    55PFS8159
    55PFS8209

• e.guven E kullanıcısına yanıt
    Üstat gelse de aksak:))
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.