Şimdi Ara

2011 YENİ PANASONIC MODELLERİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
3
Favori
35.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaslar dt30 modeline baktim ama en buyuk 37" var odama kucuk gelir diye dusunuyorum boyut yonunu dusunmezsek 42 vt 30 mu 37 dt 30 mu tercih edilmeli, film cok izleyen biri olarak dt30 fiyati 1.249euro 42vt30 1.700euro almanya resmi site fiyatlari piyasada daha ucuz ,ama bu kadar fark verilirmi sizce??
  • Sayın istanbul bilişim sitenizde pansonic modellerin hepsi var ama hiç biri stok yok olacakmı stok acaba yakınlarda ?

Sn.onra bahsettiğin panel Pany Hi-End 2011 Model 32/37DT30 Serisimidir,yaw ben bunu kaç aydır TR de arıyordum ama bildiğim
    kadarıyla Pany/TR bunları ithal etmiyor,sen nerede gördün bu panelleri???

Yoksa İB demi gördün,sallama ilanlarından,o zaman unut gitsin kardeşim
    Veya sen Yurtdışındamısın???

Ayrıca bahsettiğin VT3x PDP dir,DT3x ise LCD dir!!! (her iki Seride 3D desteklidir!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 18 Temmuz 2011; 14:43:34 >

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sn.onra bahsettiğin panel Pany Hi-End 2011 Model 32/37DT30 Serisimidir,yaw ben bunu kaç aydır TR de arıyordum ama bildiğim
    kadarıyla Pany/TR bunları ithal etmiyor,sen nerede gördün bu panelleri???

Yoksa İB demi gördün,sallama ilanlarından,o zaman unut gitsin kardeşim
    Veya sen Yurtdışındamısın???

Ayrıca bahsettiğin VT3x PDP dir,DT3x ise LCD dir!!! (her iki Seride 3D desteklidir!)

can bey, hafta sonu kadıköy tepe avm'de teknosa'ya gitmiştim. orada 2011 panasonic modelleri diye bir liste gördüm. 32 ve 37 dt30 vardı. görevliye sorduğumda ilerleyen günlerde geleceğini, teknosada satılacağını söyledi.
    hatta 2600'e teşhir 42vt20'yi almaktan vazgeçtim bu söz üzerine.

• Albani üstad

Diğerlerinde de fiyatlar dengesiz gibi duruyor :) saçma bir yeni çıkmış U serisi eski S den pahalı neden boyle 20111 diyemi özelliklerde geri kalan modeller pahalı ??
  • albani hocam evet yurtdisindayim zaten fiyatlarida almanya olarak verdim bu panel bahsettigin seridir tavsiye edicek olursan goruntu kalitesi olarak ozellikle bluray filmlerde dt3x serisimi vt3x serisi mi daha iyi performans sunar (benbaktim ikisi arasinda bi fark yok gibi geldi)biri lcd biri plzma fln diyolar ama ben bunlardan bek anlamam onemli olan goruntu benim icin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onra -- 18 Temmuz 2011; 21:23:29 >

Böyle bilgileri Teknosa veya diğer Mağazalar bilmez! bunlar neticede "Satıcı"
    Siz asıl soracaksanız ltf Pany/TR ye sorun;ben sormuyorum çünkü karşıma ya bilgisiz(hatta çok bilgisiz)
    yada çok basit bazı şeyleri bienler çıkıyor,sonrada tartışıyorum bunlarla,dolayısıyla son iki senedir böyle
    oldu ve artık bu herifleri aramıyorum

2009/2010 da Hi-End Pany LCD leri getirmediler;gerekçede sunamadılar v.s,ama pahalı oldukları için getirmedikleri aşikar
    ve bende iddia etmiştim o zaman;ben bunları tek başıma sattırırım diye ama duyan kim yaw
    2011 de ise HiEnd DT30/35 lerdir(bunlar aynı zaman 3D desteklidir) getireceklerini pek sanmıyorum ama,umarım getirirler!

Ancak senin bahsettiğin ve almak istediğin panel VT dir,LCD ile karıştırmayın ltf!!! ayrıca 2,6 kağıda VT2x oldukça güzel bir fiyat!

Sen paneli tam ne için istiyorsun veya Pany LCD leri biliyormusun,yoksa ben dedim diye ezberemi almak istiyorsun,kısaca bu LCD ler
    için nedir kriterin??? 32/37 ebat olarakta oldukça ufaktır,42 de ufak sayılsada,yinede 32/37 gibi değildir,ayrıca bir karar ver;PDP mi
    yoksa LCD mi diye

Sana tavsiyem ise VT3x olacaktır ama 3D efektini daha etikli kullanmak istiyorsan 50" den aşağısına bakma! yada 42" de yeter diyorsan
    o zaman 42 OK dir,şuanda 2011 Modeller elbette pahalı ama 3-5 ay sonra ciddi düşecektir,Almanya da ise bu düşüş süreci 2-3 ayı bile
    bulmaz ve daha çabuk inecektir! bence acele etme ve 50VT3x leri kovala sen

Ben Pany LCD leri tavsiye ediyorum ama bazı özellikleri v.s itibarıyla;ayrıca benim tavsiye ettiklerim sadece 32/37 lerdir!!!
    ezbere ve gaza gelerek panel filan almayın

Bir süre bekleyelim bakalım gelecekmi diye!

NOT;Bu "DT" Serisi ayrıca sadece 32/37 dir!

+++++

Diğer Pany LCD veya PDP Serilerinin X/C/U/S gibi serileri benim için kategori dışıdır ve bunlar giriş seviye ucuz panellerdir!!!

@onra;Pany LCD ler,"maliyet" itibarıyla rakiplerinden çok daha pahalıdır!!!(özellikle IPS-Japan Modül kullanılan 32/37ler!!)
    ayrıca bunun birde ticari-taktik durumu vardır ve Pany bu LCD leri biraz yüksek fiyatlı tutmaktadır!
    Dünyada en az satılan LCD lerde Pany lerdir,sadece Hi-End serileri oldukça iyidir,diğerlerini ben pek tutmam,kullanıcısı özeldir,
    çoğu insan Pany LCD leri bilmez bile

Siyahlar günümüz VA/AVS tabanlı paneller gibi çok iyi değildir,ama doğru renk üretimi çok iyidir,tepkimeleri oldukça iyidir
    ve izleme açıları iyidir ve diğer bir çok farklı özellikleri olduğu için bunun genelde müşterisi az ve özeldir! ve tabiki 32/37
    bir panele razı olacaksınız!

++
    NOT;Alternatif olarak 37E30E de olabilir(ama bir DT gibide değildir) 32E30E de olur ama buda henüz TR de yok!!!

CAN+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 18 Temmuz 2011; 22:16:48 >

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• COK TESEKKURLER bayabi dokturmussun :) ellerine saglik aslina bakarsan benim bu isten caktigim fln yok senin bazi yazilarini okudum pany i gibi geldi gitiim baktim inceledim gercekten guzel tv ler aslina bakarsan ben 42 vt 30 u alcaktim kafamda o vardi bugun gittim sordum fiyati nakit 1.190euro dedi sonra 37 dt 35 e de 1.200euro dedi bende tekrar arada kaldim :)

Sen şimdi PDP ile LCD nin fiyatlarını bu şekilde mukayese edersen yanılırsın;takılma böyle ayrıntılara

VT3x için € 1190 bugün için güzel bir fiyat sayılır,ancak bir kaç ay sonra düşmeye başlayacaktır,zaten senenin yarısını geçtik!
    Eylül-Ekim gibi fiyatlar ciddi geriler özellikle Avrupada!

++

• tamam ozaman eylule ne kaldi azdaha disimizi sikariz :)

ve netten araştırdığım kadarıyla plazma deyince panasonic tavsiye ediliyor..

2500-3000 TL bütçe için hangi modeli tavsiye edersiniz..

kullanım amacı gnlük tv izeleme, arasıra da film.. oyun falan yok, 3d'de önemli değil....

teşekkürler..
  • şu 42VT30 4300 tL şuan istanbul bilisimde . Ağstos ayına geldk fiyatlarn hala düştüğü yok, düşse bile ne kadar düşücekki bu fiyatlar yani 4300 tL olan 42vt30 düşüşteki fiyatı 4000 tL olcaksa beklemeye değmez diye düşünüyorum . eğer 3100'lerde 3200'lerde görmek mümkün olucaksa bu tv ' yi o zmn beklenebilir . bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bişeyler yazsın , ŞU ANKİ FİYATINDAN NE KADAR AŞAĞLARA DÜŞER VT30 .
  • listede v30 diye bir model var globalde böyle bir cihaz yok. olma olasılığı nedir bu cihazın ??

Ama V30 olma ihtimali yüksek bence
  • Panasonic 2011 TV'lerde yani ''30'' Serisi Modellerinde V30 ve G30'a yer vermedi bunlardan üretmediler . GT30 ve VT30 var 3D Tvlerden ürettiler . G ve V bunların kırpılmış haliydi 3D olmayan plazmalardı . Artk onlar yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 5 Ağustos 2011; 12:29:35 >
  • nickelx sistemi sattın savdın mı ne yaptın?
    İmzan boş, epeydir bizim oralarada takılmıyorusn.
    Yeni panel mi kovalıyorsun bu aralar.
    Audio/Video: Amfi:Denon AVR-X3400H, MasterSound Evo 845, Front :PMC Twenty5 23, Monitor Audio Shadow50 /25 -Sub:JL Audio E-112 - Player: Teac NT503 Streamer Dac, Himedia Q10 Pro 4k Medya Player, PlayStation 4 pro, Sony UBP-X700 4K UHD Bluray Player, Proj./Perde : EPSON EH-TW9100W; FULLSCREEN 221x125 cm Fixed Frame Perde TV: Sony 65XF9005 4K UHD Kablo: Vovox İnitio Speaker Cable 2x3,5m - AR Referance 2x5m Speaker Cable, Inakustik Star Speaker Cable - Audioquest Sub-3 Subwofer Cable - Optirius Power Cord ve Silent Wire Seri8 Power Cord - Accuphase ASL-15G - QED Reference Digital Coaxial Audio Cable 3m - Techlink Wires XS ve Wires CR interconnect cable , Monster, Hama, AR, TTAF HDMI digital interconnect cable - Monster HTS-1000 ve AQ Niagara 1000 Akım Korumalı Priz
  • Panasonic UT adı altında yeni bir model çıkartmış.. d özelliği olan bir model bu..42 ve 50 inç var..S serisin 3D katılmış haline benziyor

integrated Tuners* PAL -B/G/H, -I, -D/K: SECAM -B/G, -D/K, L/L', DVB-T, DVB-T (MPEG4-AVC [H.264]), DVB-C (MPEG4-AVC [H.264])
    Teletext Reception 1000P
    Display
    Screen Size TX-P50UT30E: 50" (127 cm) diagonal
    TX-P42UT30E: 42" (106 cm) diagonal
    Panel G14 Progressive Full-HD Plasma Display Panel with Tough Panel
    Resolution Full-HD 1,920 x 1,080 (16:9)
    Contrast Superb Contrast
    Moving Picture Resolution 1080 lines
    Motion Technology 600 Hz Sub Field Drive Intelligent Frame Creation Pro
    Picture Mode Dynamic / Normal / Cinema / True Cinema / Game / Photo
    Vreal Vreal 3D
    Sound
    Speakers 2 x 10 watt 2 Speakers
    Sound Mode Music / Speech / User
    Virtual Surround V-Audio Surround
    Dolby Digital/dts/CoNEQ Dolby Digital Plus / DolbyPulse / dts2.0 / dts Digital Out
    Input/Output
    CI (Common Interface) Y
    VIERA Image Viewer Y (AVCHD / SD-VIDEO / Motion JPEG [Lumix] / MP4 [Xacti] / DivXPlusHD / MKV / WMV / JPEG / MPO / MP3 / AAC / WMA playback)
    USB 2 (2 side); Mass Storage / Keyboard / WiFi / SK Camera
    USB HDD / SD Card Recording -
    HDMI Input 3 (1 side, 2 rear)
    Support Feature TX-P50UT30E: Audio Return Channel (Input 2)
    TX-P42UT30E: Audio Return Channel (Input 2) / 3D Input (Input 2)
    Composite Video Input AV2: CVBS x 1 (side)
    Component Video Input RCA phono type x 1 set (rear)
    Audio Input (for HDMI, Composite, Component) RCA phono type x 2 sets (1 side, 1 rear)
    21-Pin Input/Output AV1: AV In/Out, RGB In, Q-Link (rear)
    LAN Port Y
    Analogue Audio Out RCA phono type x 1 set (rear)
    Digital Audio Output (Optical) Y
    Headphone Jack 1 (side)
    Service Port -

• kapalı kutu Panasonic 42V20 nerden bulabilirim yaFs bizim burdaki teknosa'ya Sordum 2010 model Tv'lerin hiç biri kalmamış ellerinde . Sizin bildiğiniz bir yerde varmı ve ya internet sitesinde . Aslında İnternetten Almayı pek tercih etmiyorum çünkü aradığım Tv 2010 model olduğu için Teşhir gönderme olasılıkları yüksek, Özellikle Vatanda duyduğum kadarıyla hep teşhir ürünler kalmış
    Kapalı kutu 42VT20'de olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 6 Ağustos 2011; 17:00:32 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.