Şimdi Ara

2014 FIFA Ballon d'Or | Yılın en iyisi Ronaldo (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
5.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D.

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Geberene kadar Ronaldo'yla Messi alır bu ödülü. Ama hak eden almaz. Ödülünüz batsın.

Cr7 hak etmedimi la

Bende arkadaş gibi düşünüyorum.Ödülü Neuer hak etti.Ronaldo tabi ki iyi bir yıl geçirdi rekorlar kırdı çok iyiydi fakat Neuer kaleciliğin tanımını yeniden yaptı yeni bir çağ başlattı kişisel fikrim Neuer'in alması yönündeydi.Hak eden almaz kısmında ise geçmiş yıllarda Messi hak etmediği halde bu ödülü aldı başka isimler hak etmişti ama ödül ya Ronaldo ya Messi ye gidiyor sürekli arada bazı futbolcuların hakkı yeniliyor...

2014 yılında #CristianoRonaldo;
    60 maç 61 gol
    1 Şampiyonlar Ligi
    1 Copa del Rey
    1 Dünya Kulüpler Şampiyonluğu
    1 UEFA Süper Kupası

• Yazalım şimdi birkaç kelime.

Yılın 11inde Luiz, T. Silva, Iniesta kötü birer şaka gibi. Ben olsam Kroos'u da almazdım.

---

Menajerler konusunda haketmeyen yoktu bence. Löw'ü DK sırasında yerden yere vurdum. Ama sporda kazanan her daim haklıdır. Bu ödüller de bunun ispatı için var. DK'nın ağırlığını düşünürsek Löw'ün alması normal de Simeone Ancelotti'den daha fazla oy alsa daha doğru olurdu sanki.

---

Rezilliğin büyüğünü 2010'da görmüştük. Geçen sene Ribery'nin kazanmaması, bu sezonki Neuer durumundan daha saçmaydı. Ki Neuer'in şanı tavan yaptı. Kalitesi değil. 2013'te de bu kalitedeydi bu adam. O dönem Ribery diyorduk, sağlıklı olup yeterli maç sayısına ulaşmış olsaydı Robben diyecektik. Neuer demeyecektik. Tabii ki DK önemli bir faktör ama Buffon'un 2006 performansı gibi bir şey de görmedik ki kendisinden. Casillas'ın 2010 performansı gibi bir şeydi. O milli takımda benzer istikrarda daha iyi oyuncu var diye, Casillas son 3e kalmamıştı bile.

Neuer'in almamasına şundan dolayı ayrıca sevindim. Bu ödülü Maier, Schmeichel, Buffon, Kahn bile kazanamadı. Neuer'e hiç gelmez. Maldini gibi Beckenbauer'in tarihin en iyi savunmacısı sıfatına rakip olacak adam da kazanamadı. Gene Neuer'e gelmez.

Neuer'i kenara koyarsak ki, koyduk; CR ve Messi arasında hakeden CR idi. İsabet oldu.

Edit: Neuer diye sayıklayanlara soruyorum. Bu adam Almanya'yı tekelinde bulunduran Bayern'in kalecisi mi? Evet. Hiçbir zorluk yaşamıyor Almanya sınırlarındaki maçlarda neredeyse. ŞL'de n'oldu? 5 salladılar kalesine. DK kahramanı deniyor, ön alana çıkmayı seviyor diye. Lan Buffon bu adamdan daha hızlı çizgisini terk ediyordu 30+ olmadan önce. Kimse bunun hakkında bu kadar konuşmamıştı ama.
    2 seçenek var; ya algı yönetimi kurbanısınız ya da CR-Messi'nin ödülü domine etmesi konusunda canınız çok sıkkın. Başka açıklama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 12 Ocak 2015; 21:32:59 >

•  2014 FIFA Ballon d'Or | Yılın en iyisi Ronaldo
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Geberene kadar Ronaldo'yla Messi alır bu ödülü. Ama hak eden almaz. Ödülünüz batsın.

Cr7 hak etmedimi la

Bende arkadaş gibi düşünüyorum.Ödülü Neuer hak etti.Ronaldo tabi ki iyi bir yıl geçirdi rekorlar kırdı çok iyiydi fakat Neuer kaleciliğin tanımını yeniden yaptı yeni bir çağ başlattı kişisel fikrim Neuer'in alması yönündeydi.Hak eden almaz kısmında ise geçmiş yıllarda Messi hak etmediği halde bu ödülü aldı başka isimler hak etmişti ama ödül ya Ronaldo ya Messi ye gidiyor sürekli arada bazı futbolcuların hakkı yeniliyor...

60 maç 61 gol
    1 Şampiyonlar Ligi
    1 Copa del Rey
    1 UEFA Süper Kupası

Aksini iddaa etmiyorum ki çok iyi bir sezon geçirdi ama dediğim gibi Neuer kaleciliğin tanımını baştan yaptı benim görüşüm bu yönde

•  2014 FIFA Ballon d'Or | Yılın en iyisi Ronaldo
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Sürü psikolojisi herhalde. Noer de noer. Yahu sanki oliver kahn, petr cech, buffon filan izlemedik biz. Tekel ligde otturuyor adamlar. Luiz ile silva 7 yedi brezilyadan derken real kac tane atti neuer e 2 macta onlari sayan yok.

Odulu ya ronaldo alirdi ya messi hakeden ronaldi idi aldi. Bizim milletimizde bir garip.

silvanın 7 lik maçta oynamadığı9nı mbilmeden sallıyolar
  • gael kullanıcısına yanıt
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cr7 hak etmedimi la

60 maç 61 gol
    1 Şampiyonlar Ligi
    1 Copa del Rey
    1 UEFA Süper Kupası

Messi'nin istatistiklere nerden bakabiliriz 2014 yılındaki.

• Fadeout kullanıcısına yanıt
    Konuştuğu dillerden çok rahatlığı ve konuya hakim oluşuna dikkat ettim ben. Uzun zamandır gördüğüm en iyi sunucu performansını sergiledi hatun

2014 FIFA Ballon d'Or | Yılın en iyisi Ronaldo
  • Çok sıktı artık bu messi ronaldo kapışması.Nerde o eski futbol nerde o eski futbolcular Hiç zevk vermiyor artık futbol maçları
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

Reyis seneye kaldigi yerden devam edicek insallah 2 senedir sakatlıklardan çok çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian81 -- 12 Ocak 2015; 21:37:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Konuştuğu dillerden çok rahatlığı ve konuya hakim oluşuna dikkat ettim ben. Uzun zamandır gördüğüm en iyi sunucu performansını sergiledi hatun

Buna da ödül verselermiş keşke eli boş dönmeseymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

quote:

quote:

quote:

Cr7 hak etmedimi la

60 maç 61 gol
    1 Şampiyonlar Ligi
    1 Copa del Rey
    1 UEFA Süper Kupası

Messi'nin istatistiklere nerden bakabiliriz 2014 yılındaki.

http://messivsronaldo.net/calendar-year.php

• quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

Yazalım şimdi birkaç kelime.

Yılın 11inde Luiz, T. Silva, Iniesta kötü birer şaka gibi. Ben olsam Kroos'u da almazdım.

---

Menajerler konusunda haketmeyen yoktu bence. Löw'ü DK sırasında yerden yere vurdum. Ama sporda kazanan her daim haklıdır. Bu ödüller de bunun ispatı için var. DK'nın ağırlığını düşünürsek Löw'ün alması normal de Simeone Ancelotti'den daha fazla oy alsa daha doğru olurdu sanki.

---

Rezilliğin büyüğünü 2010'da görmüştük. Geçen sene Ribery'nin kazanmaması, bu sezonki Neuer durumundan daha saçmaydı. Ki Neuer'in şanı tavan yaptı. Kalitesi değil. 2013'te de bu kalitedeydi bu adam. O dönem Ribery diyorduk, sağlıklı olup yeterli maç sayısına ulaşmış olsaydı Robben diyecektik. Neuer demeyecektik. Tabii ki DK önemli bir faktör ama Buffon'un 2006 performansı gibi bir şey de görmedik ki kendisinden. Casillas'ın 2010 performansı gibi bir şeydi. O milli takımda benzer istikrarda daha iyi oyuncu var diye, Casillas son 3e kalmamıştı bile.

Neuer'in almamasına şundan dolayı ayrıca sevindim. Bu ödülü Maier, Schmeichel, Buffon, Kahn bile kazanamadı. Neuer'e hiç gelmez. Maldini gibi Beckenbauer'in tarihin en iyi savunmacısı sıfatına rakip olacak adam da kazanamadı. Gene Neuer'e gelmez.

Neuer'i kenara koyarsak ki, koyduk; CR ve Messi arasında hakeden CR idi. İsabet oldu.

Edit: Neuer diye sayıklayanlara soruyorum. Bu adam Almanya'yı tekelinde bulunduran Bayern'in kalecisi mi? Evet. Hiçbir zorluk yaşamıyor Almanya sınırlarındaki maçlarda neredeyse. ŞL'de n'oldu? 5 salladılar kalesine. DK kahramanı deniyor, ön alana çıkmayı seviyor diye. Lan Buffon bu adamdan daha hızlı çizgisini terk ediyordu 30+ olmadan önce. Kimse bunun hakkında bu kadar konuşmamıştı ama.
    2 seçenek var; ya algı yönetimi kurbanısınız ya da CR-Messi'nin ödülü domine etmesi konusunda canınız çok sıkkın. Başka açıklama yok.

Uzun suredir bu kadar dolu dolu bir mesaj bir okumamistim.. Hem bilgiler hem yorumlar tam yerinde olmis..Tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Buna da ödül verselermiş keşke eli boş dönmeseymiş

Bu hanim ablamiz kim ııı pardon yengemiz.

• Bana gore ;

En iyi oyuncu : ibrahimovic
    En iyi kaleci : Neuer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufgulcemal -- 12 Ocak 2015; 21:49:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

• Ne Neuer'miş arkadaş.Neuer diyenler sırf Messi ya da Ronaldo almasın diye diyor hak ettiği için değil.

Hak eden adam aldı ödülü.Birde ezik gibi Messi capsleri paylaşmayın.

Hayata tekrar gelseydiniz Messi mi Ronaldo mu olmak isterdiniz ?

• Messi kendi kafasına sıktı dünya kupasını kaçırarak .Ronaldo daha iyi performans gösterdi genel olarak ve ödülü aldı mırın kırın yok . Messinin bu sene kazanacağına ihtimal verilmiyordu zaten .

Yalnız şu dikkatimi çekti forumda o kadar çok dönek adam var ki .2012 yılından sonra bu adamlar ''Ballon dor zaten şaibeli,şikeli ödül blatter in istediği messiye gidiyor Ronaldo ne yaparsa yapsın ödül vermezler çöp bu kupa Ronaldo zaten ödülü takmıyor '' diyordu . Ne zaman ki Ronaldo 2013 te ödülü aldı bi geri dönüş başladı bunlara , şu anda aldığı ödülle de 360 derece dönmüş durumdalar.Adama sormazlar mı neden çöp dediğin kupaya bu kadar seviniyorsun diye

Velhasıl Ronaldo ödülü alınca ödül değerlidir , bütün herşey dürüstçedir fakat ödülü Ronaldo alamayınca hep bir karalamaAllahtan biz bunların gibi ağlayıp sızlamıp mazlum edebiyatı yapmıyoruz .

Bakalım seneye ne olacak ?Messi veya Ronaldonun sakatlık yaşamamasını istiyorum ki adil bi kapışma olsun bu sefer.

• Memintolar tombikto... İşini biliyor reyiz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.