Şimdi Ara

2013 SONY X9005A 4K & X850A 4K & W905A & W805A & W655A 3D LED TV MODELLERİ (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.875
Cevap
56
Favori
509.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullandığım Ekran Ayarlarını İlk Sayfada Paylaştım.

Soranlara Duyrulur.
    modül üyelik d-smart ta varmı arkadaşlar, oraya geçsek modül ve tv nin kendi sistemi mutlu edermi bizi,yada normal üyelikte
    verecekleri uydu cihazı sorunlarımızı çözermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 19 Ekim 2013; 15:59:59 >
    SONY W905 LCD, EPSON EH-TW5650 PJ, GAMMA SCREEN 200X200 MOTORLU PERDE, PANASONIC 37PV60 PLAZMA, PİONEER LX57 AVR, WHARFADALE EVO SIGNATUR 30, PARADİGM CC-190,SONY SURRAUND, POPCORN HOUR VTEN, Mİ BOX S ,SONY BDP S350, PİONEER DV-420 DVD
  • d-smart modüllü üyelik var tabiki , bende kullanıyorum. kutulu üyelik almaya hiç gerek yok.

tv nin kendi uydusu güzel işinizi görür. çektigim tüm fotolar zaten tv nin kendi uydusuna ait.

1.Daha önce koyulan model ve özellik çizelgesindeki bazı ibareleri anlayamadım.
    http://imageshack.us/photo/my-images/59/ttid.jpg/

linkte mevcut yeşil ile daire içerisine aldığım yerlerdekiframe per second satırındaki 50 hertz + BLS ibaresi ne demektir?Yani kısaca buradaki Bls ne ye tekabul ediyor bu ibare x9 ve w655 de mevcut sizlere zahmet cevap verebilecek arkadaşım varsa aydınlatırsa sevinirim.

2.Önceliği ps3&ps4 te oyun oynamak için alınacak bir cihaz w805 ile w655 arasında kaldık sizlerden tavsiye hangisi alınmalı ve neden?

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nwankwo -- 19 Ekim 2013; 22:32:43 >

• sonymi aldanmayın boşu boşuna bu kadar para vermeyim 46 w 905 alan birisi olarak söylüyorum sony eski sony değil
  • sony panelleri çok iyi diyorlar yalannnn al da gör 10 panelden 3 ünde ölüpiksel çıkıyor araştırın bakın diyorum bir ölü pikse kesin ama fiyata gelince en pahalısı şu an 46 w905 45000 lira araba parası panelde ölü piksel çıkma oranı yüzde 25 araştırın sony aradığınızdada normal ölü piksel 5 e kadar normaldir diyorlar ama fiyatııı 4500 lira nasıl iş anlayan varmı yurt dışında ölü piksele garanti türkiyede garanti yok yurt dışında telefon veriyorlar türkiyede yokk anlayacağınız sonyi artık beş sene önceki firma getirmiyor amannn dikkatt uzak durun ben yandım siz yanmayın yandıktan sonra araştırdım iş işten geçti yani siz yanmayın benden söylemesi inanmayan araştırsın

Orijinalden alıntı: gezgin41-41

bu forumda sonynin tuttuğu insanlar var yazılanlara kanmayın bi araştırın ondan sonra karar verin burda sonynşin adamları var anlayacağınız kendi mallarını övüyorlar aman dikkat

Yeni üyelik açıp çamur atmakla olmuyor. Nesinden memnun değilsin bahsedermisin. ayrıca kimmiş bu iş adamları kanıtın varmı. bırakın bu işleri sen kimin adamısın samsung mu. Burda bende olmak üzere bir çok arkadaş w905 aldı ve senden başkada kimsede ölü piksel şikayetleri bulunmadı. kanmayın böyle yersiz laflara. şuan piyasada alınacak en iyi tvdir w905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_CeNGaVeR_TR -- 20 Ekim 2013; 0:24:08 >

Sayın temerege, size bir özür borçlandım, merakla beklememe ve sayfayı takip etmeme rağmen nasıl yorumunuzu görmemişim hayret. Tamamen ınsani bir hata, bu nedenle sizden özür diliyorum.

Ayrıntılı yorumunuzu okudum ve tv noktasında yaşadığım bir çok çelişkiyi kafamda sayenizde netleştirdim. Anladığım kadarı ile plazma tercihine yakın olmakta haksız değilmişim. Plazma ve led Tv'lerin kendi alanlarında en çok konuşulan ve arzulanan iki modeli arasında yapmış olduğunuz karşılaştırmalı değerlendirmeniz gerçekten bir çok konu başlığında az rastlanır cinsten. Net ve tamamen kullanıcı deneyimine dayalı açık bilgiler.

Ben şahsen 1500-2000 tl fazla para verip led tv alma seçeneğini daha emin bir karar ile elemiş bulunmaktayım. Şunu da belirtmeliyizki konuşulan bu Tv'lerin hangisi olsa izleme kalitesi adına sahibini üzmeyecek Tv'ler. Onun için w9 da seçilse veya eş değer başka bir model led veya plazma da seçilse izleyicisini tatmin edecektir. Mesele iyiler arasında en iyisini seçebilme. Tabi bu kişiye göre değişen izafi bir kavram. Neyse...

Kendimde verdiğim karar ise w9 seçeneğini sizin söyledikleriniz 1. Planda, 2. Planda ise fiyatının fahiş olması nedeni ile artık düşünmeyeceğim. Aklımda öncelikle Samsung 51"F8500 plazma tv var. (Forumdaki bu Tv'ye ait konu başlığında bu tv nin vt50 en iyi olduğu söyleniyor. Tv araştıranların bunu da mutlaka değerlendirmesini tavsiye ediyorum) Ama maalesef 51" boyutunda f8500 plazma Türkiye'ye hala gelmedi. Yaklaşık dört aydır beklemekteyim. Acelem yok.. Ama gelmezse diğer seçeneğim ise panasonic 50"stw60. ( anladığım kadarı ile bu tv de amiral gemilerine yakın fiyat performans ürünü). İnşaallah ben de sizin gibi tv hedefine ulaşınca hala kullanıyor olduğum 42" Pioneer plazma ile karşılaştırmalı yorumları ilgili sayfasında paylaşırım.

Tekrar tv niz hayırlı olsun dileklerimle aydınlatıcı yorumlarınız için teşekkür ediyorum..

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myehram -- 20 Ekim 2013; 0:42:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________

• Panasonic TC-L55DT60 ile w905 i yan yana test eden oldumu?

2.ufak kumandanın arka kısmına nfc destekli teli dokununca cep telefonunda oynayan : video , foto , v.s her şeyin tv de çıkması lazım ama malesef daha önce bazı arkadaşların dedigi ,benimse inanmak istemedigim gibi, sadece sony tel ve tabletlerde işe yarıyornuş.

Kumandaya teli dokununca anında görüyor htc ama baglantı başarısız oluyor.

Nfc Harici : Android ve İos için 2 programı var sony nin. onlar üzerinden telefonunuzu kumanda niyetine kullanabilirsiniz ağ yoluyla. ( Media Remote & Tv SideView )

• W805 & PS3 SORANLAR İÇİN !!!

• hala atıp tutanlar var inanmayın bizde ıspatlı madem sony o kadar iyi paneli çok iyi deniliyor arayın sony merkezi bir sorun bakalım size kaç tane ölü piksel garantisi veriyorlar ben söyleyeyim 5 tane. ölü piksel oldumu değişim olmuyor diyorlar yani 46 w905 e 4500 vereceksin ama ölüpiksel 5 tane çıkarsa şansına küs diyeceksin nerde kalite 6 tane ölü piksel olursa değişim oluyormuş inanmayan arasın burda atıp tutmayla olmaz. almadan ara beni dinle.bendemi kaç tane ölü piksel çıktı ben şanslı şanssızlardanım bir tane çıktı aradım bir taneye yapacak bir şey yok dediler ben marka adı vermiyorum dikkat edin bu kadar para veripte istediğiniz kaliteyi alamazsanız yazık olur benden uyarması ben aptallık yaptım siz yapmayın

Simdiden tesekkurler.

Derdim su neden bu w655 in oyun performansi extra bu kadar ovuluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gezgin41-41

hala atıp tutanlar var inanmayın bizde ıspatlı madem sony o kadar iyi paneli çok iyi deniliyor arayın sony merkezi bir sorun bakalım size kaç tane ölü piksel garantisi veriyorlar ben söyleyeyim 5 tane. ölü piksel oldumu değişim olmuyor diyorlar yani 46 w905 e 4500 vereceksin ama ölüpiksel 5 tane çıkarsa şansına küs diyeceksin nerde kalite 6 tane ölü piksel olursa değişim oluyormuş inanmayan arasın burda atıp tutmayla olmaz. almadan ara beni dinle.bendemi kaç tane ölü piksel çıktı ben şanslı şanssızlardanım bir tane çıktı aradım bir taneye yapacak bir şey yok dediler ben marka adı vermiyorum dikkat edin bu kadar para veripte istediğiniz kaliteyi alamazsanız yazık olur benden uyarması ben aptallık yaptım siz yapmayın

Yasal olarak 1 tane bile ölü pixel varsa ayıplı mal kapsamında,onlar istediği kadar 5 desin

• gezgin41-41 G kullanıcısına yanıt
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23622410.asp

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

Ustat selamlar bu sizlerden gelen cizelgedeki frame per second kisminda hertz in yanlarinda sadece x9 ve w650 serisinde bulunan BLS ile ilgili bilginiz varmidir?

Simdiden tesekkurler.

Derdim su neden bu w655 in oyun performansi extra bu kadar ovuluyor ?

bls: backlight scanning (http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=26130 )

w655 oyun performansı w8 w9 x9 dan üstün olamaz. giriş modeli ve tüm özellikleri düşük. 3d si bile yok yani.

övülme sebebi , sony tv lerdeki düşük input lag oranları ve w6 nın çok uygun fiyatlara alınabilmesi.

50 inç modeli pazarlık 2500-2750 gibi alınabilir mesala.

http://www.hepsisony.com/?urun-6835-sony-kdl-50w685a-3d-led-televizyon

• quote:

Orijinalden alıntı: myehram

Merhaba,

Sayın temerege, size bir özür borçlandım, merakla beklememe ve sayfayı takip etmeme rağmen nasıl yorumunuzu görmemişim hayret. Tamamen ınsani bir hata, bu nedenle sizden özür diliyorum.

Ayrıntılı yorumunuzu okudum ve tv noktasında yaşadığım bir çok çelişkiyi kafamda sayenizde netleştirdim. Anladığım kadarı ile plazma tercihine yakın olmakta haksız değilmişim. Plazma ve led Tv'lerin kendi alanlarında en çok konuşulan ve arzulanan iki modeli arasında yapmış olduğunuz karşılaştırmalı değerlendirmeniz gerçekten bir çok konu başlığında az rastlanır cinsten. Net ve tamamen kullanıcı deneyimine dayalı açık bilgiler.

Ben şahsen 1500-2000 tl fazla para verip led tv alma seçeneğini daha emin bir karar ile elemiş bulunmaktayım. Şunu da belirtmeliyizki konuşulan bu Tv'lerin hangisi olsa izleme kalitesi adına sahibini üzmeyecek Tv'ler. Onun için w9 da seçilse veya eş değer başka bir model led veya plazma da seçilse izleyicisini tatmin edecektir. Mesele iyiler arasında en iyisini seçebilme. Tabi bu kişiye göre değişen izafi bir kavram. Neyse...

Kendimde verdiğim karar ise w9 seçeneğini sizin söyledikleriniz 1. Planda, 2. Planda ise fiyatının fahiş olması nedeni ile artık düşünmeyeceğim. Aklımda öncelikle Samsung 51"F8500 plazma tv var. (Forumdaki bu Tv'ye ait konu başlığında bu tv nin vt50 en iyi olduğu söyleniyor. Tv araştıranların bunu da mutlaka değerlendirmesini tavsiye ediyorum) Ama maalesef 51" boyutunda f8500 plazma Türkiye'ye hala gelmedi. Yaklaşık dört aydır beklemekteyim. Acelem yok.. Ama gelmezse diğer seçeneğim ise panasonic 50"stw60. ( anladığım kadarı ile bu tv de amiral gemilerine yakın fiyat performans ürünü). İnşaallah ben de sizin gibi tv hedefine ulaşınca hala kullanıyor olduğum 42" Pioneer plazma ile karşılaştırmalı yorumları ilgili sayfasında paylaşırım.

Tekrar tv niz hayırlı olsun dileklerimle aydınlatıcı yorumlarınız için teşekkür ediyorum..

Saygılarımla...

estağfirullah, özür ne demek, bu kadar yoğun yazılar arasında atlamak normaldir. bir yardımım olduysa ne mutlu.
    şunuda eklemem gerekirse kullandıkça w905 i de çok sevmeye başladım. şu kesin bence şu an piyasadaki en iyi
    lcd tv. yaptığım ince ayarlar,tabi bana göre, işe yaradı plazmaya çok yakın sonuçlar aldığımı net söyleyebilirim.
    hele elimdeki digitürk kutudan kurtulup çok daha kaliteli bir cihazla sanırım çok daha iyi sonuçlar alacağım.
    en çok hoşuma giden yanı özellikle film izlerken enteresan bir derinlik hissi vermesi, vt50 bazen bu şekilde
    gösterebiliyordu. ama w905 te her filmde bu şekilde çok hoşuma giden görsellik var. diğer plazmalarda zaten
    böyle bir şey söz konusu değildi.
    beni üzen ise çok büyük beklentilerle aldığım vt50 de yaşadığım ciddi sıkıntılar oldu.görüntü olarak çok başarılı
    olsada işlemcilerinin başarısızlığı, logo probleminin bu denli kısa sürelerde ortaya çıkabilme riski eğer vt50 sıfır
    bulunabiliyor olsaydı tekrar vt50 ye beni yöneltirmiydi bilmiyorum.eskidende panelin arızalı çıkabilme riski vardı
    fakat şimdiki kadar çok değildi. bu seneki 60 modelleri ile alakalıda yine fazla sorun bildirimleri var haberin ola.
    w905 5000 tl nin altına inerse eğer, tek geçilir.en azından sorun çıkma olasılığı diğerlerine nazaran daha az.
    51" f8500 ü boşuna bekleme bildiğim kadarı ile gelmeyecek.nedenini anlamak zaten zor ama durum bu.
    SONY W905 LCD, EPSON EH-TW5650 PJ, GAMMA SCREEN 200X200 MOTORLU PERDE, PANASONIC 37PV60 PLAZMA, PİONEER LX57 AVR, WHARFADALE EVO SIGNATUR 30, PARADİGM CC-190,SONY SURRAUND, POPCORN HOUR VTEN, Mİ BOX S ,SONY BDP S350, PİONEER DV-420 DVD

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

Bu arada NFC destekli Htc One Telefonum Var. Biliyorsunuz Sony w8 w9 x9 3 tv de nfc destekli.

2.ufak kumandanın arka kısmına nfc destekli teli dokununca cep telefonunda oynayan : video , foto , v.s her şeyin tv de çıkması lazım ama malesef daha önce bazı arkadaşların dedigi ,benimse inanmak istemedigim gibi, sadece sony tel ve tabletlerde işe yarıyornuş.

Kumandaya teli dokununca anında görüyor htc ama baglantı başarısız oluyor.

Nfc Harici : Android ve İos için 2 programı var sony nin. onlar üzerinden telefonunuzu kumanda niyetine kullanabilirsiniz ağ yoluyla. ( Media Remote & Tv SideView )

dostum benim hanımda note2 var, kumanda ile sırt sırta verdim, telefonda youtube dan açtığım görüntü direk tv ye gidiyor.
    yani sadece sony telefon yada tabletler ile oluyor durumu bence sözkonusu değil.
    bu arada 2. kumanda müthiş bence. android markette benims3 mini için kumanda programı aradım ama bulamadım tam isim verirsen
    sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.