Şimdi Ara

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.814
Cevap
31
Favori
211.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elninoartist

quote:

Orijinalden alıntı: kcin

quote:

Orijinalden alıntı: albani

TFT-LCD lerde teşhir/sıfır farketmez!!!

PDP olsa duruma göre farkeder ama LCD lerde hiç önemli değildir!

Bahsettiğiniz 2012 Model HX7/8 daha dün girdi memlekete yaw,ne kadar teşhir olacakki!

Çıplak gözle izleme durumu mümkünse;gidin-görün inceleyin ve alın gitsin,hatta bu arada "teşhir"
    diye de bastırıp pazarlık yaparak biraz daha fiyatı indirebilirsiniz

++

not;forum bugün felaket ağır!!sizde durum nedir,zor girip msg yazdım

Bunu söyledin içime su serptin, zira dün vatan'daki 46hx850'yi ben aldım, 2 gün önce açmışlar ürünü doğruysa.. Sağında solunda darbe yoktu, siyah bi görüntü verdiler, clouding ölü pixel de gözüme çarpmadı, aldım gitti :)
    Canavar gibi bi televizyon olmuşa benziyor, kullandıktan sonra da düşüncem aynı kalacak umarım, çok da fazla araştırmaya girdiğimi söyleyemem. Sony'ye güvenerek aldım :)
    Haftaiçi yaptırıcam kurulumu vaktim olmadığı için, kullandıktan sonra da görüş bildiririm.

O televizyon kutusundan cikartilirken ben oradaydim.Tam bir hafta oldu.Henuz kurulum yaptiklari icin goruntusune bakamamistim.
    urun daha 1 haftalik,yani yeni.Hayirli ugurlu olsun

Cloudingi mağazada anlamak biraz zor olsa gerek
    Güle güle kullanın televizyonu. Siz kendiniz de kurabilirsiniz ayriyeten; sonra adamlar gelip garantiyi onaylar.Örneğin ben kendim kurdum, haftaya çağıracağım adamları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 26 Mayıs 2012; 12:56:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elninoartist

Forumu okudukca iyice kafam karisti,bulutlanma ve ışık sızması edge led'lerde ki kronik bir sorun, halo'da maalesef kronik bir full led - local dimming sorunu var,!clouding ve ışık sızması sorunları da cabasi.Plazmalarda ise devam eden kronik sonunlardan bahsediliyor.
    ne alacagiz yahu???

Aramıza hoş geldin. Bu forumda ki bir çok kişi bahsettiğin sorunların en az olduğu tv yi bulmak için kafayı sıyırmış durumda ama böyle bir tv yok. Benim beyin 2 senedir araştırmaktan çürüdü mesela size tavsiyem yol yakınken forumdan çıkın. En iyi tv forumlara girilmeden alınan tv dir. Eğer forumların bu dipsiz kuyusuna düşerseniz son kararınızı verip tamam budur diye aldığınız tv bile size kötü gelecektir. İllaki bir sorun gözünüze çarpar. Bu forumlarda takılmayıp bu sorunların ne olduğunu öğrenmezseniz doğal olarak sorunlar gözünüze de çarpmaz ve o tv sizin için en sorunsuz tv olur.

Ben uzun zamandır araştırma yapıp karar veremeyip kafayı sıyırmış arkadaşlara her zaman bir tavsiyem vardır. Yeni çıkan bir tv modelini hiç araştırmadan gidin alın ve kullanın o tv size çok iyi bir tv gözükecektir. Ama bir kez bile forumlara girip o tv hakkında göz ucuyla yorum okumayacaksınız. Şayet es kaza o tv ile ilgili bir başlığa düşüp bir kaç can sıkıcı yorum okursanız artık o can sıkıcı sorunla tanışmış olur ve tv nizde o sorunu hissetmeye başlarsınız ve üzülürsünüz.

Şimdi hemen gidin ve hiç tartışılmayan kesenize uygun bir modeli alın. Dönüp arkanıza bile bakmadan izleyin. Yoksa bizim gibi sıyırır gidersiniz. Televizyondan soğursunuz ben resmen soğudum.

• bencede arkadsim hic dusunmeden git kafana yatan bücene uyan bir tv al kurtu bende sizingibi ha bugün ha yarin diye cikan tv inin su özeligi var yok bunun susu yok diye bende cok bekledim ilk tv almaya karar verdigimde en fazla 1000€ bütce ayimistim ha bugun ha yarindiye bizim tv oldu 3500€ oldu sonunda 3500€ aldim kurtuldum kafam rahat ama ben deki bu elektronik meraki rahat dumuyor ki simdide baska bir tvinin pesine dustum bizi nereye götürecek bilmiyorum en iyisi hemen alip kurtulmak.
  • alanlardan en kıs sürede bir inceleme ve bol foto bekliyoruz lütfen paylaşımcı olalım bir çok kişi bekliyor
  • Vatan bilgisayarı beklemekten vazgeçtim 55hx850 yi 3 gözlük +5 yıllık uzatılmış garanti dahil 5400 aldım mm tan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar inceleme videosu hazırladım size, benden bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: system failure

Vatan bilgisayarı beklemekten vazgeçtim 55hx850 yi 3 gözlük +5 yıllık uzatılmış garanti dahil 5400 aldım mm tan

Bence iyi fiyat almışsınız, bu fiyatı aldıktan sonra beklemenin anlamı gerçekten olmazmış. Sadece TV ne kadardı acaba? Ayrıca teşhir mi?

Birde anladığım kadarıyla mediamarkt pazarlık yapılabilen bir yer. Şimdi müşteri hizmetlerini aradığımda bana bu model için çok uçuk bir liste fiyatı söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 26 Mayıs 2012; 17:21:05 >
  • Oyun spor ve filmler için onerebileceginiz setler nelerdir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Arkadaşlar inceleme videosu hazırladım size, benden bu kadar

TV alıp bizi unutanlardan olmadığınız için teşekkürler :) Yeni TV'nizi güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 26 Mayıs 2012; 17:26:16 >
  • 55HX850 şuanda arupatr de ;
    Havale: 5.095,02 TL (%2 havale indirimi)

fiyatlar daha da inermi acaba almakla erkenmi davranmış oluruz ?
  • Mm en uygun fiyatı veriyor eğer daha uygun bir fiyat olduğunu belge yada internetten resmi olarak gösterebilirseniz o fiyatın altında bir fiyat veriyorlar

Edit : ürün kapalı kutu olacak özellikle belirttik fiyat 3 ay ertelemeli 10 taksit bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system failure -- 26 Mayıs 2012; 18:03:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: system failure

Mm en uygun fiyatı veriyor eğer daha uygun bir fiyat olduğunu belge yada internetten resmi olarak gösterebilirseniz o fiyatın altında bir fiyat veriyorlar

Edit : ürün kapalı kutu olacak özellikle belirttik fiyat 3 ay ertelemeli 10 taksit bonus

Peki siz hangi fiyatı gösterdiniz ? Aldığınız fiyat sanırım sadece TV 5000 TL altı olmalı. Vatan desem onlarda 55 inç modelini listelemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 26 Mayıs 2012; 18:05:27 >
  • Benim şansıma vatandan daha önce avans ödemesini yaptıgım 55hx in belgesini gösterdim bu ürün normalde vatanın int. Sitesinde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

TV alıp bizi unutanlardan olmadığınız için teşekkürler :) Yeni TV'nizi güle güle kullanın.

Rica ederim arkadasım; daha iyisi sizin olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

Rica ederim arkadasım; daha iyisi sizin olsun.

Yok ben aynısını istiyorum

• bende bugün avans ödeme ile 46hx50 yi 3449 tl / 10 taksite aldım hafta içi gelecek inş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgüç55 -- 26 Mayıs 2012; 18:34:32 >
  • ayrıca şu anda vatan bostancı şubede tv stokta görünüyor...
  • quote:

Kullandığınız setleri paylasabilir mısınız?

• hayirli olsun arkadasim benim sorum 3d bluray denedinizmi 3d performansi nasil
  • quote:

çok teşekkürler devamını mutlaka bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.