Şimdi Ara

2012 Chevrolet Cruze Otomatik 2.0 dizel nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım model arabayı almayı düşünüyoruz bu aralar arabayı daha önce kullanan varmı motoru vs. nasıldır kronik arızası,sorunları varmıdır ilk arabamız olacak aile aracı olarak yıllarca kullanacağız daha önce kullanan varsa bilgi verebilirse çok sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıllarca kullanılacaksa olmaz. Forumları araştır görürsün.
    Not: 2012 yılında sıfır almıştım.
    6 ay durdu satıldı . Allah uzak etsin. Alma diyen çoktu millet bok atıyor dedik aldık da sonra akıl basa geldi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buz_Adam32.

Yıllarca kullanılacaksa olmaz. Forumları araştır görürsün.
    Not: 2012 yılında sıfır almıştım.
    6 ay durdu satıldı . Allah uzak etsin. Alma diyen çoktu millet bok atıyor dedik aldık da sonra akıl basa geldi .
    Neden hocam biraz bilgi verirmisiniz ?

• AltaNora kullanıcısına yanıt
    Cruze hakkında sayfa sayfa konular var araştırabilirsiniz. Daha sonra özelden mesaj atarak anlatırım.

• Değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• Marka Türkiye den çekildi. Opel ile ortak parçaları var tamiri bakımı mümkün olsa bile tercih edilecek marka değil çok çok ucuza alınmadığı sürece yatırım yapmak mantıklı degil. Zaten uzun süre kullanılır bir halide yok.

Reklamına kanmayın elinde olan satmak için övüyor falan ama kağıt üzerinde bile mantıklı degil sakın herkes elindekini satmaya çalışıyor devir ekonomi tasarruf devri tüketimi opele göre bile fazla zaten

• Turbo hortumu ile ilgili problemleri oluyor diye biliyorum. Onun haricinde performans olarak tatmin edici bir motor. Şaka makinesi olarak kullanımı yaygın. LTZ paketleri de dolu oluyor. Arkadaş grubunda kullananlar memnun ama vergisi biraz can sıkıyor. Yakıtı da 1.6 dizeller gibi değil tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.