Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

2012 Mercedes C 200 mü 2016 Astra K mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her ikisi de benzinli, otomatik, 100 bin km de ve aynı fiyatta olan bu iki araçtan hangisini önerirsiniz?

Tabiki daha az sorun yaşama odaklı bakıyorum.

Düzeltme:

Yurt dışındayım, km ler orjinal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 10 Ocak 2022; 10:49:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mercedesin km'si kesinlikle düşürülmüştür. 100 bin üzerine sen 150 bin daha ekle.

ikisi arasında, astrayı tercih etmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 14 Aralık 2021; 8:7:44 >
  • "daha az sorun yaşama odaklı" bakıyorsanız astra'dan uzak durun. Mercedes temiz ve orjinal km ise daha mantıklı tercih olur. W204 kasa hele bide FL makyajlı kasa ise hala tercih sebebi günümüzde bile.

• k kasa astra çok sorunsuz olmayabilir.euro6 motorlu j kasa falan deseniz neyse.mercedesin km bana da orijinal gelmedi ama daha az sorunsuz olabilir.parçaları da ekstra pahalı hani sorun derken 3 senenin sonunda toplam harcadığınız paraya bakacaksak mercedes'in tek sorun çıkarması bile yeterli astra her ay bile çıkarsa.

• 4 sene Astra kullandım, sattım w204 FL aldım, aradaki farkı oturunca anlarsınız, uzaktan bir şey diyemem. 2008 den beri Opel kullanan biri olarak Mercedes'i öneririm.

Bakım maliyeti neredeyse 2 katı ona göre planınızı yapın.

• Kompresör bağlantı hortumu değişti, 450 Parça 200 işcilik, astranın 1 bakım parası :)

Edit : fiyat düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdomable -- 14 Aralık 2021; 13:34:35 >
  • Merdomable kullanıcısına yanıt

modelsizse olabilir.ben de 4 senedir 2015 hb otomatik j biniyorum periyodik harici sanayiye gitmedim arıza ışığı bile yakmadı.benim bahsettiğim mercedes masrafları 5 haneli yalnız.450 ise halk işiymiş hesaplı ama 200 çok bir boruya.50 lira işçilik verdim ben periyodikte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astra tabiki de daha az masraflı olur.

Ben Astra seçerdim ama kilometresi daha düşük seçerdim.

Ağır bakımı gelmemiş 50-60 bin km civarı alırdım.

• w204 fl ise.

• Yok demek istediğim 2008 yılından beri opel markasını kullanıyorum, geçen sene değiştirdim, 2013 de j kasa almıştım 2013 model sonra, yine opel olarak yıl yıl değiştirdim.Astrada 4 senede sadece 1 kere uzun yolda termostat körüğü patlamıştı, o da çok sıkıştırmaktan sanırım, j kasalar biraz şans işi elektronik olarak arıza vermezse mekanik olarak çok aşırı kronik sorunu yok, 450 tl ye kompressor hortumu alındı, 50 tl işçilik neredeyse bedava İstanbul'da servisler güzel öpüyor. Şahsen sanayi içinde pek ustaya araç teslim edemiyorum, etmek isterim ama edemiyorum, geçen gittiğimde hafif bir tıkırtı vardı, gittim siboplardandır dedi liste çıkarttı, dünyanın en alakasız yerinden çıktı sorun o ayrı. O yüzden özellikle marka ya bakan servisleri yada özel servisleri tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdomable -- 15 Aralık 2021; 10:39:12 >
  • ne 2012 ne 2016 olsun

ilk sahibinden yetkili servis bakımlı değilse o kilometrede olması pek mümkün değil.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Yurt dışındayım hocam ben. KM düşürülmüş olamaz.

• MMistanbul kullanıcısına yanıt

Km düşürme dünyanın her yerinde yapılıyor. Bu kadar emin olma.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Elbette yapılabilir ama Almanya'da çok kolay değil.

• Daha sonradan gelip konuyu görecekler için yazayım. . Is değiştirme ve günlük 50 km yol yapmam gerektiği için 2019 Dizel Astra K aldım. Yardımda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.