Bildirim
2012 Golf 6 1.6 Benzin/LPG Nasıldır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bizde 2011 1.6 lpg li golf almayi düşünüyoruz kısmetse kullanıcı yorumlarını takip edeceğim -
çok yaktığını duydum. 1.2tsi en azından iyi olur bence. hem az yakar hem iyi kaçar. -
Lpg ile kullanımda ortalama 8-10 litre -
Arkadaşım geçen sen 2011 1.6 dsg benzinli aracı kullandım.
Araç güzel konforlu yol tutuşu ve yalıtımı çok iyi. Sattıktan sonra 2015 auris aldım ama o konforu bulamadım.onu da sattım tekrar golf 7 dizel aldım şu anda onu kullanıyorum. Öncelikle bu aracı benzinli kullanmak çok zor. Çok yakıyor.2 günde bir 100 tl benzin aldığımı hatırlıyorum. (aracımı ekim 2016 da 54.000 tl sattım-lpg yoktu) Lpg şart. motoru 8 valf 102 bg. kalkışlarda biraz yavaş.ivmelenmesi yavaş yavaş oluyor.
Sonuç olarak hocam; Aracı lpg li kullanacaksan, dsg de sıkıntı yoksa, çok performans beklemiyorsan gözün kapalı alabilirsin. bu arada o yıllara ait düşük km araç bulmak biraz zor oluyor.Birde en kötü yan golfe bindikten sonra diğer araçlara binince tabiri caizse attan eşeğe binmiş gibi oluyorsun.:)) -
2011 1.6 102 trendline hakında birkaç sorum olacak.
1: kaç hava yastığı var
2: kaç hoparlör var
3: arka kol dayama var mı arka koltukta
4: birde bilenler için sorayım 2011 ford focus 100 hp benzinli ile kıyaslarsak arada bi fark var mı motor konusunda? -
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf7515
2011 1.6 102 trendline hakında birkaç sorum olacak.
1: kaç hava yastığı var
2: kaç hoparlör var
3: arka kol dayama var mı arka koltukta
4: birde bilenler için sorayım 2011 ford focus 100 hp benzinli ile kıyaslarsak arada bi fark var mı motor konusunda?
Ya 7 ya 8 Airbag var 6 hoparlör olması lazım motor daha sessizdir Focus yol ve motor gürültüsü alıyor.
Temiz bulmak imkansız gibi bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arka kol dayama ve bagaja ulaşma var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X