Bildirim
2012 cdti oto insignia mi 2016 cdti oto astramı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ikiside aktive select şanzıman kullanir. Tıpatıp aynısı mi orasını bilmiyorum. Tam otomatiktir. Sizin yerinizde olsam daha yeni modelli olan astrayi alirdim.
Model yılı onemli degilse d segment insignia daha iyidir. Tabi bu kararda aracın durumu da (km si, bakimlari, hasar durumu vs) önemlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 13 Eylül 2019; 21:37:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Banada o mantıklı geliyor hocam teşekkür ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. Kazasız belasız inşallah.
Hyundai i30 dizel otomatik ile rapid dizel otomatik ve astra 3 lüsünden neyi tercih etmeliyim sizce
İ30 2013
Rapid 2015
Astra 2016
Astra alırdım ben olsam. O motorlar hem yakıt bakımından iyi değiller, hem performansları 2 litre gibi değil hem de gürültülüler. -
En mantiklisi astra tabi ama donanımlarına da bakmak lazım.
Rapid B sınıfı zaten.
I30 daha az tutuluyor astraya göre birde fiyatlarini uçurmuşlar galiba. Forumda konu vardı. Kasko degerinin bile üzerine çıkmış ki, bir araca kasko degerinden fazla vermek mantıklı degildir.
Astrada da donanım sport ya da cosmo ise üzmez diyebilirim.
Beyler sıfır 1.0 eco tsi dsg alınır mı 106.5 diyorlar
Sanırım bahsettiginiz arac rapid. İcinize sindiyse her arac olur. Sifir neticede. Motor da 1.0 oldugu icin tasarruflu olacaktır. Dizel şartı yoksa alınabilir.quote:
Orijinalden alıntı: machbeth
Beyler sıfır 1.0 eco tsi dsg alınır mı 106.5 diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X