Bildirim
2013 Corsa 1.3 CDTI
Samsung Viewfinity S9 LS27C902PAUXUF 27 inç 5 ms QHD FreeSync Pivot IPS Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGF9Z89P
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla hocam bu corsaların yakıt konusunda genel özelliğimi bilmiyorum ama ben 2005 corsa 1.3 cdti kullanıyorum 40 liralık mazotla 200km yapıyo, açıkçası model yükseltip farklı üst seviye araba almayı düşünüyorum ama hiç içimden gelmiyo. bende bakıyım bi 2013ler ne kadarmış:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBrain -- 19 Nisan 2015; 22:24:06 > -
astra 1.3 le daha cok yol yapiyorum turbo oldugundan mi acep ?
edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy -- 19 Nisan 2015; 22:32:05 > -
evet multijet motorun bir nimeti. -
quote:
Orijinalden alıntı: troy
astra 1.3 le daha cok yol yapiyorum turbo oldugundan mi acep ?
edit: imla
kiralama firması mazotun bitmesine 10-15 km kala teslim etti ve ben mazot ışığı yeniden yanana kadar 250 km yol yaptım
bu değere depoda atıl bekleyen mazot eklenirse mesafeye en az 20-25km daha eklenebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Corsada turbo yokmuymus
quote:
Orijinalden alıntı: celil4334
Corsada turbo yokmuymus
1.3 75 hp ler turbolu bilmiyorum :) -
quote:
quote:
Corsada turbo yokmuymus
1.3 75 hp ler turbolu bilmiyorum :)
2009 corsadada varmı acaba turbo? -
quote:
quote:
Corsada turbo yokmuymus
1.3 75 hp ler turbolu bilmiyorum :)
Bütün cdti lar turbodur.Aradaki fark yazılımla alakalıBütün cdti lar turbodur.Aradaki fark yazılımla alakalı -
turbo var cdti larda
yakıt iyide performans yok, çok kötüde değil ama performanslı devirli kullanayım dersen normalden yaklaşık 1,5-2 lt daha fazla yakar
yüklü ve klima çalışıyor ise yokuşlarda sıkıntı yaratabiliyor , ilk kalkışta ağır kalıyor, birde opelin servisi pahalı parçalar pahalı -
corsa da intercooler yok astra da var bildigim kadariyla, turbolari da farkli, haliyle astra dan alinan guc fazla oluyor ama corsalarin yakit tuketimi astralardan dusuk
b sinifi dizel araclarda en tercih edilesi araclardandir corsalar, sea yalitimi gayet iyi
quote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
corsa da intercooler yok astra da var bildigim kadariyla, turbolari da farkli, haliyle astra dan alinan guc fazla oluyor ama corsalarin yakit tuketimi astralardan dusuk
b sinifi dizel araclarda en tercih edilesi araclardandir corsalar, sea yalitimi gayet iyi
Ses yalıtımı o kadar iyi değil. -
2008 1.3 90 hp vardı 6. Vitese attınmı araba içerdi mazotu depoyla 800 km felan yapardı
quote:
Orijinalden alıntı: mob411
turbo var cdti larda
yakıt iyide performans yok, çok kötüde değil ama performanslı devirli kullanayım dersen normalden yaklaşık 1,5-2 lt daha fazla yakar
yüklü ve klima çalışıyor ise yokuşlarda sıkıntı yaratabiliyor , ilk kalkışta ağır kalıyor, birde opelin servisi pahalı parçalar pahalı
başıbüyük - maltepe yolunun üniversiteden sonra darülacezeye çıktığı yerde 45 derecelik bir yokuş vardır
o yokuşta durup birinci viteste zorlanmadan kalkış yapabiliyor
ama ikinci vitese attığım an yığılıyor
Wallaha 2.0 dci otomatık aracı yakıttan satsakmı aceo cok aşırı bır yakıt yok sehır ıcı 7.5 8.0 aralığı normal dur kalktA. 1.3 Aracta ceklırmı bayılması ıvırı zıvırı falan .. -
quote:
Orijinalden alıntı: barbosa78
quote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
Ses yalıtımı o kadar iyi değil.
yol ve rüzgar sesi olarak b sınıfı hiçbir araç tatmin etmez, 90-100 ü geçince o sesler gelir içeri ama motor sesi konusunda astra gayet iyi, polo da olsun hyundai kia serilerinde olsun punto da olsun dizel araç dizel olduğunu içeride hissettirirken corsa ya binen dizel olduğunu bilmeyen insanların benzinli zannettiğine rastladım, ben de iki hafta kullanmıştım fiesta dan sonra ki bence fiesta ile arasında dağlar kadar fark var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X