Şimdi Ara

2012 Model Albea İçin Bagaj Havuzu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 model Albea'mız var. Bagaj havuzu almayı düşünüyorum. Sizce gerekli bir malzeme mi?

Ve internetten mi almalıyım yoksa fiat'ın servisine mi gitmem gerekiyor?

İnternetteki yorumlarda kargodan gelen ürünün katlanmış halde paketlendiği yazıyor.

Ayrıca 2002 ile 2012 model Albea'ların bagaj havuzları farklı mı olur yoksa aynı mı?

Yorum:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/image-fiat-albea-bagaj-havuzu-2002-2011-/productDetails.aspx?productId=otbtc993350&categoryId=20036426

• Aracı ne amaçla kullanıyosunuz ki?
  • ticari olarak kullanıyosanız gerekli ama hususi işlerinizde kullanıyosanız gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forrest Gump -- 5 Mart 2012; 19:26:57 >
  • Aracı hususi kullanıyoruz. 0 km olarak aldık. Daha 17 km yaptık.
  • Bagaj havuzuna 50 tl para vereceğine Koçtaşta satılan mutfak masaları için kalın naylonlar var onlardan bagaj ölçüsünde alıp kendin kaplayabilirsin maliyeti 15 tl olur en fazla.
  • Bagajınızın temiz kalmasını istiyorsanız güzel bir fikir.sıvı dökülmeleri için çözüm.ben kullanıyorum. modacar marka. linkte paylaştığınızdan biraz daha kaliteli.
  • Biraz hort olmuş ama bilgi verelim.

Kullananlar tavsiye ediyor.

http://www.ypsplast.com.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bagaj havuzunu YPS Plastikten aldım. Bence enine boyuna bir kaç cm uzun yapmaları gerekirdi. Köyde bagajı çok pislettik fakat bagaj havuzunu kaldırınca bagajın halıfleksi yeni gibi tertemizdi.

• bauhausta standart ölçüde bagaj havuzları var. sert plastik değil, polieliten gibi yumuşak bir malzeme. dün 90x100 ü 27 liraya aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

bauhausta standart ölçüde bagaj havuzları var. sert plastik değil, polieliten gibi yumuşak bir malzeme. dün 90x100 ü 27 liraya aldım

Her marka, model için var mı? Kenarları benim aldığım bagaj havuzu gibi çıkık mı?
  • kenarları senin aldığın gibi modele uygun olarak çıkıntılı değil. dikdörtgen. 90 x85, 90x1000 bir de 80x 60 ölçülerinde var. en büyüğü oldu benim bagaja. resmi burada

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Arkadaşlar bagaj havuzunu YPS Plastikten aldım. Bence enine boyuna bir kaç cm uzun yapmaları gerekirdi. Köyde bagajı çok pislettik fakat bagaj havuzunu kaldırınca bagajın halıfleksi yeni gibi tertemizdi.

çok güzel cuk oturmuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.