Şimdi Ara

2012 Enjoy Otomatik - bugün teslim aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 haftadır beklediğim aracamı bugün teslim aldım, bana çok hoş geldi

• hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

dikkatli sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkan1977

3 haftadır beklediğim aracamı bugün teslim aldım, bana çok hoş geldi

hayırlı olsun,

sürüş,performans izlenimlerinizi bizlerle paylaşırsınız. kazasız sürüşler...
  • hocam hayırlı olsun euro 4 mü euro 5 mi kaça mal oldu acaba bizde bu aralar bir tane düşünüyoruzda
  • 36400'e mal oldu,

Bende öncesinde 2004 ibiza vardı.

Onunla karşılaştırdığımda aynı güveni veriyor. Motor çok sessiz çalıştırırken bile anlamıyorum. Vites geçişleri de iyi. Yokuşta kaydırmadı 1-2 sefer denedim. Şoför kısmı insanı rahat ettiriyor oldukça kullanımı rahat diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkan1977 -- 9 Aralık 2011; 23:17:53 >
  • Araç dizel değil heralde?
  • hayır hayır ne yazıkki değil, asıl benim istediğim otomatik+dizel di ama, bu iklili bir araya gelince fiyat çok yükseliyor bu nedenle alamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hayır hayır ne yazıkki değil, asıl benim istediğim otomatik+dizel di ama, bu iklili bir araya gelince fiyat çok yükseliyor bu nedenle alamadım

dizel otomatik corsa yok ki fiyat çok yükselsin?
  • Tabi tabi, Corsa için demiyorum. Diğer markalar için diyorum. Benim amacım otomatik dizel bir araç almaktı, ama olmadı işte.
  • quote:

Tabi tabi, Corsa için demiyorum. Diğer markalar için diyorum. Benim amacım otomatik dizel bir araç almaktı, ama olmadı işte.

Tüp taktırdınız mı ? Bende otomatik 2009 model enjoy aldım. Tüp olayına ne yapabiliriz ?
  • quote:

36400'e mal oldu,

Bende öncesinde 2004 ibiza vardı.

Onunla karşılaştırdığımda aynı güveni veriyor. Motor çok sessiz çalıştırırken bile anlamıyorum. Vites geçişleri de iyi. Yokuşta kaydırmadı 1-2 sefer denedim. Şoför kısmı insanı rahat ettiriyor oldukça kullanımı rahat diyebilirim.

Aracınız hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Yokuşta kaydırmama özelliği sadece opc modelinde vardı.Enjoyda da varmıymış? Opel sitenin ve dökümanların yalancısıyım merak ettim.

Birde jant işini ne yaptınız , opsiyon paketlerinden tercihleriniz oldumu? ESP gibi...

Bende düşünüyorum 2012 enjoy , cevaplarsanız sevinirim.

• 16 Jantı seçtim ben, başka bir ekstra seçimim olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.