Şimdi Ara

2014 B7 Passat mi ? 2017 Hondami ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 2014 passatim var 1.6 dizel 45.000kmde ama icinde hic ozellik yok sadece aux var anahtarsiz calistirma flan yok ama ozellikleri zaten kullanmiyorum bunu satip honda alirsam pisman olurmuyum hondayi dis gorunus ve ic donanimli alirim

Tek korkum su wolksvagen şanzumanı DSG oldugu icin cok rahat ve vites gecislerinde hic rahatsiz etmiyor ama honda dsg gibi bir sanzumani yok ve vites gecislerinde veya diger durumlarda cok rahatsiz ediyormu ? Onerileriniz nelerdir ?
    Honda alirsam Benzin+ LPG lisini dusunuyorum.

• Marka bağımsız otomatik vites d sınıfı dizel aracı satıp tüplü c sınıfına geçmek yeterince tuhafken bir de passat’ı bırakıp civic’e geçmek efsane olur. Yazık kmsi de çok düşük.

Anahtarsız çalıştırma nedir ki? Önemli olan genel konfor. Bir usb bellek takıcam diye araba mı değişir
  • +

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence honda veya b8 passat
  • Marka bağımsız otomatik vites d sınıfı dizel aracı satıp tüplü c sınıfına geçmek yeterince tuhafken bir de passat’ı bırakıp civic’e geçmek efsane olur. Yazık kmsi de çok düşük.

Anahtarsız çalıştırma nedir ki? Önemli olan genel konfor. Bir usb bellek takıcam diye araba mı değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 18 Kasım 2018; 20:54:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B 6 kasa passattan sıfır ir japona geçmiş birisi olarak söylüyorum japona 3ay dayanabildim yapacağınız değişim hiçbir işe yaramaz pişman olursunuz üstüne üstlük düşük km de D sınıfo bir aracınız var sıfır hondaya bile geçseniz pişman olursunız..

• B7 olmasına rağmen passat mantıklı performansından memnun olmazsınız ne bileyim dsg sinyal veriyordur düşünülür.

Ki tüplü otomatik cıvıcin vereceği performans o arabadan çokta iyi olmayacak.

Usb için anahtarsız için arabadan vaz geçilmez.

Hele passat cıvıc uçurumuna hiç girilmez.

Sizin için selective mondeoya geçeceğim demediğiniz sürece araba değiştirmenin bi mantığı yok gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka modeli boşver 2014 model 45 binde büyük ihtimalle temiz bir dizel aracın varken niye durduk yere iş çıkarıyorsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Vazgectim su an hocam peki 20111-2012-2013 model c180 5 ileri yada 7 ileri modeline bakiyorum onu onerirmisin ?

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Vazgectim su an hocam peki 20111-2012-2013 model c180 5 ileri yada 7 ileri modeline bakiyorum onu onerirmisin ? Onlarda iyi gibi

• pulpa kullanıcısına yanıt
    Vazgectim su an hocam peki 20111-2012-2013 model c180 5 ileri yada 7 ileri modeline bakiyorum onu onerirmisin ? Orta kmli

• ZETEC SE kullanıcısına yanıt
    Hocam 2011 12 13 c180 onerirmisin?

• Bence d segmentten şaşmayın

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu araba su anda sirket arabasi ama sirketten satilcak benmi alim yoksa mercedes flan bakiyorum 11-12 model gibi

• RuSH86 R kullanıcısına yanıt
    Hocam 2012 model flan c180 olmazmi ? Bunun yerine

• MajorWindows kullanıcısına yanıt
    Bence olabilir gayet de düşünülebilir bir seçenek

• RuSH86 R kullanıcısına yanıt
    Ama suspansiyonu rahatligi benim simdiki araba gibi olurmu acaba ?

• Hiç gerek yok 2 sine de uzun süre bindim. Civic in Passat ile yan yana gelme ihtimali yok

• MajorWindows kullanıcısına yanıt
    C180 yakıtı ve iç hacim olarak Passat ı aratır. Aracınızın bakımlarını yaptırın ve keyifle binin.

• Peki hocam 2012 mercedes ile olurmu ? C180 amg

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.