Şimdi Ara

2014 Pax East Kod Dağıtımı Ana Konu (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.806
Cevap
18
Favori
131.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 Gündür ward kodu arıyorum. Ne durumlara düştüm :) Varsa biri çok rica ediyorum çook.
  • Yarım saatte bunlar oldu :) tweetdeck cidden işe yarıyor deneyin derim.
     2014 Pax East Kod Dağıtımı Ana Konu
  • varmı varus kodu bulabilen hala ?
  • Arkadaşlar rica ederim banada atın, bir gün benimde b,r faydam dokunur size
  • sabahtan beri 1bile tane kod bulamadım varsa elinde kod bulunan hayrına bi pm den yollasın :D
  • varus kodu verene orıgın bundle vericem p.m
  • kararlıyım bulucam
  • varus kodu verene origin bundle veriyorum p.m
  • hecarim, varus ve ward kodlarına ihtiyacım var, elinde olan yada gören duyan yollarsa sevinirim.
  • Hadi iyi geceler :)
     2014 Pax East Kod Dağıtımı Ana Konu
  • Birisi ward konusunda bana yardım edebilir mi ? Riot ward skinini dün burdan almıştım ama oyun içerisinde ward atınca gözükmüyor. Ward Skins bölümüne girdim riot ward skini seçili halde olmasına rağmen...
  • Chat'te 10 kişiye falan aldırmışımdır ( GhostRider ) Geldikçe paylaşıcam arkadaşlar chat'te. Ayrıca sabredin zaten kodların süresi dolmak üzere. Çatır çatır dağıtacaklar nasıl olsa.
  • TweetDeck olayına kadar 1 kod bile bulamamıştım. TweetDeck'i bi arkadaşın önerisiyle açtım, popüler tagları takip etmeye başladım. 2-3 saate toplamda kendime, kardeşime ve arkadaşıma 3 varus, 2 ward skini topladım. 1 tane daha ward skini aldım mı tamamlanacak benim işim. Öneririm herkese, TweetDeck kullanırken gereksiz kişileri mutelemeyi unutmayın.
  • ben arkadaşlarıma bile tamamladım seriyi,bulmak zor degil,fotograf atılan kodlar daha dogru.
  • 15 dakika içinde twitterdan hecarim,blitz,varus,ward olacak şekilde hepsini tamamladım

umarım siz de bulursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banquop

15 dakika içinde twitterdan hecarim,blitz,varus,ward olacak şekilde hepsini tamamladım

umarım siz de bulursunuz

nerden buldun onları bee
  • Oda arkadasim rica etti, Tweetdeck le oyun Launcherini yan yana acip yarim saat icinde 3 heroyu da actik

Dun de ayni sekilde baska bir arkadasa 10dk icinde varusu acmistik

Gerci mac'te koda sag tikladigimda kodu direkt secmis oluyor windowsta isaretleyip mi sag tiklamak gerekiyor bilmiyorum ama kod tweetdeck'te belirdigi zaman kopyalayip hemen yan taraftaki launcher'daki kutucuga yapistirmamiz toplamda yarim saniye bile almiyor desem yeridir:) Biraz ugrasin rahat alirsiniz, burada yalvarmayin millete bosuna
  • gece kaç gibi dağıtıyolar bu kodlar her gece 4e 5e kadar oyun oynuyoruz bugün kod kovalarız bari
  • Oh be sonunda arcade hecarim ve blitzcrankı buldum

Kaldı geriye varus ve ward. Varusun öteki skini var gerçi ward bulsam yeter açlığın luzumu yok

Bi önceki mesajı attıktan 4 dakika sonra buldum şansa bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 16 Nisan 2014; 1:43:22 >
  • dh odasına sadece kod için gelip, alıp gidenlere selam olsun.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.