Şimdi Ara

2013 model renault clio 1.2 benzinliye turbo takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim araca acaba tutbo takılırmı ? Turbo takılırsa önerdiğiniz marka ve fiyatı nelerdir ?şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turbo takilir niye takilmasin. Turbolu sahin bile var. Ama gel gelelim. Bi dunya masraf yapman lazim. Bi dunya ona uygun parca degistirmen lazim. Iyi bi usta bulman lazim. O degilde 1.2 araba alip turbo taktirmayi dusunmek nedir yahu

Eksiyi basanlar neye basmis. Yorumumu begenmeyenler cikin karsima aciklayin uleyn heytt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 27 Aralık 2014; 22:47:59 >
  • Yakıt tüketimi iyi onun için aldım ama performansı yakıt tüketimi kadar iyi değil bende performansını iyileştirmeye çalışıyorum

• Turbo değil de lpg taktırabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkerem18

Yakıt tüketimi iyi onun için aldım ama performansı yakıt tüketimi kadar iyi değil bende performansını iyileştirmeye çalışıyorum

Malesef hocam. Dunya masraf yapman lazim. Degmez kisacasi. Ya en kotu 1.6 arac alacaksiniz. Ya da 0.9 cliolar var turbolu. Nasildir bilmem ama turbolu iste

• quote:

Yakıt tüketimi iyi onun için aldım ama performansı yakıt tüketimi kadar iyi değil bende performansını iyileştirmeye çalışıyorum

Uğraşacağına kadar, sat bunu 0.9 olanını al.
  • 0.9 al daha sağlıklı olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 clio ne yakıt tüketimi yönünden nede performans yönünden pek iyi bir araç değildir 1.2 tce veya 1.5 dci almaniz daha saglikli olur

• 1.2 gt versiyonu var, 120 bg turbolu, takasa gidip bu araca yapacağınız masrafı o arabayı alarak yapabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 16v 75 bg ise benimde haberim olsun

• Bu motor için sonradan takılacak turbo kit yoktur.
  • quote:

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim araca acaba tutbo takılırmı ? Turbo takılırsa önerdiğiniz marka ve fiyatı nelerdir ?şimdiden teşekkürler

Turbo yapılır ama yakıt tüketiminiz inanılmaz artacaktır ne kadar çok performans o kadar çok yakıt. Satıp üstüne 2-3 bin koyup 0.9tce clio yada biraz daha eklenip polo 1.2 tsi manuel Comfortline isteklerinize cevap verecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı satıp turbolu almak daha ekonomik olur
  • 1.2 tce motor bulun

• Cok masraf yapman gerekir.

Performans artisi icin benzinli atmosferik aracta yapabilecegin iyilestirmeler(gercekten guc artisi istiyorsan)epey tuzlu ve ugrastirici olur.

Guc artisi icin acik hava filtresi takanlar var mesela.Maksimum 2-3 beygir.Buna artis bile denemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

1.2 gt versiyonu var, 120 bg turbolu, takasa gidip bu araca yapacağınız masrafı o arabayı alarak yapabilirsiniz.

Konudaki en mantıklı yorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.