Şimdi Ara

2013 CİTRÖEN C5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
11.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu citröen c5 amma abartıyor şu süspansiyonunu tanıtım videosu bile sadece süspansiyon üzerine bu aracın dünyadaki diğer araçlardan çok çok büyük artısı başka ne var .

Arkadaş audi ' nin süspansiyon özelliğini paylaşmış bence c5 den daha üstün hemde canlı test edilmiş ...Bardağı koyuyor düşmüyor ona çok şaşırdım ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Neyse, 2.0 motorlusundada fahiş vergi var. 100.000 TL üzerini böyle bir araca vermezdim her ne kadar iyide olsa

Orijinalden alıntı: newmonarch

Citroen C5 iyi araba aslında ama 1.6 motorlusunda bu opsiyon yok. Sorduğum zaman satıcı bana yalan söylemişti "Bunlardada var ama ayar düğmesi yok" diye, gerizekalıyız sanki.

Neyse, 2.0 motorlusundada fahiş vergi var. 100.000 TL üzerini böyle bir araca vermezdim her ne kadar iyide olsa

Evet öyle ama 2. el fiyatları çok iyi

Bu segmentte 2.el araç alacak olsam kesinlikle 2000cc C5 tercih ederdim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2011-citroen-c5-2-0-hdi-exculisive-24000-de-son-makyajli-kasa-97566933/detay#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2010-citroen-c5-2-0-hdi-otom-vites-hatasiz-53-000-km-89307923/detay?source=promotion_topl

Mesela şu araçlar olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 1 Eylül 2012; 19:43:18 >

• citroen eskiden ya çok sıkıcıydı yada uzay gemisi gibiydi bu aralar mükemmel MAŞALLAH
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • citroen in süspansyonları abartılıyor mu

kaç araba 3 tekerlek ile ilerleyebiliyor ki..abartı evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekne Kazıntısı -- 1 Eylül 2012; 20:44:53 >

• Gerçekten çok merak ediyorum C5'teki halini.

Bx'te bile muhteşemdi.

2013 CİTRÖEN C5

Orijinalden alıntı: toz-koparan

başlık hatalı yeni kasa sanılıyor...

Düzeltiyorum hocam

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

Düzeltiyorum hocam

1 ay gecmis ;)

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

Düzeltiyorum hocam

Biraz erken olmuş sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 4 Ekim 2012; 19:37:42 >
    Objektif olursanız dost,fanatik olursanız düşman kazanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Her arabanın suspansiyonları buna benzerdir, video biraz farklı bir algı yapıyor insanda.

hydractive süspansiyon ciddi anlamda farklıdır her arabanın süspansiyonu buna benzemez hatta benzeyen pek yok.

Bunun gibi arasan birçok video bulabilirsin.

abi şu videoyu aylardan beri arıyorum allah senden razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Bu süspansiyonu 1.6 lara koysalardı deli gibi satılırdı.
    115 bin e c5 alınmaz.

1.6 THP 156hp benzinli exclusive donanımda standart....

http://www.citroen.com.tr/Resources/Content/TR/Brochures/haziran/teknik/C5_Foy.pdf
    http://www.citroen.com.tr/Resources/Content/TR/Tarifs/binek.pdf

• bx kullanmış biri olarak. çok güzel arabalar ama Türkiyede kullanılacak araba değiller
    not: servisten dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend1982 -- 4 Ekim 2012; 22:32:08 >
    1975 Opel Record 1.9 -1986 Mıtsubıshı Lancer 1.6 diesel -1992 Citroen BX TZD Turbo -2011 DFM Succe -2013 Mıtsubıshı L200 4x2 -2006 Fiat İdea-2000 kia pride- 1996 rover 620 si. 2006 Tata telcoline 4x2 - 2000 scudo 1,9 el. 2013 peugeot patner 1.6 -2013 WW CC 2,0 177 BG - 1993 ford p100 ben seçmedim onlar beni buldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

Orijinalden alıntı: shadowgeist

c5 çok başka bir otomobil.
    artık yenilenmesi gerek.

Kesinlikle öyle.. Özellikle iç kokpiti vs... tamamen değişmesi lazım.Çok kötü bir iç tasarımı var.

Dış tasarımına gelince TR de şu anda piyasada bulunan D segmenti araçları arasında en albenisi olan kasa tartışılmaz C5 dir.Ama 2013 yeni kasa Ford Mondeo gelirse C5 ile beraber TR de satışta olan D segmenti hiç bir aracın şansı kalmayacaktır Mondeo karşısında.

http://forum.donanimhaber.com/m_60347540/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66558194

Ve üstte verdiğim konu linki ise , yeni kasa Mondeo ve yine bir Ford harikası olan Taurus'un görüntülerini içermekte kesinlikle görülmesi gereken harika araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 4 Ekim 2012; 23:15:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing
    ...
    Citroén'i; Saxo-C4-C3-C2-C1 olarak görenler kendini kandırmaya devam etsinler.

Citroén; DS-Cx-Bx-Xm-Xantia gibi araçlar ile dev oldu. Ve C5 ile bunu tekrar toparladı.

86 model Citroen BX'imizde bu süspansiyon sistemi sayesinde kriko vs. kullanmadan lastik değiştirirdik.Bir keresinde mecbur kalıp 3 teker üzerinde kısa bir mesafeyi katettiğimiz olmuştu.

86 model araçta hem sürüş hem de fonksiyonellik bakımından mükemmel iş çıkartıyordu bu süspansiyon sistemi.

Yeni modellerdeki halini düşünemiyorum.

Ayrıca yazdığınız mesaja sonuna kadar katılıyorum.

Orijinalden alıntı: offday

Gerçekten çok merak ediyorum C5'teki halini.

Bx'te bile muhteşemdi.

2013 CİTRÖEN C5

citroen in efsane arabası..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.