Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
292.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV yazılımının 2013 Temmuz sürümünü kullanıyorum, son sürümlerde görüntü kalitesiyle ilgili bir sıkıntı yoksa güncelleyeyim artık cihazı, sürekli güncelleme soruyor gariban. Bir de bazı sorunlardan sıkıldım iyice:

1- Bazen kumandadan ses tuşuna basınca kanalın değişmesi,
    2- TV'nin açılırken resetlenmesi,
    3- Favori kanalların yer değiştirmeleri, bazı numaraların yok olup bazı numaraların ikişer, üçer tane olması.

Birkaç yorum okumuştum yazılım güncellendiğinde TV yayınlarında görüntü kalitesinin düşmesiyle ilgili, bu doğru mu acaba?
  • atakatas A kullanıcısına yanıt
    İlgine teşekkürler,
    bende 50 versiyonu yüklü ama yine o parazit var, sizde de bu parazit olduğuna göre demek ki sorun tv den kaynaklanıyor. umarım yazılımsal bir
    sorundur da düzeltirler.
  • qurkan Q kullanıcısına yanıt
    46 ve 50'nin kayan yazı konusundaki kötü performansı aynı, 49 ve 50 boyut dışında aynıysa 49'u denemeye gerek yok.
    45 versiyonunda 44 ve öncesine göre bir düzelme var, 46 ve sonrası ise 44 ve öncesine göre çok kötü.

Bu arada 49'lu versiyon varsa biri paylaşabilir mi?
    Ben bugün yarın indiririm derken kaçırdım 50 çıktı.

Bu yazılımcıların aynı demelerine güvenmeyin, ne yaptıklarını biliyorlar mı ki.

Adamın biri resmi forumda;
    Ambilight için duvar rengini (kırmızı) ayarlıyorum, başka kaynağa geçince veya HD ve SD kanallar arasında geçiş yapınca beyaz duvara uygun şekilde ambilight ayarı sıfırlanıyor, yeniden geldiğimde kırmızı seçili görünüyor ama beyaza uygun çalışıyor, üzerine gelip tekrar seçtiğimde kırmızı duvara uygun çalışıyor, sonra kanal/kaynak değişince yine aynı şekilde beyaza dönüyor diyor.
    Adamlar bunu bile anlamıyorlar, nerden nereye geçince bozuluyor tümünün listesini yaz, nasıl ayarlıyorsun dinamik seçili mi, video çekebilir misin?
    Bütün bunları yapmış adam, yine soruyorlar, başka hangi durumlarda bozuluyor falan.

Zannedersin ki elinde bu tv'den test amaçlı bi tane yok, dene bi bak göreceksin hatayı kabak gibi.

Ben baktım aynen adamın dediği gibi seçtiğin duvar rengi uçup gidiyor. Bende duvar sahra beji olduğu için beyaz seçmekle arasında fazla bi fark yok, şimdiye kadar anlamamıştım.

Birisi Skype girişi sırasında "her açıldığında otomatik oturum aç" işaretlenince otomatik açmıyor, her seferinde şifre giriyorum diyor.
    Onun anlamı bu değil, şifre gireceksin tabi diyorlar.
    Sorun bildiren adamın dediği doğru, bu seçeneği işaretlemekle işaretlememek arasında hiç bir fark olmuyor, eminim herkeste bu durum aynı, çözüm bulacak olanlar sanki problem sadece bu adamda varmış gibi 50 tane soru soruyorlar.

Çözemezler bunlar hiçbir şeyi yaa.

• sarp03 kullanıcısına yanıt
    Şöyle bi durum var emin olamadım:
    Ortamdaki sesler çok olunca veya konuşurken parazit sanki yok denecek kadar azalıyor,
    ortam sessiz olunca cızırtılar artıyor, odanın uzak yerlerinden bile en küçük sesleri alıyor,
    bunu yapabilmek için otomatik olarak ses seviyesini arttıyor olabilir, bu durumda hışırtı ortaya çıkıyor olabilir.

Çok iyimser bir yorum oldu, gerçek durumun bu olduğuna inanmıyorum :)
    bence sorun var :))
    ben 44 kullanıyorum, 45 te renkler çok cansız geldi
    philips yazılım konusunda beceriksiz ötesi,
    yeni yazılım çıkartıyor iyi olanı bozuyor,
    49 u indirip denemezsem kafam rahat etmeyecek

philips ana forumda kayan yazı problemini yazdım,
    Ina isimli arkadaşında bildiği bişey yok,cevap verdiğini görmedim,soruya soruyla karşılık veriyor
    sıkıldım bişey sormuyorum artık
    Bende son çıkan 50 yazılımını yükledim. Ama dediğiniz sorunla ne daha önceki nede şimdiki yazılımda karşılaşmadım. Muhtemel tv nizde problem var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aralarında yazılımsal olarak hiçbir fark yok ki. 49 neyse 50 de o. Bir tek 50nin boyutu düşük o kadar.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    elinde varsa yükler misin,fark olmasada denemek istiyorum
    Philips desteğe sordum bu sorun yazılımsal mı yoksa Tv nin bir sorunumu diye..bakalım ne cevap verecekler..bekliyorum hazretleri...
    karşı tarafın duyduğu veya test aramasında geri dönen sesteki parazit tabir ettiğim ses hışırtı şeklinde değilde tık.tık.tık.tık......diye duyulan seri şekilde bir tıklama sesi..
    karşı tarafın benim sesimi duymasına mani değil ama konuştuğum kişiye "bu tıklama sesi de ne yahu" dedirten rahatsız edici bir tıklama işte..:)).
  • Şunu da sormak istiyorum,
    2D görüntüyü 3D ye çevirdiğinizde sonuçtan memnunmusunuz, 3D için özel bir ayar gerekiyormu, kanalın direkt 3D yayın yapması ile 2D yi 3D ye çevirmek arasında
    kalite olarak fark oluyormu..
    Ben 2D > 3D çevirmeden pek verim alamadım.
    Kardeş, elimde 49 sürümü var ama 55pfl7108 için olanı var. Senin tv de aynı ekran ve modelse sorun olmaz, ama ekran ve model değişikliğinde bişe olur mu bilemiyorum. Riske razıyım diyorsan yükleyip linki ÖM atarım.
    2D 3D çevrimi maalesef orijinal 3D görüntülerin yanına bile yaklaşamaz. Sadece philipsde değil, tüm markalarda bu böyle. Ama hiç mi fark etmiyor dersen, ediyor, az da ols derinlik hissediyorsun.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    bendeki 47inç , fark olacağını düşünmüyorum sana zahmet yüklersen linkini verir misin?
    Evet aynı şekilde.

Çok uzaktan motosiklet geçiyor gibi bazen yaklaşıyor, bazen uzaklaşıyor,
    o arada biri de masaya tırnağıyla vurarak yanımda eğleniyor gibi
    Bu problem konusunda Philips'e yazmıştım ama bir cevap gelmedi henüz,
    servise sordum onlarda bu bölgede internet altyapı-hızlandırma çalışmaları var, yakında düzelir deyip kestirmeden
    salladılar, sizde de aynı sorun olduğuna göre problem genel..bakalım Philips'ten ne cevap gelecek.
    Adamlar tüm iss'lerin internet altyapı çalışmalarının yıllık planını takip ediyor sanki.
    Bizim bölgede de mi varmış çalışma :)
    O zaman tablet veya pc çalışmadan etkilenmiyor :))
    Böyle teknik destek cevabı mı olur.
    Teknik destek dediği anlaşmalı elektronikçi dükkanı.

Ben de Philips forumunda yazdım, bakalım cevap yazacaklar mı?
  • Beyler evde digitürk receiver vardı ama bozuldu içindeki kartı alıp tv nin arkasına taktım ama olmadı , onun nasıl takılması gerektiğini söyleyebilecek birisi var mı ? Akşama derbi maçını izleyelim..
  • Crw1928 C kullanıcısına yanıt
    digitürk de modül olmuyor acil digitürk ü arayın derbiyi kaçırmayın .

dsmartta modül var ....
  • arkadaşlar ben halen altyazı sorunumu halledemedim, bir bakar mısınız ?

( film ismi ve altyazı ismi aynıdır )

( formatı ANSI- diğerleri daha kötü gösteriyor )

nerede hata yapıyorum , yardımcı olursanız cok sevinirim

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.