Şimdi Ara

2012 VW TİGUAN 1.4 TSİ DSG Mİ 2011 HONDA CRV Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen gün arkadaşlar vw yetkili servisinde calisan yetkili mesul biriyle tanıştım.Aklima ilk gelen sorun dsg nin sorunlu olmadigiydi.Soruma ufak bir tebessümden sonra ilk cikanlarin sorunlu olduguna son 5~6 yilda cikan arizalari hic fatura etmediklerini soyledi.Bazi kisilerde bu sorunu internette okuduklarindan sonra farkina vardigini bile soyledi.Cikan arizalar sonucu ortaya cikan rakamlar 4000~5000 tl civarinda ama fatura edilmiyormus,komple sanzimani sordum.17.000 tl civarinda olduğunu söyledi.Ama bu zamana kadar bu bbaslarina hiç gelmemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmosferik araç gaza abındınmı iyi gider yürütememeniz sizin sorunuz beygiri yüksek araçlar bunlar.Yürütemezseniz o sizin probleminiz yapıcak birşey yok turbo araçlara bakın atmosferiği alıp rezil olmanıza gerek yolda ya da atmosferik motorlara bok atmanızada gerek yok size göre değilmiş demekki yani başka araçlarda var sonuçta sadece atmosferikler yok suvlarda

Turbolu araç bakabilirsiniz 110 beygir fındık dizel az yakar onlara bakın.
  • Tiguana lpg taktiran bir cok kullanici var sadece biraz masrafli. Eger lpg secenekler icinde ise ben direk 160'lik tiguani iyi bir pazarlikla alir guzel bir lpg kit taktirir binerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Tiguana lpg taktiran bir cok kullanici var sadece biraz masrafli. Eger lpg secenekler icinde ise ben direk 160'lik tiguani iyi bir pazarlikla alir guzel bir lpg kit taktirir binerdim.

LPG ile km ye ortalama ne kadar yakar acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

quote:

Tiguana lpg taktiran bir cok kullanici var sadece biraz masrafli. Eger lpg secenekler icinde ise ben direk 160'lik tiguani iyi bir pazarlikla alir guzel bir lpg kit taktirir binerdim.

Vw forumlarina bakin. Tiguan konusu lpg ile dolup tasiyor taktiranlar cok memnun. Sivi lpg oldugu icin arabayi calistirdiktan itibaren hic benzin kullanmiyor. Bir forumlari inceleyin derim.

Mobil oldugum icin link atamiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

quote:

Vw forumlarina bakin. Tiguan konusu lpg ile dolup tasiyor taktiranlar cok memnun. Sivi lpg oldugu icin arabayi calistirdiktan itibaren hic benzin kullanmiyor. Bir forumlari inceleyin derim.

Mobil oldugum icin link atamiyorum

Geçen baktım göremedim. Yine bakarım.
    Hatta orada sordum kimse cevap vermedi..

Teşekkürler.

• Garantisiz dsgye biniyorsaniz ariza ihtimalinide gozonunde tutmaniz lazim.6 olanlar daha dayanikli ama sonucta kronik arızalı bir üründen sözediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 12 Şubat 2016; 11:59:06 >
  • Atmosferik motor hariç diger tum motorlar halen riskli.Taksaydim kugaya tatakardim sivi lpg yi.Hani derler ya sonradan kork

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Garantisiz dsgye biniyorsaniz ariza ihtimalinide gozonunde tutmaniz lazim.6 olanlar daha dayanikli ama sonucta kronik arızalı bir üründen sözediyoruz

Teşekkürler, yeni araç garantisi daha var da 5-6 sana kullanma niyetim olduğu için sormuştum. Yaşayıp göreceğiz artık...

• Üst segment
    kaliteli,
    sağlam,
    büyük ihtimal daha donanımlı,
    konforlu,
    markanın imajı
    ve
    2. elde Honda'nın daha sorumsuz olduğu kriterlerini göz önüne alırsak
    tabiki CRV.
  • arkadaşlar farklı yorumlar getirecek ya da fikirlerini paylaşbilecek kişler varsa sevinirim
  • avrupa ve amerika pazarında crv daha fazla satılır istisnasız. Tiguan zorlama suvdur. vw suv önermem. alt markaları bıle daha iyi suv uretir. Yakıt konfor yol tutuş guvenlik her açıdan crv öneririm.
  • Hemen Her açıdan crv

• 2010 ~2011 honda crv kac km ye kadar alinir,soldan komple boyali crv alinir mi

• Yardimci olursaniz sevinirim arkadaşlar

• 2007 crv kullanıcısı olarak CRV diyorum. Üzmez
  • vw tiguan a lpg sıkıntılı galiba
    honda crv lpg daha uyumlu sanki.
    honda crv 2011 lere bakıyorum 100.000 km den az değil az km li olani vw ları 80.000 tl den aşağı değil 7 yaşındaki arabaya da bu kadar para verilmez diye düşünüyorum.
    hani vw tiguan 1.4 tsi dsg izmir şehiriçi 11 lt yi geçmese kesinlikle tiguan ı tercih edeceğim ama tiguan eğer 12-13 lt yakıyorsa uzak durmalıyım diye düşünüyorum
    Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Hocam konuyu bir hortlatayım ne aldınız merak ettim pişman mısınız mutlu mu:)

• Tiguan ın mtv si yıllık 800 TL. Cr-v nin 2300 TL.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.