Bildirim
2012 Model 0 km Auris Alınır Mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: caspianseaa
Merhaba Arkadaşlar ;
0 km 2012 model dizel auris için 43.500 lira verilir mi kasa eski kasa . Manual vites ve comfort extra modeli. ESP yok. Kafam fena karışık. Sizce ne alınır mı araç ?
Arkadasım oncelikle soruna cevap vereyim alınır araba fiyatına gore super bır arac karma tuketımı de 5.1 lt yanı aynı zamanda cok tasarruflu bır araba
Bızde 2011 model 46000 km de olanı var cok severek kullandıgımız ama maalesef ıhtıyactan sattıgımız bır aractır.km nın cogunu da uzın yolda yaptı aynı zamanda tum bakımları yetkıli servisten yapıldı. Fıyat olarak da 38.900 tl dusunuyoruz
Bunun dısında genel olarak bısey sormak ıstersenız araba hakkında yol tutus du konfor vb. Cekınmeden sorabılırsınız
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkürler. Tek düşümcem esp olmayışı. Artık karat vermem lazım,dizel bu paraya başka araç yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnanın aracın yol tutuşu cok iyi.46000 km dir enufak bı kayma sarsılma veya esp keske olsaydı dıyecek bı durum yaşamadık
Eger tek soru ısaretınız oysa rahat olun
Eski kasası yeni kasadan daha şık ve toplu duruyor bence. İzmir'de geçen hafta bayide gördüm eski kasa ellerinde kalmış bir tane full donanım ve aksesuarla uygun fiyata veriyorlardı. İlgilenen olursa satılmadıysa görüşülebilir.
Yıllardır Esp'siz araba kullandım hala kullanıyorum, hepimiz kullandık. Artık standartlaştı yeni arabalarda ama esp'siz diye arabanın takla atacak hali yok. Kendinizi ve aracınızı bilirseniz keşke esp olsaydı diyeceğinizi hiç sanmıyorum. -
Peki bu fiyata alınırmı. Araca plaka takılmış malesef sıfır km kredisi çıkmıyor. Abi me zormuş araç almak
Fiyat olarak uygun gibi.Esp li olan Comfort Plus yok muymuş ellerinde ? -
Espli yokmuş malesef. Bunuda çalışan bi tanıdık almış
bu fiyata c sınıfı dizel üstelik toyota eski kasada olsa sorun değil. -
Benim görüşüm alınmaz ama sadece güvenlik nedeniyle değil, Toyota gibi bir markanın bu kadar önemli güvenlik donanımını 2012 model C sınıfı bir araca koymaması sebebiyle de.
İlla o kasayı alacaksanız bence de ESP'li olan modeli alın, bu devirde ve bu bütçeyle ESP'siz araba almayın.
Eğer müşteriler bu konuda bilinçli olursa firmalar bir sonraki kasalarda görünüme dayalı özellikler yerine güvenlik donanımlarını en alt versiyonda bile sunacaklardır, seve seve olmasa dahi. -
Beni dizel oluşu bitiriyor. Daha önce aynı motorlu corolla kullandım. Sahibindene bakıyorum fiyatlar 44-46 adamlar çıldırmışlar
Bu paraya dizel böyle bir araç bulmuşsunuz, esp falan aramayın alın derim ben.rakam olarak artık b sınıfı araçlar bile zor alınmaya başladı bu paraya. -
Aynı bayi yaris 1.33 cool multidrive s için 40000 lira fiyat veriyor.ikinci el gibi olduğundan tamamına kredi çekemezsiniz dendi.
Comfort Extra'ların hepsi ESP'li biliyorum ben hocam, ben de corolla comfort extra var ESP'li bir araç. -
Bir tek yag eksiltme sorunu var aurisin, onun disinda guzel arac fiyat da oldukca iyi, bence alinir mis gibi binilir:)
quote:
Orijinalden alıntı: ilkebay
Comfort Extra'ların hepsi ESP'li biliyorum ben hocam, ben de corolla comfort extra var ESP'li bir araç.
Comfort plusdalarda var katalogdada öyle gördüm ama.
Siz almicaksaniz nerdeyse soyleyin de biz alalim
o paraya yeni kasa baz donanım hatta belki üs paket bile alınır en boşunda esp sandart. benzinli olsun lpg takarsın olur biter. ne bu milletteki dizel sevgisi anlamadım. -
Hocam access planet 308 e bakmadan karar vermeyin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X