Şimdi Ara

2011 YENİ PANASONIC MODELLERİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
3
Favori
35.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bence bu burn-in olayına fazla takılmayın. Yaklaşık 3 sene Panasonic 42" plazma kullandım. Göz alışıp ekran küçük gelmeye başlayınca 2 ay önce LG 60" plazma aldım. (Bu boyutta Panasonic'e gücüm yetmedi maalesef). Her iki plazmayı da görüntü ayarlarında hiç bir kısıntıya gitmeden izledim/izliyorum (Tv yayınlarını standart modda, filmleri THX cinema modunda). Bazen Tv nin karşısında saatlerce uyuduğum bile oldu. Ama iki plazmada da en ufak bir burn-in olayı yaşamadım. Bu olay sanırım 8-10 sene önceki plazmalar için geçerliydi sanırım. O yüzden bence çok fazla kasmaya gerek yok.

Şimdi yazarken aklıma geldi, acaba son 2-3 yıl için markası ne olursa olsun plazma alıpta burn-in yaşayan varsa ve de yazarsa bizlerde bilgilenmiş oluruz.
  • 50VT30 almayı düşünüyorum herhangi bir kampanya duyar ve paylaşırsanız sevinirim.
    teşekkürler.
    HT : Denon AVR3400 / Mission M71 Set
  • MediaMark'ta kampanya oluyor çoğu zaman.

P42S30e vatanda 1161 tl ye buldum fiyati nasil sizce ?

Orijinalden alıntı: KARARSIZ 23

Selam Herkese

birazda ben düsündürteyim
    bence dahada düser gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Orijinalden alıntı: KARARSIZ 23

Selam Herkese

birazda ben düsündürteyim
    bence dahada düser gibime geliyor

SElam alperenugur

Aldim 42gw30 . Bugun veya yarin kurmaa gelecekler.Dikkat etmem gereken nelervar.

• 37E30e sahibiyim genel olarak fena panel degil sormak istediğim usb den film izlerken altyazı yı nasıl aktif ediyoruz teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

37E30e sahibiyim genel olarak fena panel degil sormak istediğim usb den film izlerken altyazı yı nasıl aktif ediyoruz teşekkürler...

evet altyazıyı gömmek mi gerekiyor yoksa pcdeki gibi aynı isimli dosyayı otomatik görüyor mu tv? sanmıyorum ama
    Grundig 55 GGO 9900 B Oled
    NVIDIA SHIELD Pro
    Ps5
  • Arkadaşlar;

Panasonic vt30 serisinde bilgisayarımızdan hdmı veya diğer yollardan bağlanıp internetten surf yapabilir miyiz?
    Açıkçası monitör gibi kullanabilir miyiz?

50vt30 ile 55vt30 arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim.

Orijinalden alıntı: koksaloz

Arkadaşlar;

Panasonic vt30 serisinde bilgisayarımızdan hdmı veya diğer yollardan bağlanıp internetten surf yapabilir miyiz?
    Açıkçası monitör gibi kullanabilir miyiz?

50vt30 ile 55vt30 arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim.

Ben 50 aldım 55 almadığıma pişman oldum ama fiyat farkıda çok fazla, uygun bulursanız 55 diyelim öncelikle.

PC bağlayıp kullanmanız elbet mümkün ama hiç bir tv, bir monitördeki performansı vermez.
    Internette sutf yaparsınız ama uzaktan yazıları okumakta zorluk çekerseniz.
    Oyun ve film seyretmek için kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

37E30e sahibiyim genel olarak fena panel degil sormak istediğim usb den film izlerken altyazı yı nasıl aktif ediyoruz teşekkürler...

evet altyazıyı gömmek mi gerekiyor yoksa pcdeki gibi aynı isimli dosyayı otomatik görüyor mu tv? sanmıyorum ama

37E30 da durum farklımıdır bilmiyorum ama bende 50vt30 var, sadce dosya (mkv) ile altyazıyı aynı yapmam yetiyor.
    Yalnız bir de kumandan da altyazıyı açmanız gerekmekte. Kendi kendine açmıyor bende.

Ama yine de media player kullanın derim, çok daha kullanışlı. TV nin işi farklı, media player in işi ise sadece bu..
    TV nin altyazısı çok küçük, büyütmeyi de bulamadım, bulan varsa paylaşırsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: casparza

quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

37E30 da durum farklımıdır bilmiyorum ama bende 50vt30 var, sadce dosya (mkv) ile altyazıyı aynı yapmam yetiyor.
    Yalnız bir de kumandan da altyazıyı açmanız gerekmekte. Kendi kendine açmıyor bende.

Ama yine de media player kullanın derim, çok daha kullanışlı. TV nin işi farklı, media player in işi ise sadece bu..
    TV nin altyazısı çok küçük, büyütmeyi de bulamadım, bulan varsa paylaşırsa sevinirim.

sayın @casparza merhaba,

kumandadan altyazıyı nereden acıyorsunuz? film basladıktan sonra kumandadın "options" tusundan altyazılara geldigimde bana secenek sunmuyor, "no subtitles" yazıyor sadece.

filmleri NAS uzerinden kablo ile okutuyorum 42E30E ye. izlemek istediğim film ve altyazı aynı dosya icerisinde ve dosya isimleri de aynı. bircok filmde denememe ragmen altyazıları aktive etmeyi bulamadım.

• Altyazının sonunda .srt yoksa göstermez buna dikkat ettinizmi ?

yani film ve altyazı ismi tıpatıp aynı sonunda srt var

Film :111111.2011.BRRip.XviDOpeD.krall
    Sub :111111.2011.BRRip.XviDOpeD.krall.srt

Bu şekilde olmalı
  • ben 2012 modelleri bekliiyorum
    2011 artik bitti
    yenisine bakallım
    Kathrein-913
    Technisat Digicorder
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Altyazının sonunda .srt yoksa göstermez buna dikkat ettinizmi ?

yani film ve altyazı ismi tıpatıp aynı sonunda srt var

Film :111111.2011.BRRip.XviDOpeD.krall
    Sub :111111.2011.BRRip.XviDOpeD.krall.srt

Bu şekilde olmalı

ben kopyalayıp yapıstırıyorum ancak .srt eklemiyorum. Win 7 de zaten turu srt olarak geciyor. bir de elle .srt mi eklemeliyim?

aksama eve gidince deneyecegim hemen. Turkce karakterlerin okunması icin ayrıca bir ayar yapmam gerekiyor mu?
    Hayatınızda iki önemli gün vardır. Doğduğunuz gün ve niye doğduğunuzu bulduğunuz gün. Mark Twain
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.