Şimdi Ara

2012 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.116
Cevap
23
Favori
73.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: frtkpt

quote:

Şimdi şöyle bir problem duydum. Otellerde genelde sezonda oraya gittigimizde efendim oda yok sizi başka otele yönlendirelim veya standart oda yok arkada club odası var oraya yerlestirelim veya boş odaların kliması bozuk siz bir kaç gün Su otelde kalın gibi muhabbetler dönüyormuş bu olay başına gelen varmi bu sorunu yaşamamak için ne gibi tedbirler alabiliriz...

otelcilikde shorta düşmek tabir ettikleri durum alabilinecek en güzel önlem güçlü bir acente/operator aracılığıyla gitmeyi tercih etmek. en azından geri dönüp hesap sorabileceğiniz bir muhatabınız olur. büyük operatörler misafir memnuniyeti adına bu tür durumlarda parasını ödediğinizden daha iyi bir yere yönlendiriyorlar sizi.
    ets
    jolly
    setur ve bunların acenteleri.
    tatil sepeti operatör olmasa da çoğu operatörden daha fazla hacme sahip olduğundan otellere yaptırım konusunda gayet iyidir.

benim şahsi görüşüm ve tercihim bu şirketlerin yerel acenteleri aracılığıyla rezervasyon yaptırmak. büyük şirketlerin acentelerinde tesisleri bire bir görmüş ve konaklamış personel çalıştırıyorlar. yorum/şikayet sitelerindeki görüşlere bakıp tercih yapmanın neredeyse körleme olacağını düşünüyorum. Sonuçta herkesin beklentisi farklı.

yerel acenteyle çalışınca en azından ismiyle hitap edebileceğiniz bir muhatabınız oluyor.

Bu sene tatil sepetinden ayarladım tatilimi oda tez tourdan almış hizmeti umarım böyle bir durum yaşamam.. oteli 3-5 gün önce arayıp rezervasyonu hatırlatmanın faydası olurmu...

Tatil sepetide Tez tourda sorun yaşama ihtimalinizin düşük olduğu firmalar. Rezervasyon öncesi oteli aramak her zaman önemli bence; özellikle de oda yada yatak tipi gibi özel tercihiniz varsa. ben şahsen giderken bir kutu da kestane şekeri alıyorum yanıma oldukça faydasını gördüğümü söyleyebilirim.

• Kefaluka Resort çok keyif alacağın bir otel değil. Bodrum a gitmişken otelden dışarı da çıkarım merkezi de gezerim diyorsan bu otel Akyarlar'da ve merkeze minibüsle 45-50dakika mesafede.

Otelin denizi çok iyi değil, kurulu olduğu alan da küçük ve tesis çok kaliteli değil. Yeme içme imkanları da Antalya otellerinin çok altında kalıyor. Tek güzel yanı tüm odaların deniz manzaralı olması. Ama benim için bunlar önemli değil dersen aynı mevkide Xanadu Island tesisine de bakmanı öneririm.

Bu yazdıklarından ben olsam Voyage Türkbükü tesisini tercih ederdim. Voyage otellerinden genel bir kalite var ve gidenlerin büyük çoğunluğu mutlu olduğunu yazıyor (otelpuan benzeri sitelerde)

Akyarlar bölgesiyle ilgili merak ettiğin konular varsa yardımcı olmaya çalışırım. (Otel anlamında değil köy olarak)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi şöyle bir problem duydum. Otellerde genelde sezonda oraya gittigimizde efendim oda yok sizi başka otele yönlendirelim veya standart oda yok arkada club odası var oraya yerlestirelim veya boş odaların kliması bozuk siz bir kaç gün Su otelde kalın gibi muhabbetler dönüyormuş bu olay başına gelen varmi bu sorunu yaşamamak için ne gibi tedbirler alabiliriz...

otelcilikde shorta düşmek tabir ettikleri durum alabilinecek en güzel önlem güçlü bir acente/operator aracılığıyla gitmeyi tercih etmek. en azından geri dönüp hesap sorabileceğiniz bir muhatabınız olur. büyük operatörler misafir memnuniyeti adına bu tür durumlarda parasını ödediğinizden daha iyi bir yere yönlendiriyorlar sizi.
    ets
    jolly
    tatil sepeti operatör olmasa da çoğu operatörden daha fazla hacme sahip olduğundan otellere yaptırım konusunda gayet iyidir.

benim şahsi görüşüm ve tercihim bu şirketlerin yerel acenteleri aracılığıyla rezervasyon yaptırmak. büyük şirketlerin acentelerinde tesisleri bire bir görmüş ve konaklamış personel çalıştırıyorlar. yorum/şikayet sitelerindeki görüşlere bakıp tercih yapmanın neredeyse körleme olacağını düşünüyorum. Sonuçta herkesin beklentisi farklı.

yerel acenteyle çalışınca en azından ismiyle hitap edebileceğiniz bir muhatabınız oluyor.

Bu sene tatil sepetinden ayarladım tatilimi oda tez tourdan almış hizmeti umarım böyle bir durum yaşamam.. oteli 3-5 gün önce arayıp rezervasyonu hatırlatmanın faydası olurmu...

Tatil sepetide Tez tourda sorun yaşama ihtimalinizin düşük olduğu firmalar. Rezervasyon öncesi oteli aramak her zaman önemli bence; özellikle de oda yada yatak tipi gibi özel tercihiniz varsa. ben şahsen giderken bir kutu da kestane şekeri alıyorum yanıma oldukça faydasını gördüğümü söyleyebilirim.

Seturdan iyi oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokotow -- 4 Nisan 2012; 22:54:35 >

• arkadaşlar merhabalar, haziran sonu gibi 5 günlüğüne bir tatil yapmak istiyorum, geçen yıl pemar beach resort a gitmiştim ( denizi seviyorsanız gitmeyin, çok dalgalı ve taş doluydu tadını çıkartamadık ) cok keyifli bir tatil olmadı, 1 yaşında oğlum var , aramızda çocugu ile tatil yapan arkadaşlar olmuştur muhakkak, birkaç sorum olacak yardımcı olup otel tavsiye ederseniz sevinirim

* otelin cocuk havuzu olacak ( elbette hemen hemen hepsinde vardır ama temizliği önemli bizim için )
    * otele sıfır olup tamamen kum olacak , taş istemiyoruz kesinlikle , tabi dalgasız da olursa mükemmel olur, eşim acemi biraz
    * yeme içme olayı 5 yıldızlı olacak ve bebekler içinde bir menü olacak.
    * oralara kadar gitmişken değişik yerlerde görelim isteriz tabi, Ankara'da köprüdür asfalttır görmekten sıkıldık!
    ve otel ekibi güleryüzlü olacak fiyat olarak bişey demiyorum şu anda oteli bulma cabasındayım

tavsiyelerinizi bekliyorum , teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 14 Mart 2012; 11:55:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

Kefaluka Resort çok keyif alacağın bir otel değil. Bodrum a gitmişken otelden dışarı da çıkarım merkezi de gezerim diyorsan bu otel Akyarlar'da ve merkeze minibüsle 45-50dakika mesafede.

Otelin denizi çok iyi değil, kurulu olduğu alan da küçük ve tesis çok kaliteli değil. Yeme içme imkanları da Antalya otellerinin çok altında kalıyor. Tek güzel yanı tüm odaların deniz manzaralı olması. Ama benim için bunlar önemli değil dersen aynı mevkide Xanadu Island tesisine de bakmanı öneririm.

Bu yazdıklarından ben olsam Voyage Türkbükü tesisini tercih ederdim. Voyage otellerinden genel bir kalite var ve gidenlerin büyük çoğunluğu mutlu olduğunu yazıyor (otelpuan benzeri sitelerde)

Akyarlar bölgesiyle ilgili merak ettiğin konular varsa yardımcı olmaya çalışırım. (Otel anlamında değil köy olarak)

Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet gitmişken tabiki Bodrum'u da gezip görmek isterim. Tavsiyenize uyup Kefaluka Resort u eliyorum.
    Sadece merak ettiğim konu Ultra Herşey Dahil konseptinde bazı oteller gece 00.00 dan sonra içkiyi kesiyorlar. Böyle UHD mi olur ?
    Yerli yanabcı içkileri günün her saatinde içebileceğim bir otel beni daha fazla mutlu eder aslında. Bu şartlarda Voyage Türkbükü acaba böyle mi ?

• Genelde aileler için tatil yerleri konuşulmuş. Yok mu söyle öğrenci için ucuz ve güzel bir tatil yapabileceğimiz yer :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

quote:

quote:

quote:

quote:

ets
    jolly

Bu yatak tercihini rezervasyon yaptırdığımız tur şirketinemi söylememiz gerekiyor yoksa otelemi ?

aslında acenteye söylemeniz yeterli ama oteller her zaman gereken özeni göstermeyebiliyorlar. sizin giriş tarihinizden 1-2 gün önce bilgi vermeniz daha sağlıklı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Genelde aileler için tatil yerleri konuşulmuş. Yok mu söyle öğrenci için ucuz ve güzel bir tatil yapabileceğimiz yer :)

Oasis var
  • quote:

quote:

Genelde aileler için tatil yerleri konuşulmuş. Yok mu söyle öğrenci için ucuz ve güzel bir tatil yapabileceğimiz yer :)

Oasis var

Hocam cepten giriyorum da mevki, fiyat, otel hakkında biraz bilgi verebilir misin? Ayrıca bir de link verirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

Arkadaşlar 19.05.2012 - 23.05.2012 tarihleri arasında 4 gece Bodrumda ULTRA HERŞEY DAHİL sisteminde güzel bir otelde 2 kişi kalmak istiyorum.
    Fakat bazı oteller "Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Tesisin belirlemiş olduğu bazı yerli alkollü, alkolsüz ve yabancı içkiler 1 barda 24 saat ücretsizdir. Beach Bar'da 02:00'a kadar içecek servisi konsept dahilinde devam etmektedir." diye yazmış.

Acaba bu yabancı içkiler arasında neler var ? Viski,bacardi,malibu vs var mı ?

Şimdilik birkaç otel buldum ama dediğim gibi yukardaki yabancı alkol kriteri benim için önemli...

1 - Voyage Türkbükü
    2 - Isis Hotel & Spa
    3 - Kefaluka Resort
    4 - Royal Asarlik

Bu 4 otel arasından hangisini önerirsiniz arkadaşlar ?

Önerisi olan yok mu ?

İçecekler konusunda hassasiyetiniz varsa yazdıklarınız arasında sadece Voyage Türkbükü beklentinizi karşılayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Narki

arkadaşlar merhabalar, haziran sonu gibi 5 günlüğüne bir tatil yapmak istiyorum, geçen yıl pemar beach resort a gitmiştim ( denizi seviyorsanız gitmeyin, çok dalgalı ve taş doluydu tadını çıkartamadık ) cok keyifli bir tatil olmadı, 1 yaşında oğlum var , aramızda çocugu ile tatil yapan arkadaşlar olmuştur muhakkak, birkaç sorum olacak yardımcı olup otel tavsiye ederseniz sevinirim

* otelin cocuk havuzu olacak ( elbette hemen hemen hepsinde vardır ama temizliği önemli bizim için )
    * otele sıfır olup tamamen kum olacak , taş istemiyoruz kesinlikle , tabi dalgasız da olursa mükemmel olur, eşim acemi biraz
    * oralara kadar gitmişken değişik yerlerde görelim isteriz tabi, Ankara'da köprüdür asfalttır görmekten sıkıldık!
    ve otel ekibi güleryüzlü olacak fiyat olarak bişey demiyorum şu anda oteli bulma cabasındayım

Onryia Claros'a göz atabilirsiniz.

• quote:

quote:

arkadaşlar merhabalar, haziran sonu gibi 5 günlüğüne bir tatil yapmak istiyorum, geçen yıl pemar beach resort a gitmiştim ( denizi seviyorsanız gitmeyin, çok dalgalı ve taş doluydu tadını çıkartamadık ) cok keyifli bir tatil olmadı, 1 yaşında oğlum var , aramızda çocugu ile tatil yapan arkadaşlar olmuştur muhakkak, birkaç sorum olacak yardımcı olup otel tavsiye ederseniz sevinirim

Crystal palace tam size göre denizi mükemmel

• Merhaba arkadaşlar haziran 23 de kısmetse düğün var 24-25 gibi 5 günlük balayı tatili düşünüyoruz.Denizi taşsız ve mümkünse dalgasız,havuzu ve odaları temiz,eğlenebileceğimiz,gezip görebileceğimiz yerleri olan yemek ve içecek konusunda sıkıntı olmayan herşey dahil veya ultra herşey dahil olabilir önerebileceğiniz yer varmıdır acaba? Pek tatil alışkanlığım olmadığı için otellerden ve tatil bölgelerinden fazla anlamam yurt dışı bir turda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bf -- 14 Mart 2012; 17:53:19 >
  • quote:

quote:

Oasis var

eğer alanya'daki oasis'ten bahsediyorsan tavsiye etmem. tam bir apaçi mekanı. tabi bunda tek bay kabul etmesinin etkisi büyük. havuzda deve güreşi yapanları mı ararsın, frizbi oynayanları mı? diskoda piste inen bir rus kızına karşılık 8 erkeğin piste dalmasından bahsetmiyorum bile.

ha ucuz ve herşey dahil bir yer aranıyorsa alanya'da tek değil.

• bende 6 gün kalabileceğim denizi ve sahili kum olan yemekleri ve içecekleri iyi olan eşimle birlikte gideceğim bir yer arıyorum maksimum ayırdığım bütçe 2000 TL dir. Tavsiyelerinizi beklemekteyim.
  • quote:

quote:

Valla arkadaşın bahsettiği özellikler tam benim aradığım şeyler. Tarih bile aynı

Onryia Claros hiçte fena gözükmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bf

Merhaba arkadaşlar haziran 23 de kısmetse düğün var 24-25 gibi 5 günlük balayı tatili düşünüyoruz.Denizi taşsız ve mümkünse dalgasız,havuzu ve odaları temiz,eğlenebileceğimiz,gezip görebileceğimiz yerleri olan yemek ve içecek konusunda sıkıntı olmayan herşey dahil veya ultra herşey dahil olabilir önerebileceğiniz yer varmıdır acaba? Pek tatil alışkanlığım olmadığı için otellerden ve tatil bölgelerinden fazla anlamam

+1

Katılıyorum , düğün harici bende eşimle bir yere gitmek için güzel temiz bir yer bakıyorum

Apaçi çok olmasın
  • Santorini için ulaşımda sıkıntı yaşıyoruz, bir bulsak bu yazı Santorini taraflarında geçireceğiz..
    Ama İstanbul'dan Atina aktarmalı Santorini uçakları çok pahalı..
    Otel konusunda sıkıntı yok, Booking.com'da geceliği 30 $'a bile oda var da, uçak konusu sıkıntı..
    Atina'ya uçup Atina'dan Santorini'ye feribot yapsak diyoruz, onunla ilgili de çok bir bilgi bulamadık..

Bilgisi olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maarul

quote:

quote:

Valla arkadaşın bahsettiği özellikler tam benim aradığım şeyler. Tarih bile aynı

Onryia Claros hiçte fena gözükmüyor.

tesisin bence en önemli özelliği konumu: Tesisten çıktığınız zaman 30-45 dakika mesafede ulaşabileceğiniz yerler, Kuşadası, Selçuk(Efes harabeleri, Meryem Ana), Şirince, Gümüldür, Seferihisar(Cittaslow)... Giderken veya dönerken İzmir'e de uğrayabilirsiniz mesafe 70KM
    Tesis İspanyol/Portekiz bir operatör tarafından işletiliyor. Yemek kalitesi son iki yıl gayet iyi idi.
    Bacanakla beraber Aquapark'ında yaşımızdan utanmadan kendimizi kaybettik .
    Bizde çocuk yok ama bizim hanıma "şurdan bir çocuk araklasak da çocuk havuzunda takılsak" dedirtecek güzellikte iki adet çocuk bir adette bebek havuzu var.
    Fotograflardan görmüşsünüzdür tesis kapalı koya kurulu, bu yüzden bölgenin geneline göre rüzgar, dalga anlamında avantajlı konumda.
    Deniz genel plajında kum ve sığ. Ayrıca Villa evlerinin olduğu kısımda Yetişkin plajı var(kayalık).
    Ekip genel olarak güleryüzlü ve ilgili. Toplama personel sadece geri hizmette çalıştırılıyor. (konaklamamız süresince sadece bir kere "ara bahşiş" verme gereği duydum.)
    Premium alkollü içecekler ücretli ancak hayatımızda içtiğimiz en soğuk ve güzel biraları ve sodaları burda içtik

Tek kötü yanı bir yamaca kurulu olmasından dolayı biraz yürütüyor. Akdeniz'deki resort tesislerde mesafe olarak daha fazla yürüyor olmamıza rağmen burası yamaç olduğundan daha fazla yoruyor. Anabinayla villalar ve sahil arasında sürekli shuttle çalışıyor.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 19.05.2012 - 23.05.2012 tarihleri arasında 4 gece Bodrumda ULTRA HERŞEY DAHİL sisteminde güzel bir otelde 2 kişi kalmak istiyorum.
    Fakat bazı oteller "Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Tesisin belirlemiş olduğu bazı yerli alkollü, alkolsüz ve yabancı içkiler 1 barda 24 saat ücretsizdir. Beach Bar'da 02:00'a kadar içecek servisi konsept dahilinde devam etmektedir." diye yazmış.

Acaba bu yabancı içkiler arasında neler var ? Viski,bacardi,malibu vs var mı ?

Şimdilik birkaç otel buldum ama dediğim gibi yukardaki yabancı alkol kriteri benim için önemli...

1 - Voyage Türkbükü
    2 - Isis Hotel & Spa
    3 - Kefaluka Resort
    4 - Royal Asarlik

Bu 4 otel arasından hangisini önerirsiniz arkadaşlar ?

Önerisi olan yok mu ?

İçecekler konusunda hassasiyetiniz varsa yazdıklarınız arasında sadece Voyage Türkbükü beklentinizi karşılayacaktır.

Tavsiyenize uyup Voyage Türkbükü'nden 2 kişilik oda 5 gece konaklamalı olarak sigorta dahil 1646 TL ye almış bulunmaktayım. Umarım güzel bir tatil olur

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.