Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
294.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aradım digitürkü yetkili servise yönlendirdi onlarda arıza için eve gelcekler ama tabiki derbiden sonra... Ayrıca gelme parası da 25 tl..
  • tsunami155 T kullanıcısına yanıt
    dosya ismi olarak doğru duruyor ama srt eksik escape aynı klasörde mi .

bak bende böyle mesela ...

1- klasör ismi : Gravity 3D

2- klasör içinde bunlar var .

Gravity 3D

Gravity 3D.srt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 21 Nisan 2014; 4:30:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

teşekkürler ,

dosyayı aynı klasörde birleştirdim , uzantıyı hem altyazının sonuna ekledim , hemde eklemeden denedim olmadı ( Türkçe karakterleri desteklemiyor , ör : ş ,ı gibi )

pc'de açıyorum sorun yok , tv 'ye geçince karakterler değişiyor ve anlaşılmıyor

bunları ANSI karakter kodlamasında yaptım ve inanın bunaldım :), olmuyor olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsunami155

quote:

teşekkürler ,

dosyayı aynı klasörde birleştirdim , uzantıyı hem altyazının sonuna ekledim , hemde eklemeden denedim olmadı ( Türkçe karakterleri desteklemiyor , ör : ş ,ı gibi )

pc'de açıyorum sorun yok , tv 'ye geçince karakterler değişiyor ve anlaşılmıyor

bunları ANSI karakter kodlamasında yaptım ve inanın bunaldım :), olmuyor olmuyor

tv ninn ayarlarında biyerde dil kodlaması alt yazı kodalaması gibi bi menu görmüştüm bi karıştır bakalım.

• busonartik kullanıcısına yanıt
    TV altyazı ayarlarına girip dil/kodlama seçimi yapmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

TV altyazı ayarlarına girip dil/kodlama seçimi yapmanız gerekiyor.

rica etsem o menüye nasıl gidebiliyoruz , söyler misiniz ?

+bulamadım da :)
  • tsunami155 T kullanıcısına yanıt
    option-seçenekler menüsünde dil karakter ayarları var .. türkçe yapınca düzelir ...
  • quote:

option-seçenekler menüsünde dil karakter ayarları var .. türkçe yapınca düzelir ...

@immortal ve @666azazel ; çok teşekkür ederim , film altyazının karakter sonunu phillps müşteri hizmetleri bile bilmiyor , sayenizde öğrendim , saolun arkadaslar
  • Yanlış topik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorceress -- 22 Nisan 2014; 13:11:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakatas

Eski versiyon yazılımlar

Eski yazılımları isteyen şu linkten indirebilir:
    http://1drv.ms/1bWPmU8

Linkte yazılım versiyonlarına göre klsörler var.
    Klasördeki zip dosyasını indirince zip'in içindeki autorun.upg dosyasını çıkarıp USB'nin kök dizinine atmak gerekiyor.
    Zip'ten çıkan dosya ismi farklıysa autorun.upg olarak değiştirip atın.

Eski yazılıma dönmek için yeni yüklemeden farklı olarak dosyayı USB'ye atıp TV'ye takınca otomatik başlamıyor;
    Home > Ayarlar > Yazılım Ayarları > Yerel güncellemeler
    yolundan gidip bulduğu dosyayı seçmek gerekiyor.

Merhaba, burdaki yazılımlar 55PFL7108 modeli içinde olur sanırım, sonuçta aynı tv sadece kasa rengi farklı. :)

• Mefisto-TR M kullanıcısına yanıt
    Evet aynı.
    42/47/55 PFL 7xx8 farketmiyor.

Hatta 6000 ve 8000 serisi için de sanırım aynı, ama bunlar için kesin bilgi sahibi değilim.
  • TV'ye yeni yazılımı attım, lakin her açılışta güncelleme bulundu yapacak msnz yazısı çıkıyor sürekli bunu nasıl engelleyebilirim ?

2.si youtube uygulamasını açamıyorum. Bağlanıyor yazıyor sonra bağlanamadı hatası veriyor. Bunu nasıl çözebilişrim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

TV yazılımının 2013 Temmuz sürümünü kullanıyorum, son sürümlerde görüntü kalitesiyle ilgili bir sıkıntı yoksa güncelleyeyim artık cihazı, sürekli güncelleme soruyor gariban. Bir de bazı sorunlardan sıkıldım iyice:

1- Bazen kumandadan ses tuşuna basınca kanalın değişmesi,
    2- TV'nin açılırken resetlenmesi,
    3- Favori kanalların yer değiştirmeleri, bazı numaraların yok olup bazı numaraların ikişer, üçer tane olması.

Birkaç yorum okumuştum yazılım güncellendiğinde TV yayınlarında görüntü kalitesinin düşmesiyle ilgili, bu doğru mu acaba?

Bende görüntü kalitesi düştü , ekranda flu görüntülü bölgeler arttı.Yanılıyormuyum diye birkaç gündür daha dikkatli bakıyorum . Önceki sürümü tekrar yükleyebilirmiyim.

• Arkadaşlar herkese merhabalar.

Televizyonlar hakkında bende bir yazı hazırlamıştım.
    Yaklaşık 40 sayfa süren bu yazımı iki ayrı başlık olarak düzenledim.
    Tv araştırması
    ve Tv araştırması 2 olarak
    şimdi bu yazımın linkini buraya aktarıyorum.
    Umarım yararlı olur.

http://esyatavsiyeleri.com/lcd-led-tv-plazma-tv-oled/

http://esyatavsiyeleri.com/tv-lcd-led-tv-plazma-tv-oled-tv-tavsiye-2/

• Arkadaşlar bugün 47' 7008 veya 7108 alayım dedim.Ürünler neredeyse tükenmiş stokta görünenlerin çoğu da açılmış kutu şeklinde.Her mağazada yalnızca teşhir ürünleri vardı.Bir mağazada 42' buldum 47'olmasını istediğim için almadım.Şİmdi sorum şu yeni seri 7000 serisi ne zaman gelecek?Hepsiburada.com' 7109 gördüm ama 7008'e göre daha kötü diyenler var.Yeni 8000 serisi de çok pahalı olacak.7008 serisine artık bakmayı düşünmüyorum çünkü sorunlu ürün olma ihtimali var.7109 serisini canlı canlı görüp yorumlayabilecek arkadaş var mı?Bir 3 ay daha bekleyeceğim galiba.Ambilight'ı da 2 tarafa düşürmüşler sanki millet memnun değilmiş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satanur -- 25 Nisan 2014; 0:10:02 >
  • satanur S kullanıcısına yanıt
    Ben çok şikayetçiyim bu ambiligt'ın 3 taraflı olmasından
    2 neyimize yetmiyor dedim, demek ki dikkate almışlar

Evet, 7xx8 ile 7xx9 arasında farklar var, bazı özelliklerin azaltılması şeklinde değişiklik yapmışlar, bu şekilde fiyat avantajı oluşturmaya çalışmışlar.
    Kağıt üstünde görünen farkları 1-2 sayfa önce listelemiştim.

Dahili kamera, smart tv, dahili uydu alıcı gibi özellikler çok şart değil ama ambilight güzel bir özellik.
    Ambilight 2 taraflı hiç mi hiç güzel değil, 3 taraflı ile kıyaslanamaz.

Ben olsam 7xx9 serisi almazdım.

Bu saatten sonra 7xx8 serisi bulunmaz, sıfır kutu olsa bile yeni modeller varken almaya gerek yok bence.
    Ambilight önemli değilse diğer serilere de bakabilirsiniz.
    8000 serisine bütçeniz yetmiyorsa başka marka model de bakabilirsiniz.

Android TV'ler gelmedi mi daha piyasaya?
    Onların fiyatları ne düzeyde acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakatas -- 25 Nisan 2014; 12:27:37 >

• satanur S kullanıcısına yanıt
    Ben ocakta aldım o zaman bile teknosa da sadece teşhir ürünleri kalmıştı.. Şuan hiç yanaşma bence..
  • Ambilight a vuruldum da philipse yöneldim zaten vicdansizlar 2 ye düşürme ne ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aşağıdaki ürünü almak istiyorum. Bunun 7008'den tek farkı kasa rengi mi? Bir de stokta görünüyor diyor. Bu ürün teşhir midir değil midir? Bu ürünü bulamaz mıyım ve tavsiye eder misiniz? Teşekkürler.

• evet sadece kasa farklı , ürün teşhir ürünü ..ben bu riske girmezdim açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.