Şimdi Ara

2013-2014 audi 2.0 tdi 150 hp nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar. Ailemiz için 13-14 model 2.0 tdi 150 beygirlik versiyon olan a4 lere bakıyoruz. Kullananlar veya çevresinden tecrübe edinmiş en ufak bir bilgisi bile olan abilerimden yardımlarınızı istiyorum.

Performans olarak, şehir içi ara hızlanmalarda tatminkar bir performansı var mı ? Hiç kullanmadık tecrübemiz yok. Kasa ağırlığına göre motor hacmi beygiri iyi midir ? 143 beygirlik makyajsız kasanın motoruna göre biraz daha iyi midir ?

Bu sorulara vereceğiniz cevaplar 1.6 atmosferik lpgli 0-100 ü 13 saniye civarlarında olan ve 150-160 görünce baya hantallaşan Fiat Marea kullanıcısına göre olursa seviniriz

Özetle fiat mareadan 150 beygirlik versiyona sahip bu audiye geçtiğimizde her türlü performans ve sürüş anlamında baya çağ atlarmıyız ? Teşekkürler.

Bide bunların 177 beygirlikleri var biliyoruz ama 177 liklerin temizini bulmakta biraz zorlandık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 2012 makyajlı kasa 143 Hp olanı var.Makyajsız kasa ile aynı hp’ye sahip ancak onlar euro4 bende ki euro5 bir tık daha sessiz ve geliştirilmiş yakıt tüketimi emisyon vs. Ben çok memnunum aracım 200.000 km de..ara hızlanmalar olsun Ankara’nın bayırını tırmanma olsun uzun yolda olsun beğenerek severek kullanıyorum şahsen..sonuçta 2000 cc araç performans olarak tatminkar yüksek torku yeter

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alınmaz diyenlere bakma sen. 6-7 yaşında bir otomobil çok da eski sayılmaz bana göre. Aklınıza yattıysa iyice kontrol ettirin, sıkıntı yoksa alın. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum fakat bakımları için kenarda paranız olması şart.
    Marea'dan sonra çağ atlamış olursunuz elbette. Ancak Marea'yı yürütmekle, Audi yürütmek arasında da büyük bir fark olacaktır.
  • 143lük motor heleki Ankarada da sizi tatmin ediyorsa gaza bastımmı gidiyor bayır falan dinlemiyor diyorsanız gerçekten o halde 150 lik motorda gayet tatmin eder bizi ? Bizde ankarada ikamet ediyoruz hocam. Görüşleriniz için teşekkür ederim

• Farkındayız hocam hiç merak etmeyin. sene içinde bakımını eksikliklerini düzgün yapıp güzel masraf edip bir daha başka bi sıkıntı açmaması ümidiyle girişiyoruz. Yani senede 1 para gömelim başka süprizlerle karşılaşmayacağımız şekilde bakıyoruz. Neden senede 1 dedim ?;

Çünkü senelik sadece 10-12 bin km yapıyoruz

Mareadan sonra 150 beygir bile olsa ok gibi fırlar diyorsanız yavaş yavaş ikna oluyoruz o hâlde ? Çünkü 177 likleride var bunun biliyorsunuz ama 177 lik olup temiz dediğimize bi denk gelemedik. Yoksa aynı parayı bayıldıktan sonra 177 lik bulmakta var ama nasip kısmet

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Farkındayız hocam hiç merak etmeyin. sene içinde bakımını eksikliklerini düzgün yapıp güzel masraf edip bir daha başka bi sıkıntı açmaması ümidiyle girişiyoruz. Yani senede 1 para gömelim başka süprizlerle karşılaşmayacağımız şekilde bakıyoruz. Neden senede 1 dedim ?;

Çünkü senelik sadece 10-12 bin km yapıyoruz

Mareadan sonra 150 beygir bile olsa ok gibi fırlar diyorsanız yavaş yavaş ikna oluyoruz o hâlde ? Çünkü 177 likleride var bunun biliyorsunuz ama 177 lik olup temiz dediğimize bi denk gelemedik. Yoksa aynı parayı bayıldıktan sonra 177 lik bulmakta var ama nasip kısmet
    O zaman hayırlı olsun. 1.6 atmosferikten sonra yüzünüzü güldürür, hatta kahkaha attırır.

• 6-7 yaşında, eskidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim Merhaba,
    Öncelikle hakkinizda hayirlisi olsun ve Allah utandirmasin.
    Bu bahsettiginiz modelden shortlist e yakin takibe aldiginiz birkac arac var midir ? Kac km araliginda bakiyorsunuz ve bütceniz nedir sormamda sakinca yoksa ?
    Cok eski yil sayilmaz 6-7 yas bu arabalar icin lakin cok dikkatli baktirmak gerekiyor. Benim bu yasima kadar gördügüm ettigim tecrübe ettigim, bu arabalarin tabiri caizse ekmeklerini yemeden kolay kolay kimse elden cikarmiyor TR de. Genelde insanlar sefasini sürüp, cefasini da afedersiniz kakalayacagi birilerini ariyorlar. Adam gibi hakkini vererek bakimlarini yaptirmiyorlar ve ustalari ne zaman ki bu masraf cikarmaya yakin sen bunu elden cikarmaya bak abi diyorlar o zaman satisa cikariyorlar. Bu nedenle nacizane tavsiyem o arabada odaklanmaniz gereken en önemli nokta arabanin gecmisi ve bakimi olsun. Cünkü o arabanin hakkini vererek bakimlari yaptirilmamisi ve hor kullanilmisi sizi ciddi anlamda yorar. Arac sahibinden mutlaka bakim gecmisini isteyin, süphelendiginiz yerler varsa adami sorularinizla tekrar tekrar sikistirin dürüst olmaya zorlayin. Insanlar maalesef TR de bu tarz konularda cikarlari icin yalan söyleme konusunda anlam veremedigim sekilde cok rahatlar. Lafa gelince sorsaniz hepsi elhamdülillah müslümaniz önce kul hakki namus din iman gelir derler ! 36 yasindayim. Uzun yillar yurtdisinda yasadim Almanya, Ingiltere ABD Ispanya da. TR ye geldim resmen kisiligim karakterim hayata bakisim degisti !
    2.0 aracin vergisine giriyorsaniz benim nacizane tavsiyem aslinda BMW 3 serisinin dizelini degerlendirmeye almaniz ya da 177 lik quattro olan versiyonunu Audi A4 ün degerlendirin derim biraz daha koyup. Evet temizini bulmak zor dediginiz gibi ama inanin onlarin sürüs keyfi daha baska. Hee yok aradaki farki vermeye degmez de diyebilirsiniz elbet o zamanda sunu diyeyim, sayet ki süper ucuk kacik bir performans beklentiniz yoksa 150 lik Audi de gayette yeterli gelecektir 2.0 dizelin torkundan ötürü. Isterseniz bir soft yazilimla da daha da eglenceli hale getirebilirsiniz araci.

• Bu araçlarla genelde uzun yol yapılıyor. Ne hikmet ise 200bini geçen bu yaşta araç pek az. Bana inandırıcı gelmiyor. Ben 3 yaşında uzun yol yapmış aracı 100bin kilometrede aldım. Bunlar 8 yaşında ama 200bini geçmiyor anlam veremiyorum..

Kilometre güvenilirliğini bir yere bırakır isek, çok güzel bir araç. Bir ağabeyimizde var 177'lik modeli, gayet iyi gidiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bu mesaj silindi.
    Bunu da bütün markalar için söylediniz. Millet sizin gibilerin sözünü dinlese e5'te araba olmazdı

• hocam bakımlarını yaptır bir sorun çıkarmaz kıçı kırık fiatlar 1 milyon görüyorda audi mi sorun çıkarıcak
  • Mümkünse 177 liği alınmalı. 2 motor tüketim olarak aynı olmasına rağmen 0-100 hızlanmaları arasında 2 saniye gibi ciddi bir fark var. 2000 motor vergisini verecekseniz en azından hızlanması iyi olmalı değil mi?

• 150lik ön çekiş 177 olan 4 çeker Quattro motor kesinlikle 177 alınmalı

• Moueson kullanıcısına yanıt
    onu bmw için söylüyorlardı

ne birincisi ne ikincisi, elden ele dolaşıyor onikinci sahibi bile biniyor audiye. alacaksın bakacaksın temizse parasını vereceksin bineceksin. ben pimpirikten 20 bini geçmiş araba alamadım da ne oldu. 200 bini geçmiş bir araba maceram da var, 5-6 yaşında mondeo aldım 200 bini geçmiş ama tık demedi araba sapasağlamdı.
  • keremceylan57 kullanıcısına yanıt
    Hatalı bilgi, 177 lik multitronic önden çekerlerde mevcut

• Performans istiyorsanuz Latitude'a bakın bi, 2.0 175hp

• A4 2.0 TDi 190 HP kullanmış biri olarak bence kesinlikle alınır,atmosferik motordan sonra ilaç gibi gelir 150'lik bile.

• 2005 yılından audi kullanıcısıyız ailecek 4 aylığına superb aldık pişman olup tekrar audi a6 ya döndük a4 yakınımızda var kesinlikle tavsiye ederim kasasını rahatlıkla çıkıyor performans yakıt olarakta çok iyi motoru düzenli bakıldığında uzun süre götürür 2003 model audi a4 1.9 tdi 2012 yılında 540 bin km civarindayken orjinal motoru ile satıp a6 ya geçtik kesinlikle tavsiye ederim fiata göre bakımları vs daha pahalı olacaktır tabi ama imkan var doğru bir tercih olur

• 177 HP olanı alın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.