Şimdi Ara

2012 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.116
Cevap
23
Favori
73.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu tur şirketlerinden hangisini tercih etmeliyim ??

www.tatilsepeti.com
    www.setur.com
    www.hmstatil.com

Bu akşam rezervasyonu yaptırıcam. Ona göre bir tur şirketi seçmem gerekiyor.

• KAŞ bölgesi için tavsiye yok mu arkadaşlar
  • marmarise gitmek isteyen bütçesi sınırlı olan arkadaşlara pinata derim herşey dahil konsept günde 3 öğün yemek yemek çeşitliliği çok fazla açık büfe ama lezzet konusunda çok zayıf ben aralıkta rezervasyon yaptırdım geçen senede orda tatili yapmıştık çok otel araştırdım we en uygunu bu idi. 2 açık 1 kapalı havuz var bence otelin en güzel yeri halı sahası olması geçen sene ingilizlerle maç yapmıştık ilgilenen olursa dilim döndüğünce bilgi verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

Arkadaşlar şu tur şirketlerinden hangisini tercih etmeliyim ??

www.tatilsepeti.com
    www.setur.com
    www.hmstatil.com

ben seturu seçerdim

• kervansaray kunduyu seçtik gibi..
    var mı fikri olan bu otelle
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

www.tatilsepeti.com
    www.setur.com
    www.hmstatil.com

ben seturu seçerdim

bence de setur hocam... koç holding şirketidir..

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Orijinalden alıntı: euners

http://www.haydikampa.com/ diye bir site buldum. Nasıl acaba daha önce bu kampa katılan oldu mu?

Kimsenin bilgisi yok mu acaba???

bu ve buna benzer paket sistemle hizmet veren önerebileceğiniz acente var mıdır?

Arkadaşlarım gitti geçen sene, çok memnun kaldılar.
    Bilgisayar yok ama sıkılmak ta yok. Aksiyon var ve zaman çabuk geçiyor dediklerine göre.
    30-35 yaş grubu çiftlerden epey rağbet edenler varmış rahat etmişler bizimkiler.
    Akşamları güzel muhabbette oluyormuş.
    Eski zaman Olimpos'unu getirdiler benim de aklıma canımı çektirdiler. Bakalım artık, bu sene tatil işleri karışık biraz..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzykay

quote:

quote:

www.tatilsepeti.com
    www.setur.com
    www.hmstatil.com

ben seturu seçerdim

bencede setur hocam.
    tatil vitrininden almamanız isabet olmuş.
    iyi bir tatil geçirirsiniz umarım...

• Sağolun arkadaşlar.

Seturdan rezervasyonu yaptırdım Crystal Admiral Resort için. İnşallah güzel bir tatil geçiririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokotow -- 13 Mart 2012; 1:19:40 >
  • quote:

Sağolun arkadaşlar.

Seturdan rezervasyonu yaptırdım Crystal Admiral Resort için. İnşallah güzel bir tatil geçiririz.

bende bu otele gidiyorum 18 haziranda ordayım bakalım su sıcak olucakmı
  • Voyage Belek'e gitmeyi düşünüyoruz.Ets çok övüyor ve otelin memnuniyet derecesi yüksek ancak bunlar bana göz boyama gibi geliyor.En doğrusu gidenlerin yorumları.
    Otelde oda sayısı belirtilmiyor.Herhalde hınca hınç dolu olacak.Ayrıca içkiyle de aram hiç iyi değildir.
    Ne dersiniz verilen parayı hak ediyor mu bu otel?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

bende haziran başında tatile çıkmayı düşünüyorum bi türlü karar veremedim Voyage Bodrum a gitmeyi düşünüyordum olmadı denizi ve sahili kum olan 6 gece ultra herşey dahil maksimum 2000 TL otel arıyorum varmı tavsiyesi olan.

geçen sene eylül ayında gittik. personel çok iyi,otel çok güzel, yemekler maalesef çok güzel kilo almadan gelmeye imkan yok nerdeyse :)

eksileri : denizi çok güzel ama kumsaldan giderken ilk 10-15 metre taş doluydu. (otel müdürü çok ilgili herkesle sohbet etmeye çalışıyor memnuniyet almak için bizde bu şikayeti bildirdik. otelin önümüzdeki sene yenileneceğini ve ilk iş o taşların kaldırılacağını söyledi. )

kapalı havuz yok. (yüzmeyi çok seviyorum ama güneşede fazla çıkamıyorum o yüzden eksi benim için.)

en önemli artısı: 12 yaş altındaki çocukları almıyorlar. şimdilik çocuğum olmadığı için sorun teşkil etmiyor.

ets.com daki resimler temsili otel bu sene yenilenmiş. bakarken onlara dikkat edin. rezervasyon içinde lobinin olduğu kat çok iyi deniz manzaralı odaların önü açık bodrum kalesi manzaralı. lobinin hemen arkadasındaki 2 odayı tavsiye etmiyorum. 24 saat içki servisi sadece lobide olduğu için gürültü oluyor. asansörde o odaların yakınında olduğu için uyumak biraz zor.

• içki ve yemekle aranız iyi değilse belek otellerine o kadar para vermeyin bence voyage ets nin oteli zaten yanında maxx royal var 2 katı fiyat onun yanında da adam eve var o da o fiyatlarda yani belekde oteller pahalı.voyage lar hep dolu olur önemli olan avantajlı fiyata alabilmiş olmanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanim

quote:

Sağolun arkadaşlar.

bende bu otele gidiyorum 18 haziranda ordayım bakalım su sıcak olucakmı

hocam ben antalya'ya ekim ayında gidip kapkara dönmüştüm haziran'da deniz hamam suyu gibi olur merak etme

• quote:

Sağolun arkadaşlar.

Hangi tarihler için yaptırdın, ben de aynı otele anıturdan rezervasyon yaptırdın nisan sonu için..
  • Arkadaşlar SETUR nasıl firmadır güvenilirmidir acaba ben ilk defa duyuyorumda adını bu firma ile tatile giden arkadaşlar varmı acaba.

http://www.etstur.com/Asteria-Sorgun-Resort

birde bu otele gitmeyi düşünüyorum

http://www.otelsikayet.com/otel-tavsiye-sikayet/1171/asteria-sorgun-resort.html

bu sitedeki puanlarıda gayet iyi aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugayy -- 13 Mart 2012; 11:01:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

quote:

Sağolun arkadaşlar.

Hangi tarihler için yaptırdın, ben de aynı otele anıturdan rezervasyon yaptırdın nisan sonu için..

nisanda nasıl olur o taraflar denize falan girilirmi?

şu an itibariyle kar yağdığından sanki hiç yaz gelmeyecekmiş gibi hissediyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzykay

quote:

quote:

www.tatilsepeti.com
    www.setur.com
    www.hmstatil.com

ben seturu seçerdim

Arkadaslar gecen gene tatil sepetinden almistim tatili. aldiktan 15 gun sonra baska sitede %10 daha indirimli buldum ayni otel ayni donemi...
    Sonra aradim tatilsepetini , dedim bole bole.
    Daha ucuz buldugunuz yerinadresini verin, para iadesi yapalim dediler. ve
    Bana %10 para iadesi yaptilar.

Bence super bir firma....

• quote:

Sağolun arkadaşlar.

2009 yilinda ailemle birlikte 3oda crystal admiral otelde kalmis ve cook memnun kalmistik.
    sonra bu memnuniyet ile 2010 yaz ayni donemde gittik. ancak katite heryonden 2009 dan dusuktu.

o yuzden artik bir otele herzaman ayni kalitede olmali , oluyor diye dusunmuyorum.
    hersene farkli kalite farkli hizmet var.
    sanirim personeller hersene degisiyor .
  • Şimdi şöyle bir problem duydum. Otellerde genelde sezonda oraya gittigimizde efendim oda yok sizi başka otele yönlendirelim veya standart oda yok arkada club odası var oraya yerlestirelim veya boş odaların kliması bozuk siz bir kaç gün Su otelde kalın gibi muhabbetler dönüyormuş bu olay başına gelen varmi bu sorunu yaşamamak için ne gibi tedbirler alabiliriz...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.