Şimdi Ara

2012 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.116
Cevap
23
Favori
73.581
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: greenman

quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

Sağolun arkadaşlar.

Seturdan rezervasyonu yaptırdım Crystal Admiral Resort için. İnşallah güzel bir tatil geçiririz.

Hangi tarihler için yaptırdın, ben de aynı otele anıturdan rezervasyon yaptırdın nisan sonu için..

nisanda nasıl olur o taraflar denize falan girilirmi?

şu an itibariyle kar yağdığından sanki hiç yaz gelmeyecekmiş gibi hissediyorumda

Mayısta doluyum, temmuzda yazlığa gideceğim. En uygun vakit buydu. Yarın güneş çıksın Antalya'da yine denize girilir, hatta bu hafta sonu haberlerde bile girenleri gösterdi. Önemli olan güneşin olması, gerisi önemli değil, her türlü Antalya'da denize girilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

Sağolun arkadaşlar.

Seturdan rezervasyonu yaptırdım Crystal Admiral Resort için. İnşallah güzel bir tatil geçiririz.

Hangi tarihler için yaptırdın, ben de aynı otele anıturdan rezervasyon yaptırdın nisan sonu için..

Haziran 30da otele giriş yapıcaz. Denize girilir dimi o tarihte ? Soğuk olmaz sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokotow -- 4 Nisan 2012; 22:53:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

Arkadaşlar SETUR nasıl firmadır güvenilirmidir acaba ben ilk defa duyuyorumda adını bu firma ile tatile giden arkadaşlar varmı acaba.

http://www.etstur.com/Asteria-Sorgun-Resort

birde bu otele gitmeyi düşünüyorum

http://www.otelsikayet.com/otel-tavsiye-sikayet/1171/asteria-sorgun-resort.html

bu sitedeki puanlarıda gayet iyi aslında.

Ben dün seturdan rezervasyon yaptırdım ve gerçekten çok güzel ilgilendiler. Sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.

Bu arada erken rezervasyon dün bitiyor deniliyordu ama bugün hala aynı fiyatlar var

• caprice e yaklaşmayında nereye yaklaşırsanız yaklaşın...
  • arkadaslar, Anı Tur nasildir? guzel firsatlar var gibi, guvenebilir miyiz?
  • side adalya resortta kalan varmı arkadaşlar? Çok fazla bilgi yok ama aldığı puanlar yüksek. Rezervosyon yaptırdık bakalım puanlara inanaraktan. Geçen yıl aydınbey king resortta ocak ayında 155 kişibaşı rezerv yaptrmıştım bu sene 250 lerde geziyor fiyatları, uçmuş uçmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

arkadaslar, Anı Tur nasildir? guzel firsatlar var gibi, guvenebilir miyiz?

ornek olarak hangi oteller?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Şimdi şöyle bir problem duydum. Otellerde genelde sezonda oraya gittigimizde efendim oda yok sizi başka otele yönlendirelim veya standart oda yok arkada club odası var oraya yerlestirelim veya boş odaların kliması bozuk siz bir kaç gün Su otelde kalın gibi muhabbetler dönüyormuş bu olay başına gelen varmi bu sorunu yaşamamak için ne gibi tedbirler alabiliriz...

otelcilikde shorta düşmek tabir ettikleri durum alabilinecek en güzel önlem güçlü bir acente/operator aracılığıyla gitmeyi tercih etmek. en azından geri dönüp hesap sorabileceğiniz bir muhatabınız olur. büyük operatörler misafir memnuniyeti adına bu tür durumlarda parasını ödediğinizden daha iyi bir yere yönlendiriyorlar sizi.
    ets
    jolly
    setur ve bunların acenteleri.
    tatil sepeti operatör olmasa da çoğu operatörden daha fazla hacme sahip olduğundan otellere yaptırım konusunda gayet iyidir.

benim şahsi görüşüm ve tercihim bu şirketlerin yerel acenteleri aracılığıyla rezervasyon yaptırmak. büyük şirketlerin acentelerinde tesisleri bire bir görmüş ve konaklamış personel çalıştırıyorlar. yorum/şikayet sitelerindeki görüşlere bakıp tercih yapmanın neredeyse körleme olacağını düşünüyorum. Sonuçta herkesin beklentisi farklı.

yerel acenteyle çalışınca en azından ismiyle hitap edebileceğiniz bir muhatabınız oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

Arkadaşlar SETUR nasıl firmadır güvenilirmidir acaba ben ilk defa duyuyorumda adını bu firma ile tatile giden arkadaşlar varmı acaba.

http://www.etstur.com/Asteria-Sorgun-Resort

birde bu otele gitmeyi düşünüyorum

http://www.otelsikayet.com/otel-tavsiye-sikayet/1171/asteria-sorgun-resort.html

bu sitedeki puanlarıda gayet iyi aslında.

Setur'un koç grubu şirketi olduğunu birkaç arkadaş yazmış zaten. aynı zamanda vip travella beraber en eskilerden biri; kuruluşu 1965.

genelde üst segment ürünler sattığı ve acente sayısı az olduğu için pek bilinmez ama özellikle yurtdışı paket turlar ve cruize seyahatleri konusunda son derece iyidir.
    Hatta neredeyse en iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

arkadaslar, Anı Tur nasildir? guzel firsatlar var gibi, guvenebilir miyiz?

geçen sene anıturla 8 gün 9 gece kültür turuna çıktık eşimle, çokta memnun ayrıldık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtkpt

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Şimdi şöyle bir problem duydum. Otellerde genelde sezonda oraya gittigimizde efendim oda yok sizi başka otele yönlendirelim veya standart oda yok arkada club odası var oraya yerlestirelim veya boş odaların kliması bozuk siz bir kaç gün Su otelde kalın gibi muhabbetler dönüyormuş bu olay başına gelen varmi bu sorunu yaşamamak için ne gibi tedbirler alabiliriz...

otelcilikde shorta düşmek tabir ettikleri durum alabilinecek en güzel önlem güçlü bir acente/operator aracılığıyla gitmeyi tercih etmek. en azından geri dönüp hesap sorabileceğiniz bir muhatabınız olur. büyük operatörler misafir memnuniyeti adına bu tür durumlarda parasını ödediğinizden daha iyi bir yere yönlendiriyorlar sizi.
    ets
    jolly
    setur ve bunların acenteleri.
    tatil sepeti operatör olmasa da çoğu operatörden daha fazla hacme sahip olduğundan otellere yaptırım konusunda gayet iyidir.

benim şahsi görüşüm ve tercihim bu şirketlerin yerel acenteleri aracılığıyla rezervasyon yaptırmak. büyük şirketlerin acentelerinde tesisleri bire bir görmüş ve konaklamış personel çalıştırıyorlar. yorum/şikayet sitelerindeki görüşlere bakıp tercih yapmanın neredeyse körleme olacağını düşünüyorum. Sonuçta herkesin beklentisi farklı.

yerel acenteyle çalışınca en azından ismiyle hitap edebileceğiniz bir muhatabınız oluyor.

Bu sene tatil sepetinden ayarladım tatilimi oda tez tourdan almış hizmeti umarım böyle bir durum yaşamam.. oteli 3-5 gün önce arayıp rezervasyonu hatırlatmanın faydası olurmu...

• Takip
  • 31 mart tarıhıne kadar lykıa world otellerınde yuzde 30 ındırım var.ozellıkle oludenızdekı otellerı cok guzel
  • ilersi için Takip
  • erken rezervasyonun bir dönemi dün bitti. indirimler yaklaşık %5 düştü. nikah tarihini almadan rezervasyon yaptırmıştım. istediğim tarihin 1 hafta sonrasına nikah tarihi alınca benim rezervasyon da patlamış oldu. neyseki sigorta yaptırmıştım da paranın tamamını geri alıp 1 hafta sonrasına yeni rezervasyon yaptıracağım. tabi toplamda ödeyeceğim tutar 250 tl artmış oldu

siz siz olun tarihiniz kesin değilse 20 tl daha verip sigorta yaptırın.
  • Arkadaşlar 19.05.2012 - 23.05.2012 tarihleri arasında 4 gece Bodrumda ULTRA HERŞEY DAHİL sisteminde güzel bir otelde 2 kişi kalmak istiyorum.
    Fakat bazı oteller "Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Tesisin belirlemiş olduğu bazı yerli alkollü, alkolsüz ve yabancı içkiler 1 barda 24 saat ücretsizdir. Beach Bar'da 02:00'a kadar içecek servisi konsept dahilinde devam etmektedir." diye yazmış.

Acaba bu yabancı içkiler arasında neler var ? Viski,bacardi,malibu vs var mı ?

Şimdilik birkaç otel buldum ama dediğim gibi yukardaki yabancı alkol kriteri benim için önemli...

1 - Voyage Türkbükü
    2 - Isis Hotel & Spa
    3 - Kefaluka Resort
    4 - Royal Asarlik

Bu 4 otel arasından hangisini önerirsiniz arkadaşlar ?
  • arkadaslar bu agoda.com da fiyatlar ciktiginda kahvalti dahil diye ibare bulunmaktadir.fakat otel normalde hersey dahil konseptinde..agoda dan ayirtsak otele gidince bir sikinti yasarmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Voyage Belek'e gitmeyi düşünüyoruz.Ets çok övüyor ve otelin memnuniyet derecesi yüksek ancak bunlar bana göz boyama gibi geliyor.En doğrusu gidenlerin yorumları.
    Otelde oda sayısı belirtilmiyor.Herhalde hınca hınç dolu olacak.Ayrıca içkiyle de aram hiç iyi değildir.
    Ne dersiniz verilen parayı hak ediyor mu bu otel?

ETS oteli ilk aldığı sene gitmiştik. Güzel yenilemişler. Odalar falan gayet şık ve rahattı. Ancak Oda sayısı çok yüksek olduğu için, çok kalabalık bir oteldi. Yemek sırası beklememek için çoğu yemekten yememiştik. Özel restoranlar için sabahın köründe rezervasyon yaptırmak için uyanıp geç kalmıştık :)
    Şu anda durum nedir bilemiyorum tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Voyage Belek'e gitmeyi düşünüyoruz.Ets çok övüyor ve otelin memnuniyet derecesi yüksek ancak bunlar bana göz boyama gibi geliyor.En doğrusu gidenlerin yorumları.
    Otelde oda sayısı belirtilmiyor.Herhalde hınca hınç dolu olacak.Ayrıca içkiyle de aram hiç iyi değildir.
    Ne dersiniz verilen parayı hak ediyor mu bu otel?

Kasım ayında oradaydım. otelin memnuniyet derecesi gerçekten çok yüksek. hiç abartı değil. ben sadece SPA hizmetinden memnun kalmadım oda zaten otel bünyesinden farklı bir işletme sanırsam. denizi o kadar iyi değil. yemek ve içecekler 10 numara. sadece taze portakal suları 1 avro. ama yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi yeme içme ile aranız yoksa belek otelleri pahalıya gelebilir. Alternatif olarak Voyage Sorgun önerebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

Arkadaşlar 19.05.2012 - 23.05.2012 tarihleri arasında 4 gece Bodrumda ULTRA HERŞEY DAHİL sisteminde güzel bir otelde 2 kişi kalmak istiyorum.
    Fakat bazı oteller "Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Tesisin belirlemiş olduğu bazı yerli alkollü, alkolsüz ve yabancı içkiler 1 barda 24 saat ücretsizdir. Beach Bar'da 02:00'a kadar içecek servisi konsept dahilinde devam etmektedir." diye yazmış.

Acaba bu yabancı içkiler arasında neler var ? Viski,bacardi,malibu vs var mı ?

Şimdilik birkaç otel buldum ama dediğim gibi yukardaki yabancı alkol kriteri benim için önemli...

1 - Voyage Türkbükü
    2 - Isis Hotel & Spa
    3 - Kefaluka Resort
    4 - Royal Asarlik

Bu 4 otel arasından hangisini önerirsiniz arkadaşlar ?

Önerisi olan yok mu ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.