Şimdi Ara

2013 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.270
Cevap
73
Favori
256.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • voyage belekte gidenlerin genelde menun kaldığı bir otel bunun yanında cornellia'lara gidenlerde genel memnunlar. Daha geçen hafta en yakın arkadaşlarım tavsiyem üzerine cormelia delux rezervasyonu yaptılar.
    aklıma gelenler bunlar. bu arada bütçe sınırı yoksa maxroyal öncelikli tercihimizdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: nuisance

gerçekten fiyatlar daha 2013e bile girmden arttı mı? yani örneğin siz rixos tekirovoyı kaça rezerve ettiniz?

hocam öbür konu başlığını okursanız orada artacağını ısrarla söyledim.
    ben mayıs sonu için 2016 liraya aldım şu anda 2630 lira
    eylül ayı için 2070 liraya aldım şu anda 2520 lira

fiyatı uygun olan heseye talep artar artan talepte fiyatı yükseltir.
    bu yüzden ısrarla söylüyorum fiyatını uygun bulduğunuz rezervasyonu sigorta kullanarak bir an önce yapın.

5 gün geçmedi ama bir zam daha geldi
    mayıs sonu içi aldığım oda 2800 liraya çıktı
    eylül için aldığım 2680 lira oldu
    %35-40 arası daha aralık ayı bitmeden zam gelmiş oldu.
    diğer başlıkta kasım ayında bunun böyle olacağını yazmıştım.

Tekrar rezervasyon yaptırmayı düşünen herkezi uyarayım. 7 Ocak itbariyle indirim oranlarında %5 lik bir düşüş olması kuvvetle muhtemel. Özelikle iyi fiyat yakalamış arkadaşlar bir an önce sigortalı olarak rezervasyon yaptırsınlar derim.Benimkisi sadece tavsiye karar size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 31 Aralık 2012; 12:39:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmuz

- İş bankası internet şubesindeki referans kodu ile gezisitesi için 750TL üzerine 100TL maxipuan veriyor...

- Vakıfbank Platinum ve taraftar kartlara özel Jolly Tur ‘da %10 indirim (max.75TL)...

- Vakıfbank world gezinomi 500TL üzerine 50TL worldpuan veriyor...
    (ayrıca gezinomi'ye avantajix'ten tıklayıp üye olana 20TL + yapılan harcamaya %5 geri ödeme)

bu siteleri kullananların şikayet ya da tavsiye durumu nasıl?

ayrıca;

Yılbaşına özel tatil alışverişlerinize Gezinomi'den 50 TL indirim çeki!

Detaylı Bilgi:
    Ödeme sayfasında promosyon kodunu girin, anında 50 TL indirim kazanın. Promosyon Kodu: webrazzi50

Kullanım Koşulları:
    -Bu indirim kodu tüm ürünlerde geçerlidir.
    -İndirim kodu, 500 TL ve üstü alışverişlerde geçerlidir.
    -27 Aralık 2012 – 1 Ocak 2013 tarihleri arasında geçerlidir.
    -Haftanın her günü, yalnızca internetten yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    -Bu kampanya diğer Gezinomi kampanyaları ve GeziPara uygulaması ile birleştirilemez.

• quote:

quote:

quote:

gerçekten fiyatlar daha 2013e bile girmden arttı mı? yani örneğin siz rixos tekirovoyı kaça rezerve ettiniz?

bu yüzden ısrarla söylüyorum fiyatını uygun bulduğunuz rezervasyonu sigorta kullanarak bir an önce yapın.

Tekrar rezervasyon yaptırmayı düşünen herkezi uyarayım. 7 Ocak itbariyle indirim oranlarında %5 lik bir düşüş olması kuvvetle muhtemel. Özelikle iyi fiyat yakalamış arkadaşlar bir an önce sigortalı olarak rezervasyon yaptırsınlar derim.Benimkisi sadece tavsiye karar size kalmış.

hocam ets de fiyatlar daha değişmemiş gözüküyor.2 hafta öncesinin fiyatlarıyla şuanki fiyatları aynı gözüküyor.siz hangi siteden bakıyorsunuz o site fiyat artışmış olabilir belki

jolly tur ile ets fiyatları şuan birbirini tutmuyor.rixos lar için rezervasyonlar için ets den biran önce fiyat artırmadan rezervasyonu yapsınlar.gün içinde her an fiyatları değiştireceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 30 Aralık 2012; 12:53:34 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam daha önce de teşekkür etmiştim ama tekrar edeyim bu vesile ile.
    Sayende ilk dalga fiyatlardan Rixos lares için odaları aldım. 1 oda olsa zamma katlanırdık ama 3 oda birden alınca ,
    zam görseydi ciddi miktar etkilenirdi.
    Sayende ve uyarılarını dikkate alarak 12 aralıkta almıştım, tek sıkıntım classic adios ile almak zorunda kaldım, premium kartım 1 hafta sonrasında çıktı.

artık rixoslar F/P oraı çok iyiden iyiye düştü,alternatif otellere de bakmak gerek artık.hala ilk açıklanan fiyatlardan işlem gören oteller vardır.
    Ama ocaktan itibaren gelen operatör indirimleri birer kademe düşer.Bazısı 7 ocakta bazısı belki daha erken yada daha geç.
    Sigortalı alınan tatiler iptal edilip,parası geri alınabiliniyor, yada başka otel rezervasyonu yapılırsa, ona sayılabiliniyor.
    Olan 20 TLlik sigortaa bedeline oluyor ki , devede kulak sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 30 Aralık 2012; 14:01:47 >

• hala seçim yapmamış olanlar tatilsepetinden majesty park kemer icin 5 gece 6 gün uçak dahil 1700 tl (2 yetişkin 1 cocuk) 21 temmuz 26 temmuz arası tatil yapacağım tavsiye ederim
  • @t3ksas ben hepsinden bakıyorum setur ve jolly zamlı fiyatları gösteriyor ets de henüz fiyat siteye yansımamış ama yansıyacaktır.

@realgs rica ederim. geçen senede aynen böyle oldu tekirovanın fiyatının nispeten düşük olduğu dönemlerde hemen doluluk oranı artırıyor. Sadık bir müşteri kitlesi var (bizim gibi mesela) Şu saaten sonra tekirovayı bu fiyatlarla fırsat olarak önermek yanlış olur hatta daha net bir şey söyleyeyim bu fiyatlarla kesinlikle almayın. Çünkü kendi zincirinin daha üstteki otelleri ile neredeyse aynı fiyata geldi bunun nedenide sözünü ettiğim dönemlerde odalarının çok büyük kısmını doldurmuş olması. Ama lares halen o bölgeyi düşünenler için uygun bir fırsattır diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quadream

gerçekten müthişmiş, siz konakladınız mı?

teşekkür ederim...

ben hiç konaklamadım ama beleği gezerken aquaparkını dışarda gördüm gerçekten devasa bir aquaparktı.
    hem belek hemde aquaparksa önceliğiniz daha iyisi olacağını düşünmüyorum.
    ama siz yinede iyice bir inceleynin

Merhaba hocam, aquapark mevzsusu geçmişken rixos premium inceledim fakat bütçeme göre yüksekte kjalıyor.
    Adios ile setur ya da bookingturkey den alabileceğim aquaparkı güzel antalya civarı bir hotel tavsiyeniz olur mu acaba?

• seturun çalıştığı diğer oteller arasında aquaparkı ile öne çıkan başka otel aklıma gelmiyor.
    ama incelemeye zamanım olursa ve gözüme çarpan bir tesis olursa paylaşırım.
  • Bu arada çok fazla aquapark soran olduğu için paylaşayım aquaparklar çok fazla tehlikeyi içinde barındıran yerler ve çok fazla kaza oluyor. Geçen sene bir arkadaşımın eşinin kulak zarı patladı şu anda tek kulağı duymuyor.
    lütfen aquaparklarda çok çok dikkatli olun.
  • quote:

Bu arada çok fazla aquapark soran olduğu için paylaşayım aquaparklar çok fazla tehlikeyi içinde barındıran yerler ve çok fazla kaza oluyor. Geçen sene bir arkadaşımın eşinin kulak zarı patladı şu anda tek kulağı duymuyor.

hocam öteki başlıkta gölevleri diye bi otelden bahsedilmişti..resimlerinde havuzla oda bitişikti..odadan direk havuza girebiliyodun..o hangi oteldi hatırlıyomusun, nerdeydi ve tavsiye edrmisin, ayrıca adiosla seturdan alınırmıkine?

• quote:

Orijinalden alıntı: harun3542

quote:

Bu arada çok fazla aquapark soran olduğu için paylaşayım aquaparklar çok fazla tehlikeyi içinde barındıran yerler ve çok fazla kaza oluyor. Geçen sene bir arkadaşımın eşinin kulak zarı patladı şu anda tek kulağı duymuyor.

hocam öteki başlıkta gölevleri diye bi otelden bahsedilmişti..resimlerinde havuzla oda bitişikti..odadan direk havuza girebiliyodun..o hangi oteldi hatırlıyomusun, nerdeydi ve tavsiye edrmisin, ayrıca adiosla seturdan alınırmıkine?

suenonun gölevleri var.
    suenoyu tavsiye ederim.forumdan çok fazla arkadaş gitti ve memnuniyetsiz ayrılan görmedim.
    ama özelikle suenonun aquaparkına dikkat edin

• Bu arada arkadaşlar ben bu işin uzmanı falan değilim yazdığım şeylerin tamamı şahsi görüşüm,araştırdıklarımdan öğrendiklerim ve tecrübelerimdir kimseyi ne etkilemek isterim nede yönlendirmek benim yazdığım herşeyi bir süzgeçten geçirerek kendinize göre yorumlayınız lütfen.

Birde bu başlığı insanlara yardımcı olmak amacıyla sürekli takip edeceğim ve burayı takip eden başka çok değerli ve tecrübeli arkadaşlarda var bu nedenle lütfen bana pm le otel tavsiyesi sormayın hem yetişemiyorum (ço fazla pm geliyor hepsine cevap verdim ama sayı her geçen gün artıyor)hemde aynı şeyler tekrar tekrar soruluyor birde benim yazdıklarımla sınırlı kalmış oluyorsunuz burada başka arkadaşların başka başka görüşleri olabilir hepsinden yararlanmış olursunuz.
  • Şubat ayı için akdeniz ve ege de daha önce bu zamanda buralara gitmiş arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hudaverdi34

Şubat ayı için akdeniz ve ege de daha önce bu zamanda buralara gitmiş arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum.

Bayağı eskide kaldı ancak size fikir versin diye bir tecrübemi paylaşayım mart ayı sonunda antalyanın tarihi turistik yerlerini gezmek için 1 haftalığına antalyaya gidip neredeyse bütün kahverengi tabelalarını gezmiştik. çok çok iyi olmuştu neredeyse bedava fiyatına 5 yıldızlı bir otelde kalmıştık sabah uyanıp kapalı havuzda yüzdükten sonra kahvaltımızı yapıp kendimizi dışarı atıyorduk akşam yemeğine zor yetişiyorduk.
    hava son derece güzeldi şort giymemiştik ama kısa kollu tişörtlerle gezmiştik.
    bir fırsat yaratabilirsem aynısını ege bölgesi içinde düşünüyorum.
    egede şu tesisi inceleyin
    31 marta kadar oda kahvaltı 75 yarım pansiyon 90tl sezon fiyatlarına bakarsanız çok uygun olduğunu görürsünüz.
    ama kapalı ve ısıtmalı havuzu olup olmadığını mutlaka öğrenin
    http://www.etstur.com/Voyage-Torba-Private#self

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 31 Aralık 2012; 18:01:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hudaverdi34

Şubat ayı için akdeniz ve ege de daha önce bu zamanda buralara gitmiş arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum.

ben şubatta alanya özkaymak hotel(5yıldız) de balayı için kalmıştım..2009 şubatta kişi başı 35 tl idi..tam f/p oteli..yemek çeşidi ve lezzeti güzeldi.20 çeşit tatlı..otelde etliekmek bile yapılıyodu..tavsiye ederim..tabi kış olunca deniz-havuz olayı yok...pek dışarı çıkası gelmiyo insanın.
  • şubat ayı için tavsiye edebileceğim otel anlamında bir isim veremem ama kapalı havuzunun yeterli büyüklükte ve "DİKKAT" ısıtılır olmasına dikkat et.
    birde yağmur,rüzgara karşı korunaklı olması önemli. Yani bol ve yüksek ağaçlı bahçesi varsa ,altındaki şezlongta felan dinlenme şansınız olur.
    alışveris sokağı tarzı mekanları varsa ,kapalı mekana tıkalı kalmaktan kurtulursunuz.
  • arkadaslar belek civarinda olan cystal paraiso verde otelinde tatil yapan varmi. tavsiye edermisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun3542

Silence Beach Resort Side olabilir...
  • ARkadaslar 29 hazıran baslangıc guzel ve uygun bır Balayı otelı arıyorum butcem 1500tl 2 kısı 4 gece...Tavsıye otellere acıgım...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.