Şimdi Ara

2013 Model Focusu Satıp BMW 116d Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bizde 2013 sedan focus dizel trend x araç var . Bunu satıp üstüne 20-25 bin tl ekleyip biraz daha iyi bir araç almayı düşünüyoruz. 3 kişilik bir aileyiz. Bmw 116d ler bmw markası altında en uygun olan araç olduğu için 116d lere bakıyorum.Sizin önerebileceğiniz başka bir marka model var mı ?

2013 model dizel 30-40 bin km de temiz 116i ler var.

örneğin şöyle bir ilan var :https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-doktordan-kazasiz%2Cmasrafsiz-1.16-dizel-sport-paket-bmw-442298126/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 29 Mayıs 2017; 19:50:39 >

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Temiz bmw... bulduysanız kaçırmayın, ancak aile aracı olmak konusunda sıkıntılı olur, a3 de aklınızda bulunsun aileye daha uygundur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • size çok dar gelir diye düşünüyorum bmw 1 de arka koltuk diz mesafesi neredeyse yok ve bagaj hacmi sedan bir araçtan sonra sizi üzer
  • Yerinizde olsam 2016/17 model titanyum paket atmosferik lpg uyumlu focus ile değiştirirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 29 Mayıs 2017; 11:38:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    Yav arkadaş arabaya binmeden konuşuyorsunuz. 186 boyum var arkada gayet rahat oturuyorum. Diz mesafesi yok yazmışsın birde..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TramontanaR

Yav arkadaş arabaya binmeden konuşuyorsunuz. 186 boyum var arkada gayet rahat oturuyorum. Diz mesafesi yok yazmışsın birde..

aynen hocam. daha geçen arkadaşın 118i aracına bindim. süren 185, ben de 185'im onun arkasına geçtim o kadar da sıkışmadım. millet sallıyor
  • Trend X'lerin motoru 95, 116i performans anlamında -hırpalanmamış ise- daha çok hoşunuza gidecektir. Ama bence C dizelden C Premium benzinliye geçmek çok mantıklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 29 Mayıs 2017; 12:16:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 model Honda Civic
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaptigim en iyi islerden biri vw grubundan bmw ye gecmek oldu..tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • binmediğimi nereden biliyorsunuz ? 188 boyum var 3 ay kullandım önde sıkıntı yok ama arka koltuk yok bu araba bu konuda namlı savunmaya gerek yok

2013 Model Focusu Satıp BMW 116d Almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnoname -- 29 Mayıs 2017; 12:36:31 >
  • 3 kişilik aile için gayet de yeterli bir araç. muadili olan araçlar a class ve a3 oluyor ki bu iki araç ile kıyasladığınızda,

bmw zf şanzuman kullanıyor. audi dsg kullanıyor, mercedes ise sanırım renoyla ortak.

motor olarak mercedes toyota ile ortak motor. audi vw destekli, mercedes yine reno destekli.

aralarında arkadan itişli olan tek model 1 serisi. ki bence bu bile 1 serisini tercih etmek için bir neden.

iç hacim bakımından aşağı yukarı aynı araçlar. c serisi hb.

malzeme kaliteleri aşağı yukarı aynıdır.

dış görünüş göreceli ben o konuda bir şey diyemem. ama özellikle a3 için, trafikte çok da dikkat çekiyor diyemem. a class ise zaten çok da dikkat çekmeyen bir araç, önden görmeden mercedes olduğunu anlamaz çoğu insan.
  • 185 biri 185 birinin arkasına sıkışmadan oturmuş 118i de. Binmesek yolculuk etmesek inanacağız da bu kadar da ol olmaz ki. Önde standart 175 biri otursun doğru oturuş pozisyonunda yine arkada 185'lik biri rahat yolculuk edemez o kasada.
    Soruya gelirsek eğer, dizel demişsiniz 116i yazmışsınız ama zaten o bütçeye 116d kolay kolay temizi bulunmaz ben de 116i öneririm gidiş vs. daha tatminkardır, bastığın kadar yakar. Eğer aile içi kullanım olacaksa biraz dar bir araba uzun yolculuklar da arkada oturanlar sıkılabilir ama focusta bu konuda sıkıntılı çok da bir fark olmaz gidin bir test edin bence ailenizle. İç mekan olsun, sürüş karakteri ve tutuşu, eğer otomatik düşünülüyorsa şanzımanı gerçekten iyi bir araba.
  • Boy : 1.94

Araca bindim ve arkadaşın belirttiği gibi arka alan berbat. Hatta yok diyebilirim. Diz mesafesi sıfır. Yükseklik çok kötü . Aile için düşünülmemeli. Düşünülecekse arkaya konu komşu vb. kimse oturmamalı , sadece çocuklar oturmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

Trend X'lerin motoru 95, 116i performans anlamında -hırpalanmamış ise- daha çok hoşunuza gidecektir. Ama bence C dizelden C Premium benzinliye geçmek çok mantıklı değil.

hocam 116d dizellere bakıyorum . 30-40 binde 80 bin tl civarında temiz araçlar var sahibinden.comda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 29 Mayıs 2017; 19:51:13 >
  • urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Bence en çok dikkat çeken a serisi. A serisi resmen ateş ediyor. Bu biraz öznel bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Trend X'lerin motoru 95, 116i performans anlamında -hırpalanmamış ise- daha çok hoşunuza gidecektir. Ama bence C dizelden C Premium benzinliye geçmek çok mantıklı değil.

hocam 116i dizellere bakıyorum . 30-40 binde 80 bin tl civarında temiz araçlar var sahibinden.comda

Hocam yanlışınız var, 1.16i benzinli, 1.16d dizel. Ayrıca araba gitmesine gider ama benzinli 1.16i kadar gitmez, öyle aman aman bir performans farkı da olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 29 Mayıs 2017; 19:4:38 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

hocam 116i dizellere bakıyorum . 30-40 binde 80 bin tl civarında temiz araçlar var sahibinden.comda

Hocam yanlışınız var, 1.16i benzinli, 1.16d dizel. Ayrıca araba gitmesine gider ama benzinli 1.16i kadar gitmez, öyle aman aman bir performans farkı da olmaz.

Kusura bakmayın yanlış yazmışım o farkı bilmiyordum ben :)

En azından focustan iyi gider diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu araci geçen hafta 2 defa test ettim. Birincisinde ben kendim kullandim ama arkaya bakmadim. 1.84 boyunda 100 kg lik iri bir insanim. Daha sonra bir defa daha gidip esime test ettirdim onun boyu 1.63, ben bu şekilde arka tarafta superb misali oturdum. Yani iri insanlar kullanacaksa 2 kisi one arkayada çocuk anca. Ama boyutlar ufaksa 4 yetişkin siğar. Bu iş o aravi kullanip binecek insanlarin boyutlari ile alakali.

• quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

size çok dar gelir diye düşünüyorum bmw 1 de arka koltuk diz mesafesi neredeyse yok ve bagaj hacmi sedan bir araçtan sonra sizi üzer

3 senedir 1 serisi kullanıyorum. Arkaya zorlanarak inen binen olmadı şu ana kadar. Arkadan itişli olduğu için evet sınıfına göre dar biraz ama siz fazla abartmışsınız.

• 1 serisine dar diyen arkadaşlar, focus 3'ün diz mesafesi de octavia, corolla gibi araçlarla yarışmıyor ki.

Focus 3'te c segmentindeki en kısıtlı arka alanı sunan otomobillerden bir tanesi.

Focus'un arkasına sığıyorsanız F20 1'in arkasına da sığarsınız. Öyle abartıldığı kadar darlık söz konusu değil.

Temiz araç bulursanız bence kaçırmayın, fakat tavsiyem alacağınız araçta mutlaka bi-xenon far olsun.
  • Bu kasa mazide kaldı, yazık o paralara

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.