Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
294.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips ile sony arasındayım nasıl memnun musunuz phlipsten destek ve kalite olarak ..
  • westernblew kullanıcısına yanıt
    Hocam benim TVde genelde uymayan seçilidir, arada bazı sd kanallarda ekran otomatik ufalıyor, o zaman da geniş ekran kullanıyorum.
  • ÖNEMLİ!!!
    173.49 güncellemesini yapan arkadaşların 173.50 güncellemesini yapmalarına gerek yoktur. 173.50 güncellemesi 49'un dosya boyutu azaltılmış halidir. Hiçbir ek özellik yada güncelleme/düzeltme içermemektedir.
  • duruqan D kullanıcısına yanıt
    S3TB desteklermi bilemiytorum. Ama 2 tb destekliyor :) Yalnız şunu belirteyim, usb 3.0 harici disk bağlayacaksanız mutlaka 3.5" harici güç adaptörüyle çalışan bir hdd alın. TV usb çıkışı usb 2.0 olduğundan, aşırı akım çeken 3.0 diskler TVde donma, reset gibi sorunlara neden oluyor. usb 2.0 harici hdd lerde bu sorun yok.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    bir iki forumda daha okumustum noyle bir sorun oldugunu.
    2tb 2.5 yerine 2tb 3.5 arastiriyordum zaten bende.
    ama hala kafamda soru isaretleri var.
    acaba araya bir media player yerlestirsek ya da bi bluray player. bunun uzerinden baglansak hdd'ye herhangi bir sikinti ile karsilasir miyiz?

sene olmus 2014. gidip 3.5 inc bir alete para vermek istemiyorum 2.5 almak varken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    medya oynatıcıyla sorun olmaz hardiski okuma işlemini medya oynatıcı yapıp televizyona sadece görüntü aktarıcağı için ama medya oynatıcının hd yi destelemesi gerekir 2tb - 2.5" usb3.0 vs.vs.vs.
  • Sonu 50li olan versiyonu tv buldu bende kendi sitesinden aynı versiyonu indirdim kurdum tvye daha öncekiler gibi, şimdi tv sinyal yok diyor kanalları açmıyor. Eski sürümleri nerden bulabilirim bir önceki 46lı versiyon ile tekrar yükleme yapacam.

Edit: Yanlış Alarm, 5 dakika tvyi kapalı tuttum düzeldi. Yüreğime indirecek bu tv benim her seferinde aynı şeyleri yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefisto-TR -- 9 Nisan 2014; 20:51:53 >
    Sıkıntı yaşamazsın, ama medya oynatıcı alacağın disk kapasitesini destekliyormu onu iyi öğren. Bende 3.5" tek sıkıntısı taşıyamıyorum, oraya buraya :) hem 2tb. 2.5" hdd'ler çok pahalı diğerine göre. Yinede sen bilirsin.
  • Mefisto-TR M kullanıcısına yanıt
    "Sinyal yok" konusunda bende ve forumda bir arkadaşta da aynı şekilde oldu, çanak anten rüzgardan sallandığında "sinyal yok" yazısı çıkıyor ama geçici bir durum, yani yazılımla bir alakası yok zannederim, sadece gevşemiş bir çanak anten vidası yüzünden :))....
  • Arkadaşlar,
    Cevap alamadığım için bir kez daha sormak istiyorum...SKYPE de konuşurken karşı taraf benim sesimin yanında benim duymadığım bir parazit sesi, tırlama şeklinde bir ses duyduğunu söylüyor..kendi tv nizden bir kontrol edip paylaşabilirmisiniz..SKYPE test araması ile de test edebilirsiniz, o parazit varsa geri dönen sesinizde de duyuluyor..anlamak istediğim bu benim bölgemin bir altyapı sorunu mu yoksa tv nin genel bir sorunumu.
    teşekkür ederim.
  • philips smart ta neymiş
    dizi film izleyemiyorum filan diyen
    benim gibi bu tvyi aldığı için pişman olan arkadaşlar
    Buyrun

aşağıdaki linki philips smartta web sayfasına yazın
    Portallar karşınızda

http://vod01.esy.es/test/tv/index2.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: busonartik

medya oynatıcıyla sorun olmaz hardiski okuma işlemini medya oynatıcı yapıp televizyona sadece görüntü aktarıcağı için ama medya oynatıcının hd yi destelemesi gerekir 2tb - 2.5" usb3.0 vs.vs.vs.

risk almayip 3.5 2tb hdd verdim siparisi bu sabah.
    extra bir harcama yapip bir de medi player masrafina girmeye gerek yok. tesekkurler cevap icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

Sıkıntı yaşamazsın, ama medya oynatıcı alacağın disk kapasitesini destekliyormu onu iyi öğren. Bende 3.5" tek sıkıntısı taşıyamıyorum, oraya buraya :) hem 2tb. 2.5" hdd'ler çok pahalı diğerine göre. Yinede sen bilirsin.

surekli saga sola goturme islemini yapmam diye umut ediyorum ;)
    3.5 2tb isimi fazlasiyla gorecektir. 3tb desteklese 3tb alacaktim ancak bunu gosteren herhangi bir kaynak bulamadim. guvenip veremedim 3tb siparisi.

hayirlisi artik.

media player almaya da gerek kalmadi artik.

tesekkurler

• sarp03 kullanıcısına yanıt
    Sanırım deneyip cevaplayan olmamış.

Bu akşam geç saatlerde deneyip sonucu yazmaya çalışacağım.
  • arkadaşlar kablo tv yi bağladım analog olarak kanalları nasıl bulabilirim taratıyorum hiç bir kanal cıkmıyor yardımcı olabillirmisiniz
  • arkadaşlar 55PFL7008 alırsam pişman olurmuyum nasıl tv acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarp03

Arkadaşlar,
    Cevap alamadığım için bir kez daha sormak istiyorum...SKYPE de konuşurken karşı taraf benim sesimin yanında benim duymadığım bir parazit sesi, tırlama şeklinde bir ses duyduğunu söylüyor..kendi tv nizden bir kontrol edip paylaşabilirmisiniz..SKYPE test araması ile de test edebilirsiniz, o parazit varsa geri dönen sesinizde de duyuluyor..anlamak istediğim bu benim bölgemin bir altyapı sorunu mu yoksa tv nin genel bir sorunumu.
    teşekkür ederim.

Merhaba,

Aynı problem var.

TV üzerinden yaptığım Skype test aramasında dönen ses parazitli.
    TV ile PC arasında hesaptan hesaba yaptığım denemede TV'den PC'ye gelen ses parazitli, PC'den TV'ye giden ses temiz.
    Tablet ile PC arasında yaptığım arama denemesinde ise her iki tarafta da gelen ses temiz.
    PC üzerinden yaptığım Skype test aramasında da dönen ses temiz.

TV'de problem var, yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum.

Yazılım versiyonu: 0.173.45.0
    Başka versiyon yazılımla deneyen olursa bilgi versin.

• arkadaşlar
    QF2EU-0.173.49 nerden indirebilirim
  • qurkan Q kullanıcısına yanıt
    QF2EU-0.173.50 indir sitesinden herşeyleri aynı sadece 50 versiyonun dosya boyutu daha ufak.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    immortal 173.49 un kayan yazı performansının daha iyi olduğunu söylemiş,o yüzden denemek istedim,173.50 yüklemiştim iyi değildi
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.