Şimdi Ara

2012 model Citroen Berlingo inceleme, test ve izlenim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

90 hp 1500 kg ESP olmayan Citroen marka araca 35.750 vermek.Hayırlı günlerde kazasız belasız kullanın.Hayırlı olsun.

Piyasası bu, yapacak bir şey yok. Ben belirlemiyorum sonuçta fiyatları.

Aldığınız fiyata 105 beygir ESP olan her yönüyle üstün olan Caddy alabilirdiniz çok rahatlıkla.Tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

quote:

90 hp 1500 kg ESP olmayan Citroen marka araca 35.750 vermek.Hayırlı günlerde kazasız belasız kullanın.Hayırlı olsun.

Piyasası bu, yapacak bir şey yok. Ben belirlemiyorum sonuçta fiyatları.

Aldığınız fiyata 105 beygir ESP olan her yönüyle üstün olan Caddy alabilirdiniz çok rahatlıkla.Tekrar hayırlı olsun.

Bir örnek verin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Bizim şirkette de Partner Van var isterseniz bi de onu inceleme yapayım paylaşayım

Karar sizin, forum herkese açık.

@sharkemre Benim görüşüme göre bu araç daha iyi. İki aracı da sürekli kullanıyorum. Bariz fark var.

Hocam bizimkinde inceleyecek bişey yok ki sizin arabanın içinin Donanım dahil boşaltılmış hali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nk061 kullanıcısına yanıt
    bariz fark olması mümkün değil doblo ticari olarak bence en başarılı ön kokpit bile çok daha şık bağımsız arka süspansiyonlar ve kesinlikle psa grubunun dizelinden daha başarılı ve dayanıklı multijet motor bence doblo her bakımdan üstün ticari araç alacak olsam ya caddy yada doblo alırım diğerlerine hiç bakmam bile neyse tercih meselesi
  • hocam vakko var aromes var onların farkı ne? 3 kalitede mi parfüm var ?
  • Hocam kargo elime ulaştı çok teşekkürler..Kalite yine şaşmadı, Lacoste Red i özellikle beğendiğimi belirtmek isterim. Zen Sun da da yanıltmadın üstad, hayırlı işler..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.