Şimdi Ara

2011 YENİ PANASONIC MODELLERİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
3
Favori
35.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 gw30 lar en uygun giriş fiyatı electroworldda arkadaşlar 42 gw30 2,100 lira,46gw30 2,500 lira, 50 gw30 3,000 liraydı
    Panel tavsiyesi yapmıyorum! bana ulaşmak isteyenler eMail atabilirler; [email protected]/[email protected]

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • Panasonic piyasada fazla bulunmuyor. Bimeks ve vatanda var
    Sony Hx800 ler ise oldukca fazla pazarlik yapma sansi da var. Ayrica 3d gozluk de sony daha mi basarili?
    Tecrubesi olan arkadas var mi acaba? Panasonic tv ile panasonic gozluk mu alinmali?
    3D blue ray player icin ne dersiniz?
  • Selam uzun araştırmalar ve sizlerin de yorumları ışığında 42VT20 aldım. ve kullanıma başladım. Doğru ürünü iyi fiyata aldığımı düşünüyorum. içinden 2 gözlük ve wifi aparatı çıktı. Zaten bu 3 ürünü bedava almak bile oldukça avantajlı.
    HD de görüntüler oldukça farklı ve canlı (bendeki 2 senelik SONY 100 HZ LCD ye göre) Doğallık ve derinliği hissedebiliyosunuz.
    Herkese teşekkür...

bu arada ilk 300 saat ayarı acaba bir şehir efsanesimidir? çağrı merkezi böyle bir ayar yok diyor Ama kurulumu yapan servisteki arkadaş, nükleer tesisi devreye almış edasıyla 300 saat boyunca ayarları değiştirmeyelim dedi.
    Değiştirirsem diye sorduğumda fatih terim tarzı bir şeyler yaptı...

Bu ayar mevzuunda tecrübesi olan arkadaşlar var mı?

ben de bugünlerde bi' 42vt20 almak istiyorum...

bimeks'te 3.000TL'ye kadar düşmüş... (Teknosa'da 3500tl)
    Ne dersiniz yarın hemen gidip almalı mı yoksa biraz
    daha düşmesini mi beklemeli??

(bu arada vt20 almak isteyen herkes gibi benim de aklım gt30'da kaldı...
    umarım tercihim yanlış olmaz :)

Orijinalden alıntı: mmystere

Selam uzun araştırmalar ve sizlerin de yorumları ışığında 42VT20 aldım. ve kullanıma başladım. Doğru ürünü iyi fiyata aldığımı düşünüyorum. içinden 2 gözlük ve wifi aparatı çıktı. Zaten bu 3 ürünü bedava almak bile oldukça avantajlı.
    HD de görüntüler oldukça farklı ve canlı (bendeki 2 senelik SONY 100 HZ LCD ye göre) Doğallık ve derinliği hissedebiliyosunuz.
    Herkese teşekkür...

bu arada ilk 300 saat ayarı acaba bir şehir efsanesimidir? çağrı merkezi böyle bir ayar yok diyor Ama kurulumu yapan servisteki arkadaş, nükleer tesisi devreye almış edasıyla 300 saat boyunca ayarları değiştirmeyelim dedi.
    Değiştirirsem diye sorduğumda fatih terim tarzı bir şeyler yaptı...

Bu ayar mevzuunda tecrübesi olan arkadaşlar var mı?

Kardeş "Panasonicliler" başlığını okusuna!!

Ben ayrıca,bin defa yazdım,1001.defada bugün yazdım bazı şeyler

Panel işinde "efsaneler" bitmez,sallama&palavra bilgiler hatta ilk olarak Üreticilerden
    çıkıyor

++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• Arkadaşlar burda konu hakkında çok bilgili insanlar var çok fazla teknik ayrıntılara girmeden :) diyelimki kendi çapımda araştırdım ve sonuç olarak neoplazma tv lerin şu an için en iyisi olduğuna karar verdik diyelim sizce şu tv alınırmı fiyat ve performans olarak kötü durmuyor..

Ayrıca elektronik denen olayda nasılsa ne alırsanız alın sürekli demode olmak durumunda sürekli yeni birşeyler çıkıyor :) bunuda gözardı etmeden sizce bu tv nasıl

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/Viera/NeoPDP/TX-P42S30/specifications/7047527/index.html?trackInfo=true

veya bu alınırmı

http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_37LE5510-LED-TV,16382.html

yoksa şu dahamı iyidir gerçi bunun paneli G13 diyor TX-PF42G20E PANASONIC PLAZMA TV

diğer panasonicler G14 sanırım daha yeni nesil plazma panel

yorumlarınızı bekliyorum..kısıtlı bütçe ile ortalama fazla üzmeyecek ürün hangisidir :) saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualFrog -- 6 Temmuz 2011; 10:20:32 >

• Pany PDP lerden S/U/C/X gibi giriş seviyeler çok iyi değildir,tavsiye etmiyorum,ayrıca şu günlerde fiyatı dibe vuran
    ve bitmiş gibi olan G2x/GW2x ler OK dir ve tam bir F/P paneldirler,vakit kaybetmeden kap derim sana!

Teşhir V2x bulursan bu daha da OK dir! ama mutlaka çıplak gözle izle!!!

İB yide itele gitsin,oradan panel filan alma! ayrıca o modelde iyi değil yine

Ağırlık SD izleyeceksen PDP ler daha iyidir!

GW2x bulursan,zaten dahili Uydu Tuneride üzerinden geliyor,ayrıca Receiver almana gerek kalmıyor!

++

• panasonic ürünlerini çokça çeşit başka yer yok gibi geçenlerde antalya vatan bilgisayarda ilk gördüğümnde bu panasonic fikri kafama takıldı ama o kadar çok gw s u i bir sürü eklentili model var çok bunalıma girmeden :) hangisini almalı nasılsa 1-2 senede en kral model demode olur..

şunun fiyatı yok yakında diyor bu model iyi gibi geldi bana ne dersin

P42G30

EKRAN BOYUTU: 42''(106 cm) Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük
    KONTRAST (DİNAMİK): 5.000.000:1 Kontrast
    ALT ALAN TARAMA FREKANSI (Hz): 600 Hz

PVR ( Usb'den Kayıt Özelliği)
    DLNA
    DVB-C / T

Fakat panasonicteki harfler ne anlama geliyor?
    Hangisi giris seviyesi hangisi ust model?
    hangi modellerin son cikan urunler oldugunu nasil anliyoruz?

Yardimci olabilirseniz sevinirim.

Gxx Mid-Level ve Sxx Entry-Level panellerdir

C/S/U/X gibi serilerde daha alt seviye giriş sevileridir+

• VFrog;G3x 2011 Modeldir ve çok iyidir!

++

• Dün gece forumda "gt30 mu iyi yoksa vt20 mi"
    sorusunun cevabını arayıp durdum...

İlerleyen saatlerde
    "Panasonic Z1"le karşılaştım...

-işte budur! dedim.
    (evet, kendisiyle tanışmamız biraz geç oldu:)

albani'nın değerlendirmeleri kafamı netleştirdi.
    sabah ilk iş egemen'e bi telefon...

kısaca albani hocam, sopaya bi çentik daha atıver ;)
    Sayende içime sinen bi tercih yaptım,
    çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edish -- 7 Temmuz 2011; 0:38:47 >

Panelin hayırlı olsun çok özel ve çok doğru bir panel aldın!

Beni iyi takip et

Benim arada "nokta atışı" panellerim olur,örneğin hiç kimsenin bilmediği-görmediği hatta duymadığı paneller olabilir!

İşte 2009 Model 46Z1 böyle bir paneldir bu panel laf aramızda TR ye ilk geldiği 2009 yazında 12-13 kağıttı!!!
    54Z1 in fiyatını hiç yazmıyayım şimdi

Ancak benim bildiğim;Egemenin elinde son 1-2 adet sıfır Z1 kaldığı idi! sanırım 1 taneside teşhirde duruyor(buda alınabilir tabiki
    hatta pazarlıkla rakam biraz daha aşağıya çekilebilir!)

"Panasonicliler" başlığından görüşürüz++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Pany kendi klasmanında sadece Vxx Serisi Hi-End tir!!

Gxx Mid-Level ve Sxx Entry-Level panellerdir

C/S/U/X gibi serilerde daha alt seviye giriş sevileridir+

@albani,

cevap için teşekkür ederim.
    sanırım G'den aşağıya bakmamak lazım.

@edish

Panelin hayırlı olsun çok özel ve çok doğru bir panel aldın!

Beni iyi takip et

Benim arada "nokta atışı" panellerim olur,örneğin hiç kimsenin bilmediği-görmediği hatta duymadığı paneller olabilir!

İşte 2009 Model 46Z1 böyle bir paneldir bu panel laf aramızda TR ye ilk geldiği 2009 yazında 12-13 kağıttı!!!
    54Z1 in fiyatını hiç yazmıyayım şimdi

Ancak benim bildiğim;Egemenin elinde son 1-2 adet sıfır Z1 kaldığı idi! sanırım 1 taneside teşhirde duruyor(buda alınabilir tabiki
    hatta pazarlıkla rakam biraz daha aşağıya çekilebilir!)

"Panasonicliler" başlığından görüşürüz++

kutudaki son Z1'i bana verdiler...
    kısmet işte :)

3-5 tane de teşhirde varmış,
    ilgilenenlere duyurulur...

bundan sonra tabii ki takipçinim.

hatta ilerleyen günlerde takip etmekle kalmayıp,
    acemice sorularla bunaltabilirim de
    şimdiden söyliyim :))

tekrar teşekkürler...

• Edish,eminmisin sıfır kalmadığına(ancak benim bildiğim kadarıylada ellerinde bunların kapalı kutu Z1 kalmadığı şeklinde idi)

Ancak teşhirde 3-5 tane olacağını hiç sanmıyorum,böyle paneller 3-5 tane açılmazda

Her neyse yarın 1 kişi daha gidecek arkadaşlarımdan Egemene ve durumu inceleyecek(kendisi Samy aldı ama hiç memnun kalmadı!
    sanırım birisi almak istiyor,o da verip,Z1 alabilir)

Gerçi teşhirde olur/olabilir,sadece paneli çıplak gözle izlemesi gerekiyor,sorun yoksa zaten rakam çok cazip,yinede bir teşhir
    pazarlığı ile paneli kapar!

Selamlar

CAN++

• quote:

Edish,eminmisin sıfır kalmadığına(ancak benim bildiğim kadarıylada ellerinde bunların kapalı kutu Z1 kalmadığı şeklinde idi)

Ancak teşhirde 3-5 tane olacağını hiç sanmıyorum,böyle paneller 3-5 tane açılmazda

Her neyse yarın 1 kişi daha gidecek arkadaşlarımdan Egemene ve durumu inceleyecek(kendisi Samy aldı ama hiç memnun kalmadı!
    sanırım birisi almak istiyor,o da verip,Z1 alabilir)

Gerçi teşhirde olur/olabilir,sadece paneli çıplak gözle izlemesi gerekiyor,sorun yoksa zaten rakam çok cazip,yinede bir teşhir
    pazarlığı ile paneli kapar!

Selamlar

CAN++

ben kesinlikle teşhir istemediğimi söyleyince yetkili
    arkadaş bir depoya bakayım dedi...

sonra arayıp bi tane var dedi... belki yanlış anlamış olabilirim,
    açıkcası ilk defa telefonla alışveriş yapıyorum :)

bu arada kargo haftaya cuma günü gelecek...
    o zamana kadar Z1'le ilgili biraz bilgi edinmek istiyorum ama
    sanırsam forumda Z1 özelinde açılmış bir sayfa yok?

• -Sen hangi Şehirdesin bu arada??

-Neden herifler bu kadar geç Kargoluyorlar! daha önce,bir kaç gün içinde gönderiyorlardı,ama merak etme
    sorun çıkmaz,sanırım 12-15 kişiye bunu aldırdım son aylarda,kimsede sorun çıkmadı,teşhir olmasıda önemli değildir
    sadece cosmetic ve fiziksel sorunları olmasın!

-Bu panel özeldir ve 2009 da geldiğinde fiyatı manyak pahalıydı ve satılamadı bu yüzden ve tek tük gitti,geçen senede
    aynı şekilde satılamadı,herifler(Pany/TR) tam kazma,2 sene neredeyse malı stoklarda tuttular;sonrada malı zararına veriyorlar
    ama yinede zorlanıyorlar,çünkü TR de bilinçli bir PDP tüketicisi yok!
    Dolayısıyla bu paneli bilen/anlayan aldı,arada tek tükte,yazılanları okuyan uyanıklar kaptı

-Buna ait başlık Avrupada bile yoktur!
    Sen kurulumdan sonra ayarları orta seviyelerde tut ve bundan sonrada bu başlığa değilde bizim "Panasonicliler" başlığına takıl!!
    Takılırsan bana dönersin

++
    CAN

• quote:

-Sen hangi Şehirdesin bu arada??

-Neden herifler bu kadar geç Kargoluyorlar! daha önce,bir kaç gün içinde gönderiyorlardı,ama merak etme
    sorun çıkmaz,sanırım 12-15 kişiye bunu aldırdım son aylarda,kimsede sorun çıkmadı,teşhir olmasıda önemli değildir
    sadece cosmetic ve fiziksel sorunları olmasın!

-Bu panel özeldir ve 2009 da geldiğinde fiyatı manyak pahalıydı ve satılamadı bu yüzden ve tek tük gitti,geçen senede
    aynı şekilde satılamadı,herifler(Pany/TR) tam kazma,2 sene neredeyse malı stoklarda tuttular;sonrada malı zararına veriyorlar
    ama yinede zorlanıyorlar,çünkü TR de bilinçli bir PDP tüketicisi yok!
    Dolayısıyla bu paneli bilen/anlayan aldı,arada tek tükte,yazılanları okuyan uyanıklar kaptı

-Buna ait başlık Avrupada bile yoktur!
    Sen kurulumdan sonra ayarları orta seviyelerde tut ve bundan sonrada bu başlığa değilde bizim "Panasonicliler" başlığına takıl!!
    Takılırsan bana dönersin

++
    CAN

istanbul'dayım...

bi detayı atlamışım, onlar hemen kargolamak istediler,
    ben uygun olmadığımdan haftaya istedim..

alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlara da belirteyim;
    adamlar oldukça ilgili ve hızlılar ;)

haftayı iple çekiyorum,
    görüşmek üzere!

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.