Şimdi Ara

2013 ford fiesta 1.5 tdci 75ps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
21.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 ford fiesta 1.5 tdci 75ps almayı düşünüyorum.Ama aracın darlığı beni düşündürüyor.Aralarında segment farkı ve fiyat farkı olsada i30 da aklımdan geçimiyor değil.Ama dedğim gibi arada baya fiyat farkı var.Aslında mümkün olduğu kadar düşük fiyata dizel manuel bi araba almak istiyorum.Siz ne tavsiye edersiniz.

• 2013 1.5 tdci fiesta sahibi olarak İ30 ile fiestayı kıyaslanamayacak 2 araç, fiesta B sınıfında öne çıkan modellerden birisi, İ30 ise C sınıfının yeni yüzü, İ30 dizel ortalama 6-6.5 lt/100 km gibi bir yakıt tüketimine sahip, oldukça geniş ve donanımlı bir araç, fiesta ise şehir içi 4.5 lt/100km yakıyor (ilk 300 km ortalamam) ve dar ama sportif bir araç, Özetle fiesta ile İ30 elmayla armut gibi kıyaslanamayacak 2 araç.
  • Emin değilim ama başka 1.5 dizel motor hiçbir markada olmadığına göre sadece renaultta var. Ve dacia nissan mercedes bu motoru kullanıyor. sanıyorum fordda kullanmaya başlamış olmalı. ve bu motor gayet başarılı ekonomik ve uzun ömürlü diye bilinir. babamın megane 180.ooo kmde gıcır gıcır.
    Lakin i30 ile kıyas derseniz şahsi fikrim, fiesta olurdu. çünkü değer kaybı fazla olacak bir diğer hususta i30 ve diğer hyundailer fazla plastik ve aşırı iddialı görünüme sahip hızlıcı unutulacak gibime geliyor.
    moda olsun diye tasarlanıp ruju yanaklarına süren kız misali gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetbek

Emin değilim ama başka 1.5 dizel motor hiçbir markada olmadığına göre sadece renaultta var. Ve dacia nissan mercedes bu motoru kullanıyor. sanıyorum fordda kullanmaya başlamış olmalı. ve bu motor gayet başarılı ekonomik ve uzun ömürlü diye bilinir. babamın megane 180.ooo kmde gıcır gıcır.
    Lakin i30 ile kıyas derseniz şahsi fikrim, fiesta olurdu. çünkü değer kaybı fazla olacak bir diğer hususta i30 ve diğer hyundailer fazla plastik ve aşırı iddialı görünüme sahip hızlıcı unutulacak gibime geliyor.
    moda olsun diye tasarlanıp ruju yanaklarına süren kız misali gibi :)

fordun 1.5 dizel motor kendi malı renault ile alakasi yok. hatta ilk motoru önceki motor PSA grup a aitti yani peugeot a
  • bilgilendirme için saol. 1.5 motor olunca birde reno önüne gelene motor verince fordda almış olabilir zannetmiştim.
  • Bu motoru kullanmaktayım merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Bu motoru kullanmaktayım merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.

bende bu arac için bayiye kapora verdim ama araç henüz gelmedi ne kadar yakıyor ve çekişi nasıl arıza çıkardı mı hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkası biraz dar.Bu bilinen bir durum.araç 1.5 dizel motora sahip 75 bg. Aman aman performanslı bir araç değil eldeki veriler belli.çalışırken ki sesi çok az. Ford şehir içi atak bir araç yapmak istemiş bu alt vites performansından belli. Benim b segmenti alacak arkadaslara tavsiyem segment araçlarına polo fiesta,clio,i20,rio ile test sürüşü yapmaları. Bundan sonra karar vermeleri olacaktır.şahsen ben öyle yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.