Şimdi Ara

2014 Honda Civic 1.6 Sport Dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle gunaydin basliktada gordugunuz gibi bu araci almayi dusunuyoruz alinir mi alinmaz mi + lari ve - leri ile yardimci olursaniz cok minnettar olurum simdiden tesekkurler.

• Tüketim değerleri gerçekse bence alınabilir.

Ama baktığınızda pahalı bir araç.

Mesela otomatiği yok ve sadece HB kasa var.Ama zaten siz bu modeli beğeniyorsunuz.

2.el değer kaybı fazla olabilir mesela.

74.000 TL sıfır fiyatı fazla bence 2.el alınacaksa ve uzun süre binilecekse mantıklı bir araç.

120 bg güzel bir değer.

300nm tork iyi diyebiliriz.

Donanım baya fazla o açıdan üzmez.

O fiyatlara daha tutulan rakipleri de var.

Golf gibi ama o donanım olarak geri kalır.Ama Golf'ün 2.eli daha iyi bu büyük bir artı.

DOnanım seviyesi olarak aynı olduğu 1.6 e-hdi Allure 308 var.Yılın otomobili seçildi .Bence bir inceleyin derim.

Sevmezsiniz diye düşünüyorum ama 2.eli yine iyi olmayan D sınıfı Renault Latitude 1.5 DCi Expression olabilir.Fİyatları aynı neredeyse ama bu aracı da 2.el almak daha mantıklı oluyor.

• Yorumlarınız icin tesekkurler lakin kapora yi verdik artik geri dönüş yok :) 2 el dusunmeme ragmen babamin isteginle 0 ina baktik hosumuza gitti 10 senede kullanmayi dusunuyoruz deger mi acaba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş fazla araştırmamis yorum yapmadan önce sanırım. 2, eli en yüksek marka türkiyede honda.

• Geri dönüş yoksa neyi tartışacağız ki.. Hayırlı olsun demek düşer.

• Hayırlı olsun . 1.78 boyumla arkada hiç rahat edemedim tavana değiyordu kafam hatta ensem kısık durmak zorunda kaldım. Doğru oturuş pozisyonunda

• Gunaydin,

"Hayır alınmaz o araç, verilmez o kadar para"

Desek gidip kaporanizi geri mi alacaksinız ?

Hayırlı olsun güle güle eskitin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 Toyota Auris 1.6 Elegant
    geçen hafta açıldı
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

Arkadaş fazla araştırmamis yorum yapmadan önce sanırım. 2, eli en yüksek marka türkiyede honda.

Sedan için dediğiniz doğru ama hb kasa 2.elde sedan gibi değil !

• 74bin honda civic için pahalı derler ama gider golf önerirler bu forumda. O yüzden bu forumdaki çoluk çocuk, şakşakçılara fazla kulak asmayın.

Güzel bir seçim yapmışsınız. Honda civic manuel dizel olarak gayet başarılı. Kaça anlaştınız acaba? Pazarlık yaptınız mı?
  • Ben cok memnunum acikcasi...Sehir ici 5.1 civari yakiyor sakin kullanim da..Dip gaz kullanirsaniz 6.0 civari...

Aracin viraj kabiliyeti,yol tutusu Focus'a kafa tutar...

Ancak suspansiyonlari cok sert...Konfor 0 aracta...

Ic mekan cok ferah,surucu oturma pozisyonu yuksek,arka diz mesafesi ve bagaj hacmi cok iyi...

Ben dis tasarimini begeniyorum,farklilik yaratan bir arac,hem de sportif hatlara sahip..Ic mekan ise oldukca kaliteli ve dizayn olarak mukemmel...Gostergeler vs..

Oldukca da ergonomik bir konsol var...

En son 220 Km/s hiz yaptim biraktim...Gideri var daha,egimli yolda 232 yapan arkadaslar var...5.Vites 4000 Devir de 196 Km/s hiz yapiyosun...Sehir ici 4,5 yakan arkadaslar da var...
    Gecen Passat Tdi takildi pesime..190 Km/s hizdayim 5 boy fark atmisim..Adam deli oldu...Golf 7 Tdi aynı şekilde...

Vites geçişleri Mükemmel gerçekten,kullandığım araçlar içerisin de en iyisi...Kısa ve net..Yormuyor kesinlikle..Torku yüksek olduğu için habire vites değiştirmiyorsunuz...Megane 3' de yoruluyordum hem vites geçişleri uzundu hem de Vites ihtiyacı çoktu...Honda şanzıman bakımından mükemmel işler çıkartmış...

Accord'u saymiyorum,en iyi isçilige sahip Honda araci..Ne Cvr,ne sedan,ne Jazz...

Ama yol sesi aliyor iceriye bir miktar..Puruzlu asfaltlar da fazlasıyla hem de...Purussuz asfaltta yol sesi 0...

Ruzgar sesi 100 Km/s den sonra hafif hafif basliyor..

Aractan memnun kalacaginiza eminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 29 Haziran 2014; 11:50:33 >

• 71.500 e dusurduk en son dahada dusurmedidler

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Az yakmasi cok iyi ayda yaklasik 1000 km yapmayi dusunuyoruz ic tasarimi cok iyi lakin suspansiyonlar o kadar kotu mu ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LMR Noyan

Az yakmasi cok iyi ayda yaklasik 1000 km yapmayi dusunuyoruz ic tasarimi cok iyi lakin suspansiyonlar o kadar kotu mu ki ?

Kotu degil Sert...Yani cukur mukur kabinde fazlasiyla hissediyorsunuz...Sehir icin de bu dediklerim..Uzun yolda sikintisiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: LMR Noyan

Honda ve bir çok japon araçlarının süspansiyonları sert olur.. kaymak asfalt için tasarlanmıştır çünkü.
  • Tesekkur ederim yorumlarınız icin arac hakkinda iyice bilgi sahibi oldum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.