Şimdi Ara

2013 lys matematiginin efsane olmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once cozdum. Muthis sorulardi valla. 50 matematigi cozfum yalnizca. Ins boyle gelir. Zor, fazla islem amelelii yok, bilenin yapabilecegi sorular. 2016 ile karsilastirinca 2016 hicbir seye benzemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Matematik 36 Doğru 2 yanlış Geometri 27 Doğru 3 Yanlış Tm-2 5k olmuştum.Uzak ara en zor lys mat soruları o sınavınkilerdi [8D

Ygs 30k gibi bir şeydi bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sun Wukong -- 2 Haziran 2017; 0:11:16 >
  • Sun Wukong S kullanıcısına yanıt
    bravo hocam. bölum, uni?

+++

suanki mufredatta 6 soru yok. 44 uzerinden 41 yaptim ben de, 2 bos 1 y geldi. tabii sorulara hafif asinalik vardi. ama 60 tane yeni soru tipi koyacak halleri yok zor gelse bile.
    35-40k benim de ygs. umarim ilk 7-8 k ya girebilirim. geo patlatacak gibi beni. 30da 20 net geliyor genelde.
  • öyle bir lys gelirse ağlarım herhalde :( Elimden geldiğince zor sorularla uğraşıyorum ama sınav anı işte evde çözmek gibi olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzy1463

bravo hocam. bölum, uni?

+++

suanki mufredatta 6 soru yok. 44 uzerinden 41 yaptim ben de, 2 bos 1 y geldi. tabii sorulara hafif asinalik vardi. ama 60 tane yeni soru tipi koyacak halleri yok zor gelse bile.
    35-40k benim de ygs. umarim ilk 7-8 k ya girebilirim. geo patlatacak gibi beni. 30da 20 net geliyor genelde.

hocam 6 soru yok demişssinde neler yok bi ben farkedemiyorum heralde :D
  • Deü-Hukuk.O sınavdan çıkınca neredeyse ağlıyacaktım denemelerde 45 net altına düşmüyordum Valla kardeşim çekersin umarım umudunu kaybetme geometri görme işi sınav günü gününde olursan normal netlerinin üstüne çıkabilirsin Uyku düzenini sakın bozma şu an bence en dikkat etmen gereken konu bu.Şimdiden başarılar
  • efsaneler ölmez 2017 de yeniden dirilecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sayisal 1.si Boun Mat yazmis
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haftaya cozucem insallah 2017, 2016 gibi gelmez

• 2016 gibi bir sınav gelince yapacağınız 47-48 net gitmek istediğiniz yere yetmiyor mu da zor sınav istiyorsunuz? 2016'dan biraz zor olsun yeterli hiç çekemem sınavdan sonra düşük net yaptım olmayacak hissini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dikten inen dikme -- 2 Haziran 2017; 1:43:45 >
  • Emin ol sınav anında karşılaşmak istemezsin o sorularla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCrane -- 2 Haziran 2017; 2:8:25 >
  • geo ve mat birleştiği için lys 2015 her türlü 2013'ten zordur.o geosu unutulmazdı.
  • ben o sinavda hangi dersaneye gitsem diye dusunmeye baslamistim. hem mat hem geo 8 bos birakmistim o morelle zaten. ama ygs 6,7 k iken lys 2.5k geldi hayatimin sokuydu 2.5k yi gormem :D

• O sınav anını yaşamayan bilmez. Bir suru kişi bırakmıştı matematiği gördükten sonra. Ben psikolojik olarak çok zor toparlamıştım. Geometri de gidecekti o moral bozukluğu ve şokla yoksa. Allah kimseyi öyle bi stresle karşılaştırmasın

• Zaten öyle ösym çok fazla işlem ameleligi yaptirmiyor çözdüğümuz denemeler gibi

• rakamsal olarak bakarsak 2015 lys mat geo 2013 lys mat geodan daha zor gelmiş öğrencilere, bencede öyle, özellikle 2015 geo bu zamana kadarki en orjinal geometriydi, çok iyi hatırlıyorum forumdaki tıpçılardan 20 net üstünü gören bir kaç kişiydi.
  • ghostgamer1 kullanıcısına yanıt
    3 matris det 2 karmasik kutupsal, 1 integral hacim, 1 tane de mat1 kisminda vardi hatirlayamadim simdi.
  • Sun Wukong S kullanıcısına yanıt
    eyv hocam tesekkurler. size de basarilar
  • Dikten inen dikme kullanıcısına yanıt
    hocam sen limite 1 hafta, tureve 2 integrale 2 hafta ayiriyorsun. hepsini 2 haftada bitiren adam da yapiyor o sorulari kolay cikinca. dolayisiyla emek çop oluyor. butun sorular sert olmasin tabii. ayirt edici, emegin hakkini verici bi sinav olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sun Wukong

Deü-Hukuk.O sınavdan çıkınca neredeyse ağlıyacaktım denemelerde 45 net altına düşmüyordum Valla kardeşim çekersin umarım umudunu kaybetme geometri görme işi sınav günü gününde olursan normal netlerinin üstüne çıkabilirsin Uyku düzenini sakın bozma şu an bence en dikkat etmen gereken konu bu.Şimdiden başarılar

Mezun olabiliyor musun dostum bu sene ?

• quote:

Orijinalden alıntı: muzy1463

hocam sen limite 1 hafta, tureve 2 integrale 2 hafta ayiriyorsun. hepsini 2 haftada bitiren adam da yapiyor o sorulari kolay cikinca. dolayisiyla emek çop oluyor. butun sorular sert olmasin tabii. ayirt edici, emegin hakkini verici bi sinav olsun.

Hocam ben 2 hafta ayırıyorum çözemiyorum 2 gün ayıran adam da çözemiyor ben de isterim 100de 100 ayırt edici bir sınav olsun ama kolay olması bana zor olmasından cazip geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.