Şimdi Ara

2013 Focus Trend X Aldık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 haftalık araştırmalardan sonra sonunda bir araba almayı başardık.Allah hepimize kaza bela göstermesin.Hakkımızda hayırlısı olsun
    Araç 2013 model trend x
    13.000 KM'de
    fiyat :49.000 TL

• Güle güle, kazasız belasız kullanın...
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın, benim de düşündüğüm araçlardan biri gerçekten güzel
  • Hadi hayırlı olsun kardeş.

Linea'mı,toledo mu,accent blue'mı v.s derken güzel bir araca karar vermişsiniz.

Yol tutuş konusun da referans olan bu aracın yeni kasasın da beğenmediğim tek nokta ön konsolun içeride sürücüye ve yolcuya dar basık hissi vermesi.Onun dışında çok güzel bir tercih.

1.6 tdci 95 ps 4 kapımı aldığınız araç.
  • Sonunda .El birliği ile seni ve babanı Linea'dan vazgeçirdiğimiz için gurur duyuyorum tüm forum adına.

Focus güzel bir tercih.Zaten bunu önermiştik çoğunlukla, hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Hadi hayırlı olsun kardeş.

Linea'mı,toledo mu,accent blue'mı v.s derken güzel bir araca karar vermişsiniz.

Yol tutuş konusun da referans olan bu aracın yeni kasasın da beğenmediğim tek nokta ön konsolun içeride sürücüye ve yolcuya dar basık hissi vermesi.Onun dışında çok güzel bir tercih.

1.6 tdci 95 ps 4 kapımı aldığınız araç.

çok sağolun hocam .Allah kimseye kaza bela göstermesin
    evet 4 kapı aldık . adam bize ilkbaşta style x dedi araca.Ben dedim bu 95 beygir nasıl oluyorda style x oluyor.
    a pardon yanlış yazmışlar felan dedi.aldığımız yer büyük şirket olmasaydı vazgeçerdik ama büyük bir firma
    belki bilirsiniz.''Gedizler'',
    aslında bana pek dar gelmedi.Boyum 1.85 öne oturdum bacaklarım sıkışması sonra arka koltuğa geçtim sıkıntı yok gibi.Ama şişman birisi binerse ona sıkıntı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 29 Kasım 2013; 12:51:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus 1.6 Trend x Tavsiye
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Sonunda .El birliği ile seni ve babanı Linea'dan vazgeçirdiğimiz için gurur duyuyorum tüm forum adına.

Focus güzel bir tercih.Zaten bunu önermiştik çoğunlukla, hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.

kapora felan verdik .20 bin tl kredi çekeceğiz adamlara vekalet verdik.p.tesi salı aracı teslim alırız gibi görünüyor.
    eve dönüşte linea gördük insan biraz tuhaf oluyor .Linea ford'un yanından bile geçemez halde gördüm
    iyi dilekleriniz için teşekkürler.Allah sizlerede kaza bela göstermesin

• sağolun hocam

@neilblack
    @ıngrid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 29 Kasım 2013; 12:50:49 >
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın.
  • Hele şükür

Hayırlı olsun.
  • sağolun
  • hayırlı olsun, ford doğru seçim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

3 haftalık araştırmalardan sonra sonunda bir araba almayı başardık.Allah hepimize kaza bela göstermesin.Hakkımızda hayırlısı olsun
    Araç 2013 model trend x
    13.000 KM'de
    fiyat :49.000 TL

Hayırlı olsun bende bir ay kadar önce 3000km de titanyum + smart paket 52000 e almıstım. Güzel bir seçim
  • Hayırlı olsun, güzel seçim, linea ile kıyaslayınca çok daha iyidir.
  • Hayırlı olsun güzel seçim.
  • Güzel seçim. Yeni Focusların yalıtımı çok başarılı.
  • sağolun arkadaşlar
    Sythel sanırım sizin aldığınız araç benzinli
    güle güle kullanın :)
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Dizel aracım.

Teşekkürler sizin de güle güle kullanmanız dilegiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sythel

Dizel aracım.

Teşekkürler sizin de güle güle kullanmanız dilegiyle

çok iyi almışsınız gerçekten :)
    peki arabanın içi dar diyorlar siz ne düşünüyorsunuz .Bana dar gelmedi açıkçası.Ben rahatça sıgıyorum .Boyum 185 cm
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.