Şimdi Ara

2014 PHİLİPS 3DTV (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
34
Favori
144.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben de dört gözle bekliyorum ama geç gelirse de işime gelir. 5000-6000 arası bir fiyat olursa 600 küsür lira taksite girmek istemiyorum 9 ay. En azından yarısı peşin kalanı taksit olursa zora da sokmaz herhalde :)
    Alırsam 90% bilgisayar ekranı olarak kullanmayı düşünüyorum (film+oyun amaçlı). Nasıl bir tecrübe yaşatır acaba çok merak ediyorum. En azından mağazalara teşhir ürünü gönderseler de incelesek.
  • e.guven E kullanıcısına yanıt
    Bana Anakra Kentpark'taki Mediamarkt'ta yakında gelir demişlerdi 1 ay önce, fiyatı da 7000tl civarı olacak demişlerdi. Hala ses seda yok. Kimse bilmiyor maalesef:((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 23 Ağustos 2014; 9:16:25 >
  • 2014,ün son çeyreğine girdik hala yeni 8 serisi gelecek
  • Arkadaşlar Philips 47pfk6589/12 aşağıda ilanı var Teknosa'dan hediye. Sıfırı 2300 lira. Uygun fiyatlı almak isterseniz inceleyin
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-sifir-47-philips-3d-full-hd-led-ambilight-tv-176651063/detay/
  • Bu ürün yeni gelmiş galiba tam 47 7109 a karar vermiştim. bu ürün nasıl tavsiye edermisiniz?

http://www.bimeks.com.tr/urun/144213/philips-42pus7809-106-ekran-ultra-hd-3d-led-tv-4k-.aspx
  • donjuan20 D kullanıcısına yanıt
    bu ürün 4k
  • Philips Curved ürün çıkarttı gelir mi bilmem

8909

2014 PHİLİPS 3DTV

2014 PHİLİPS 3DTV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 4 Eylül 2014; 4:54:17 >
  • Arkadaşlar engin bilgilerinize dayanarak bir sorum var:
    yeni tv alıp tv mi büyütme ve 3d olayına geçme derdine düştüm. Tam alacaktım ki bu 4k filmleri kafama takıldı. Yakın zamanda bu 4k filmler artar mı? Boyutu tabiki 1080p filmlerin iki katı olur ve de kota sorunu ve de oynatıcı sorunu ve de fiyat sorunu vs.. diye düşünüyorum. Sizce almışken biraz paraya kıyıp 4k bir tv mi almalıyım yoksa daha erken mi ? 4-5 sene sonrasına mı bıraksam? 3D filmler de geç gelir diye normal led almıştım ama 2-3 yıl içinde 3D sektörü hızlı ilerledi! Sizlerin görüşleriniz doğrultusunda karar vereceğim.

Ayrıca, normal büyüklükteki salon için 47 mi yoksa 55 mi? (tabi 55 in fiyatını da düşünmek gerek) Teşekkürler.
  • 4k konusunda her kafadan ayrı ses çıkıyor bende 2011,de 42 inch philips aldım şimdi 55 alacağım ama 4k düşünmüyorum bence erken 4k içerik bulmak zor 4k yayın henüz uzak,dediğiniz gibi film boyutları çok büyük oysa mkv filmler hem boyut olarak daha avantajlı hem görüntü kalitesi iyi.evde 50gb civarı birçok bluray filmde mevcut fazlasıyla yetiyor bana.
    3-D konusuna gelince eğer keyfine varmak istiyorsanız alabildiğiniz kadar büyük ekran tercih edin bence tv ile mesafeniz 4 metre civarı ise kesinlikle 55,ten aşağı almayın bende 42 yeter dedim sonra pişman oldum küçük kaldı dolayısı ile 3-D olayıda pek tat vermedi yinede karar sizin.
  • Evet ölçtüm biçtim karar verdim.

Philips ... zaten tek markam bu (Ben görüntü, ambians ve ses diyorum, smart vb. işim olmaz.)
    Ful hd .... 1080p şimdilik yeterli //// 4K için iki katı para + kota sorunu ve indirme hızı + hard disk sorunu + yeni gelişen teknoloji vb.
    3D .... artık olmalı, az çok hepsi aynı özellikte ama tercihim pasif
    47 inç ... 55 inç ile arasında (alacağım tv nin) yaklaşık 1000 TL fiyat farkı var. Bu fark ile 32 inç ikinci bir TV alacağım. Ayrıca malum kiracıyız tv ye uygun salon mu arayacağız.. Ama 47 inç her salona uygun olur ve büyüklük olarak yeterli (4 yıldır 40 inç seyrediyorum, 40 tan 47 ye çıkmak bile bence büyük olay)
    Sonuç:

Vee

Artık fiyat takip ediyorum , en uygun anda alacağım. Aslında bugün iyi bir kampanya başlamış fiyat 100 Tl düşmüş ve hediye inidrim kuponu var:)))

• evet yeni 8 serisi androidli 55pus8809 teknosaya gelmiş yarın gidip inceleyelim bakalım cevahirde.

• http://www.bimeks.com.tr/urun/143201/philips-47pfk7109-12-120-ekran-3d-led-tv.aspx

Nihayet kararım sonucunda bu adresteki ürünü mağazadan kapalı kutu (iyi kontrol ettim) olarak aldım. 260 TL hediye çekim ile de muhtemelen 2. 32 inç. tv alacağım.
    Gelelim 47 inç 7109 a.
    - ekran, çerçeve , görüntü, ambians , ses, her zamanki kaliteli philips. Eski 7605 modele göre parlaklık canlılık daha bir güzel. Ancak (D smart kullanıyorum) normal uydu yayınlarında bazı kanallardaki renk tonunu beğenmedim. Biraz aşırı renkli insanların yüzleri kızıla yaklaşıyor. Ancak bu yayınlar ile ilgili . Bu durumda da ayarlardan düzeltiyorum, eğer uzun süreli bu yayını izleyeceksem! Ama genel olarak HD yayın yapan kanallar ve belgesel kanalları çok hoş. TRT de animasyon film izledik çok güzeldi bir ara 3D izler gibi bile oldum. Ayrıca 1080p kaliteli film ve özellikle BBC nin Human ve Animal planet serisi var izlemeye doyamıyorsun. bu arada bu tür programlardaki 2d yi 3d ye çevirmeyi de oldukça başarılı buldum

- 3d gayet güzel ambiansla hoş bir izleme zevki veriyor. pasif gözlükler iyi tercih olmuş, aktiflerden birkaç arkadaş çok rahatsız olduğunu söyledi! Film kaliteli ise, dalgalanma kırılma yok , bazı sahneler salonun ortasında gibi . hatta sahneyi durdurup ekrandan fırlayan cisimlere yakından baktım güzeldi gerçekten çok zevkliymiş.

- smart tv: eski modelimde çok yavaştı.tamam kabul ama BİR TV den internet beklentiniz benim gibi çok yoksa bu tv ninki yeterli gelir hızı fena değildi, smarttaki müzik klip vb. sesi, uydu yayınına göre çok daha iyi çıkıyor. normalde 25 seviyedeyken sesi 15 hatta 10 seviyesine düşürdüm ( yan odadan hanım ne yapıyorun ne bu ses diye geldi de:))) ses en çok 60 seviyede. smartta birçok uygulama var canın çok sıkıldığında girer gezersin ama evinde pc olan birisi çok nadiren girecektir eminim sonuçta bu tv kardeşim i5 veya i7 pc değil...
    - uydusuna anten kablosunu takıp çalıştırdım idare eder ama hd kaliteli bir uydunun yerini tutmuyor. uydu özelliklerini çok kurcalamadım. D smart olduğu için şimdilik ihtiyaç yok.

GELELİM EKSİLERE

- Bir tane ölü pikselimm oldu nur topu gibi. ama bulmak için çok uğraştım sağ üst köşeye 5 cm. kadar uzaklıkta. ekrana 2 karış yaklaşık 30- 40 cm. uzaktan bakınca ve ekran beyaz iken görüyorsun. Zaten bir daha ekrana o kadar yakından bakmam ( ben den başka kimse de bakmayacağı için zararı yok!!) servis 1 tane için birşey yapılamayacağını söyledi. Ben de biliyordum da , belki farklı birşey söyler diye sormuştum!
    - bu seri tvlerde ekran koruyucu panel varmışşşşş, ondan dolayı özellikle gündüzleri koyu ekran larda parlama yapıyor, arkadaki pencereyi veya ortada gezenlerin yansımasını görüyorsunuz. Belki de ben çok dikkatli baktığım için. Parlak renkli sahnelerde bu olay çok az hissediliyor. Sahnelere çok dikkatli bakmayan birisi buna dikkat bile etmeyebilir ama benden kaçmaz!!!!!

*** 55 inç olsa harika olacakmış ama 1000Tl lik fiyat farkı ve salonun genişliği öne çıktı. Maddi imkanı olanlara, salonu geniş olanlara ve de özellikle 3D ve normal film izleyeceklere 55 inç tavsiye olunur.

Sonuç olarak, 55 inç 4K tv alıncaya kadar ( Tahminim 3-4 yıl) bu tv ile beraberiz. İlk izlenimlerim alın arkadaşım ses ve görüntü görün ambiansta kaybolun.:)))

• hayırlı olsun güle güle kullanın,bu arada androidli philips55pfs8109 hepsi buradada 6000,den satışa girdi

• Yeni evlendiğim için philips 7109 de karar kıldım.Biraz aceleye geldi yoğunluktan dolayı

Kendi dijital uydusuna sadece Türksatı yükledim şuan sorunsuz , Hotbird falan da yüklersem çok kasıyor.

DTS seslerde mkv lerde sıkıntı var konuşma sesleri çok az çıkıyor fısıldar gibi sesini açıyorum ama bu sefer de aksiyon sahnesinde bangır bangır ses çıkıyor.

Gelişmiş ayarlardan bir şekilde halletmeye çalıştım eh işte morelim bozuk bu konuda.

MKV 3D filmleri otomatik 3D yapmıyor , ama demo olarak indirdiğim bazı 3D trailerleri otomatik olarak 3D algılıyor.

Elimde ki filmlerin %95 i DTS canım çok sıkkın. Yazılım güncellemesi yaptım internete bağlayıp düzelen bir şey yok.

Ambilight özelliğini kapatıyorum gündüzleri ama otomatik olarak kendiliğinden geri açılıyor. ? ? ?

Elimde 10 yıllık Sony KDL40 serisinden var çok memmundum. Sony almadığım için biraz tereddüt var.

Ambilight ve DTS için sorunu çözebilen arkadaş var mı ?

donjuan20 Arkadaşın dediği gibi bende 55'' aldım aynı modeli ölü piksel için bende kontrol edeceğim gerekirse usb den ölü piksel testi yaparım. Parlaklık konusunda bahsettiği gibi arkada perde ve camlar görünüyor ben bu sorunu enerji tasarrufunu kapatarak ve ekran görüntüsünü canlı seçerek çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYLAVYU -- 9 Eylül 2014; 13:22:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AYLAVYU

Yeni evlendiğim için philips 7109 de karar kıldım.Biraz aceleye geldi yoğunluktan dolayı

Kendi dijital uydusuna sadece Türksatı yükledim şuan sorunsuz , Hotbird falan da yüklersem çok kasıyor.

DTS seslerde mkv lerde sıkıntı var konuşma sesleri çok az çıkıyor fısıldar gibi sesini açıyorum ama bu sefer de aksiyon sahnesinde bangır bangır ses çıkıyor.

Gelişmiş ayarlardan bir şekilde halletmeye çalıştım eh işte morelim bozuk bu konuda.

MKV 3D filmleri otomatik 3D yapmıyor , ama demo olarak indirdiğim bazı 3D trailerleri otomatik olarak 3D algılıyor.

Elimde ki filmlerin %95 i DTS canım çok sıkkın. Yazılım güncellemesi yaptım internete bağlayıp düzelen bir şey yok.

Ambilight özelliğini kapatıyorum gündüzleri ama otomatik olarak kendiliğinden geri açılıyor. ? ? ?

Elimde 10 yıllık Sony KDL40 serisinden var çok memmundum. Sony almadığım için biraz tereddüt var.

donjuan20 Arkadaşın dediği gibi bende 55'' aldım aynı modeli ölü piksel için bende kontrol edeceğim gerekirse usb den ölü piksel testi yaparım. Parlaklık konusunda bahsettiği gibi arkada perde ve camlar görünüyor ben bu sorunu enerji tasarrufunu kapatarak ve ekran görüntüsünü canlı seçerek çözdüm.

AYLAVYU hayırlı olsun bu arada sorun olmayacaksa nereden kaça aldın?

ambilight özelliği 3D aktif olunca otomatik olarak açılıyor , bu şekilde dikkatimi çekti ama tekrar ben de bir deneyeyim.

Enerji tasarruf olayını bende bir bakayım ekran nasıl olacak!

Ayrıca şu DTS sorunu nedir ben mi dikkat etmiyorum. Örnek bir film verebilir misiniz mesela ben HD Arşivi isimli siteye üyeyim filmleri buradan indiriyorum şimdi baktım örnek olarak bu filmi buldum, DTS yazıyor bu tarz filmler mi? sorun ne şekilde oluyor? bendeki filmlerin çoğu mkv 4-5 film denedim ama ses iyiydi!

• Beyler bu ucuz fiyatlı 4K 6800 serilerine ne diyorsunuz? 40'' olanı 2.299 TL şu an Teknosa Marmara Forum'da. Bunun 47'' olanı varsa alabilirim aslında. Yoksa 7 serisi alacağız sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donjuan20

quote:

Yeni evlendiğim için philips 7109 de karar kıldım.Biraz aceleye geldi yoğunluktan dolayı

AYLAVYU hayırlı olsun bu arada sorun olmayacaksa nereden kaça aldın?

ambilight özelliği 3D aktif olunca otomatik olarak açılıyor , bu şekilde dikkatimi çekti ama tekrar ben de bir deneyeyim.

Enerji tasarruf olayını bende bir bakayım ekran nasıl olacak!

Ayrıca şu DTS sorunu nedir ben mi dikkat etmiyorum. Örnek bir film verebilir misiniz mesela ben HD Arşivi isimli siteye üyeyim filmleri buradan indiriyorum şimdi baktım örnek olarak bu filmi buldum, DTS yazıyor bu tarz filmler mi? sorun ne şekilde oluyor? bendeki filmlerin çoğu mkv 4-5 film denedim ama ses iyiydi!

http://www.redbunker.net/5n7c8pzs3u3g/Escape.Plan.2013.1080p.BluRay.DUAL.DTS.x264-HDA.mkv.htmll

Selamlar ve teşekkürler.

DTS seslerde konuşma sesleri fısıltı gibi geliyor ses seviyesi 17 de iken 24 civarına getirdiğimde ses güzel çıkıyor ama bu sefer de her hangi ateş, patlama , araç sesi gibi aksiyon anında televizyondan gelen ses çok fazla oluyor.

Özel ayarlara girip otomatik ses düzelticiyi kapattım, az önce bass özelliğini 3 e düşürdüm.

A3 ve dobly digital seslerde sorun yok , ben torrentten indiriyorum.

Kumandanızın en sol en alt tuşu Subtitles tuşu, buna basın ve tanım deyin. Size izlediğiniz videonun ses kodeğini gösterecektir. Türkiye de genelde 5.1 , dual vs. rip yapılıyor biliyorum , ama yabancı sitelerde direkt DTS ses.

Ses ayarlarınızın fotorafını koyabilirseniz ve gelişmiş ayar ses fotorafınızı bende buraya koyacağım şimdi.

Not ; Geçiş esnasında otomatik ses düzenlemeyi kapadım . Ses clear özelliği aktif , Surround : Stereo da , Ses çıkışını : Easylink ten TV hoporlorüne çevirdim.

TV yi Bimexten 3700 e aldım %10 hediye çeki var, arkadaşım orada olduğu için oradan aldım. Gönlümde Sony veya Samsung vardı ama Samsung aktif gözlük olduğu için geri vazgeçtim. Hiç rahat değildi.

3D subtitles ile altyazıları hallettim dün avatarı izledim çok güzeldi. Şuan tek sorunum ses. Bir ayar bozdum sanırım.

Not ; Tv yi fabrika ayarlarına getirdim bilerek güncelleme yapmadım ses sorunu gitsin diye ama gitmedi.

Not 2 : Normal uydu yayını ve A3 ve ya dobly digital seslerde sıkıntı yok DTS seste yukarıda belirttiğim gibi konuşmalar kısık sesle giderken her hangi bir aksiyon anında kulaklarınız çınlıyor. ( dakika başı kumandadan sesi kısıp aç, kısıp aç daral geldi. )

Ambilight özelliğini 3D açmasan bile yine arada bir devreye giriyor , az önce kapattım gündüz olduğu için, kanal falan değiştirince bazen kafasına göre açılıyor. Şuan yine açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYLAVYU -- 11 Eylül 2014; 14:22:04 >

• Herkese iyi akşamlar 55PFL6198K modelinde mevcut DTS uzantılı sesler desteklenmiyor hala bir yazılım güncellemeside gelmedi bu konuda uzun süredir canım bir hayli sıkkın bugün 2.televizyon alma amaçlı Teknosada 55PUS7809 modelini inceledim bu modellerde hala DTS ses sorunu varmı(Hiç açmaması veya sesin kısık gelmesi saçmalığı 7 serisinde yaşanan),Ambilight görüntü kalitesi herşey tamamda şu ses sorunu birtürlü halledilemedi gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

Herkese iyi akşamlar 55PFL6198K modelinde mevcut DTS uzantılı sesler desteklenmiyor hala bir yazılım güncellemeside gelmedi bu konuda uzun süredir canım bir hayli sıkkın bugün 2.televizyon alma amaçlı Teknosada 55PUS7809 modelini inceledim bu modellerde hala DTS ses sorunu varmı(Hiç açmaması veya sesin kısık gelmesi saçmalığı 7 serisinde yaşanan),Ambilight görüntü kalitesi herşey tamamda şu ses sorunu birtürlü halledilemedi gitti..

2014 Mercedes de kasetçalar özelliği gibi sinir bozucu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

Herkese iyi akşamlar 55PFL6198K modelinde mevcut DTS uzantılı sesler desteklenmiyor hala bir yazılım güncellemeside gelmedi bu konuda uzun süredir canım bir hayli sıkkın bugün 2.televizyon alma amaçlı Teknosada 55PUS7809 modelini inceledim bu modellerde hala DTS ses sorunu varmı(Hiç açmaması veya sesin kısık gelmesi saçmalığı 7 serisinde yaşanan),Ambilight görüntü kalitesi herşey tamamda şu ses sorunu birtürlü halledilemedi gitti..

2014 Mercedes de kasetçalar özelliği gibi sinir bozucu.

Aynen tam bir saçmalık.. Gerci dün bir güncelleme geldi 160 MB daha bakamadım neler değişti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.