Şimdi Ara

2013 yılında erkekte küpe görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2013 yılındayız 2014 e giricez küpe hakkında görüşleri googlede arattım 2009 vs cikti hep suanda siz

erkeklerin küpe takması hakkında ne düşünüyosunuz?

• 2013 yılı başında deldirdim. 5 ay takıp hevesimi aldıktan sonra takmayı bıraktım. Bazı mahalle delikanlıları hariç kimse kötü bir görüşte bulunmadı, böyle söyleyeyim. Ama öncelikle mıknatıs felan tak, yakışmıyorsa takmayın be.
  • ben takmam takanada mani olmam + bugün kulağını deldiren yarın postu deldirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch

2013 yılı başında deldirdim. 5 ay takıp hevesimi aldıktan sonra takmayı bıraktım. Bazı mahalle delikanlıları hariç kimse kötü bir görüşte bulunmadı, böyle söyleyeyim. Ama öncelikle mıknatıs felan tak, yakışmıyorsa takmayın be.

bende deldirmeyi düşünüyorumda yakişmiyacağindan korkuyorum miknatisli küpede deniyeceğim ama cok acir diyolar miknatisli saglikli deği lvs diyorlar bide fiyatları ne kadar biliyomusun
  • geçici zevkler için vucudu bozmak mantıksız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

ben takmam takanada mani olmam + bugün kulağını deldiren yarın postu deldirir.

Hem karışmam diyorsun hem post diyorsun bırakında insanlar istediğin gibi yasasın

• Küpe eski bir bozkır geleneğidir. Şah İsmail'den Timura Cengiz Han'dan Hun beylerine kadar herkes takmıştır.

Küpelilere şöyle böyle diyenlere selam olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Softing

quote:

2013 yılı başında deldirdim. 5 ay takıp hevesimi aldıktan sonra takmayı bıraktım. Bazı mahalle delikanlıları hariç kimse kötü bir görüşte bulunmadı, böyle söyleyeyim. Ama öncelikle mıknatıs felan tak, yakışmıyorsa takmayın be.

bende deldirmeyi düşünüyorumda yakişmiyacağindan korkuyorum miknatisli küpede deniyeceğim ama cok acir diyolar miknatisli saglikli deği lvs diyorlar bide fiyatları ne kadar biliyomusun

1 lira ve hiç zararlı değil ne olacak altı üstü 2 tane mıknatıs kulağının iki tarafında oluyor. Bunu denemeden deldirme kesinlikle. Ayrıca deldirdiğin zaman 7-10 gün küpeyi hiç çıkarmaman lazım. Okula felan gidiyorsan sıkıntı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Hem karışmam diyorsun hem post diyorsun bırakında insanlar istediğin gibi yasasın

Şunın mesajlarını alıntılayıp görmek zorunda bırakmayın beni hocam ya, lütfen.
  • Asla takmam. Takan da keyfi bilir olumlu yada olumsuz bir şey demiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Softing

quote:

1 lira ve hiç zararlı değil ne olacak altı üstü 2 tane mıknatıs kulağının iki tarafında oluyor. Bunu denemeden deldirme kesinlikle. Ayrıca deldirdiğin zaman 7-10 gün küpeyi hiç çıkarmaman lazım. Okula felan gidiyorsan sıkıntı olur.

teşekkürler okul yok o konuda sıkntı olmaz mıknatıslı alip deniecegim 2-3 gün yakısırsa deldirrm

• kadınlar genellikle takıyor ama ilk erkekler taksaydı kadınlar sorardı kadınlar küpe takar mı diye kendine yakışıyorsa tak çevreyi boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Asla takmam. Takan da keyfi bilir olumlu yada olumsuz bir şey demiyorum.

+1
  • Bir erkeğe sadece siyah halka küpe yakışıyor. Diğer parlak taş olanlar vasat durumda.
  • Amele işi oldu resmen. Sadece sallantılı takmasın erkekler yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

geçici zevkler için vucudu bozmak mantıksız

küpe takmassan delik kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıcık adam

quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

geçici zevkler için vucudu bozmak mantıksız

küpe takmassan delik kapanıyor.

kapanmıyor diye biliyorum ben

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Şunın mesajlarını alıntılayıp görmek zorunda bırakmayın beni hocam ya, lütfen.

Şunın mesajlarını görmek zorundamısın?

• Erkek adam kupe takmaz

• bana yakışmıyor yakışsa takarım belki. Karışan olurmuydu bilmem..
    +Abi küpe taktım
    -Sen karı mısın lan?
    +Abi Yavuz Sultan Selimde takmış.
    -Sen padişah mısın lan?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.