Şimdi Ara

2011 yada 2012 A3 hakkında sorularım kullanan baksın lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2012 a3 almayı düşünüyorum kullanan varsa birkaç sorum olacak

şimdi alacağımız model 1.6 tdi ambition model (hız sabitleyici fark yıkayıcı led paket vs cam tavan yok birtek)

bir adet 78.000 kilometrede bulduk fiyat 72 bin. beyaz. bakımları yapılmış boyasız değişensiz bebek gibi.

ilk olarak BU ARACIN SES SİSTEMİ NASIL ? a3lerde arkada woofer var gibi bi söylem duydum fabrika çıkışında doğrumudur ? sesi fazla veriyor mu fazladan önemli kaliteli veriyor mu sesi açınca bozulma yapıyor mu bass ı derin mi kullanan biri bu soruları allah rızası için cevaplarsa duacısı olurum..

ikinci olarak arabanın kilometresi 78 bin dediğim gibi, alacağım adamın işi gereği istanbul-ankara yapması gerektiğinden böyle dedi kapalı garaj arabasıdır dedi araçta hasar kaydıda yok yani sormak istediğim bu kilometre audi için nasıldır ?

üçüncü olarak 105 bg tdi tatmin edici bir motor mudur az yaktığı zaten söyleniyor.

arabada bluetooth iphone bağlantısı var mı bunun hiçbişekilde kesin cevabını alamadım.

ve son olarak bu para bu arabaya verilir mi?

soruları cevaplayan olursa minnettar olurum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXcLusive-TR -- 21 Temmuz 2015; 11:21:46 >

• hiç mi yok yarın alıcaz arabayı
  • Ben ayni aracin 1.6 lpglisini arastirdim cokca vazgectim fakat araba cok bos motor cok yetersiz geldi sizin arac tdi tabi bilemem ama fiyat bana gore fazla sirf amblem icin audinin o yillarda geri kalmis teknolojisini almaya gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 full 1.6 benzinli a3 üm var ve emin ol bu fiyata o kilometredeki bir araç bu kadar boşken alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard Snart -- 26 Temmuz 2015; 10:34:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonard Snart

2012 full 1.6 benzinli a3 üm var ve emin ol bu fiyata o kilometredeki bir araç bu kadar boşken alınmaz.

hocam 1.6 benzinlileri para etmiyor hitler motordan dolayı 1.6 tdi bu alacağımız bunların piyasası gerçekten yüksek 68-78 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXcLusive-TR

quote:

Orijinalden alıntı: Leonard Snart

2012 full 1.6 benzinli a3 üm var ve emin ol bu fiyata o kilometredeki bir araç bu kadar boşken alınmaz.

hocam 1.6 benzinlileri para etmiyor hitler motordan dolayı 1.6 tdi bu alacağımız bunların piyasası gerçekten yüksek 68-78 arası

Dizel-benzin farkı zaten ister istemez bir fark koyuyor fiyat aralığına bu bilindik bir şey ama araç boş Ve kilometresine göre biraz fazla geldi özellikle kasa değişiminden sonra bu fiyat pek olumlu değil benim için ama yinede siz bilirsiniz. Ekstradan ses sistemi gayet güzeldir onuda ekliyim.

• Oncelikle bluetooth baglantisi yok. Yeni a3lerde mmi ile birlikte geldi bu ozellik. Onun yerine aux ve ipod girisi bulunmakta.

1.6tdi 105hp beni gercekten tatmin eden bir motor. Ne istediginize ve surus stilinize bagli biraz. Bana fazlasiyla yetiyor.

Ses sistemi ortalamanin uzerinde. Sesi gayet tok veriyor ve yuksek ses seviyesinde herhangi bir bozulma yapmiyor. Daha iyi olabilir miydi tabiki de olabilirdi ama Bose / Bang and Olufsen gibi hoparlor secenekleri farkli paket olarak satiliyor. A3 icin var mi ondan emin degilim. Ayrica sesin yuksekligi hiziniza gore adapte olabiliyor. Ses konusunda bir sikinti yasamayacaginizi dusunuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

Oncelikle bluetooth baglantisi yok. Yeni a3lerde mmi ile birlikte geldi bu ozellik. Onun yerine aux ve ipod girisi bulunmakta.

1.6tdi 105hp beni gercekten tatmin eden bir motor. Ne istediginize ve surus stilinize bagli biraz. Bana fazlasiyla yetiyor.

Ses sistemi ortalamanin uzerinde. Sesi gayet tok veriyor ve yuksek ses seviyesinde herhangi bir bozulma yapmiyor. Daha iyi olabilir miydi tabiki de olabilirdi ama Bose / Bang and Olufsen gibi hoparlor secenekleri farkli paket olarak satiliyor. A3 icin var mi ondan emin degilim. Ayrica sesin yuksekligi hiziniza gore adapte olabiliyor. Ses konusunda bir sikinti yasamayacaginizi dusunuyorum

hocam biz arabayı aldık gayet memnunum size bir iki sorum olacak madem aynı arabayı kullanıyoruz

bu ipod girişini kullanıyormusunuz ne işe yarar napar aparat almamız gerekiyor sanırım siz aldınız mı müzik konuşma vs yapılıyor mu

birde arka camlar açık 100+ kms gidince uğultu geliyor çılgınlar gibi arabayla mı alakalı bi sorun var bende acaba

• eXcLusive-TR kullanıcısına yanıt
    ipod girisi sadece 30pin ipod ve iphone'lari destekliyor. (iPhone 5'e kadar olanlar) lightning girisi olan yeni iphone'lar icin cevirici almaniz gerekmekte. Telefoncularda 5-10 liraya bulabilirsiniz.

Orjinali icin:http://www.apple.com/shop/product/MD823AM/A/lightning-to-30-pin-adapter

Bu giristen telefon konusmasi degil de sadece muziklere erisip, ipod/iphone'u sarj edebiliyorsunuz. Bir baska avantaji ise direksiyon kumandasindan muzikleri degistirebiliyorsunuz.

+100km'de arka camlar acik olunca bende de ugultu oluyor. İc ortam akustigi ile alakali bir durum sanirim. Genelde yuksek hizlarda cam yerine klima acmayi tercih ediyorum.

• quote:

ipod girisi sadece 30pin ipod ve iphone'lari destekliyor. (iPhone 5'e kadar olanlar) lightning girisi olan yeni iphone'lar icin cevirici almaniz gerekmekte. Telefoncularda 5-10 liraya bulabilirsiniz.

Orjinali icin:http://www.apple.com/shop/product/MD823AM/A/lightning-to-30-pin-adapter

Bu giristen telefon konusmasi degil de sadece muziklere erisip, ipod/iphone'u sarj edebiliyorsunuz. Bir baska avantaji ise direksiyon kumandasindan muzikleri degistirebiliyorsunuz.

+100km'de arka camlar acik olunca bende de ugultu oluyor. İc ortam akustigi ile alakali bir durum sanirim. Genelde yuksek hizlarda cam yerine klima acmayi tercih ediyorum.

hocam müziklere erişim var ise süper zaten :) yanlız konuşma olayına kafayı taktım direksiyonda mod ve konuşma butonu bulunuyor bunlara basınca NO FUNCTION diyor nerde işe yarıyor bunlar o zaman ben iphone da diye düşünmüştüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXcLusive-TR -- 4 Ağustos 2015; 16:20:36 >

• eXcLusive-TR kullanıcısına yanıt
    O tuslar benim bildigim ulkemizde calismiyor Yurtdisinda cikmis olan multimedia/navigasyon sistemli a3'lerde belki aktif olabilir ama Turkiye'de malesef

Eger sesli komutu kullanmanin bir yolu varsa beni de bilgilendirirseniz sevinirim

• Iyi aksamlar. 1.4 tfsi 125 beygir a3 sportback 2012 kullaniyorum. Ses sistemi gayet guzel. Araba parasinin hakkini da gayet guzel veriyor. Cogu 0 km japon arabasindansa tavsiye ederim.

• quote:

O tuslar benim bildigim ulkemizde calismiyor Yurtdisinda cikmis olan multimedia/navigasyon sistemli a3'lerde belki aktif olabilir ama Turkiye'de malesef

Eger sesli komutu kullanmanin bir yolu varsa beni de bilgilendirirseniz sevinirim

Sesli komutu kullanabilmek icin serviste o ozelligi actirmaniz gerekiyor diye biliyorum. Tabi ki de ucretli

• taylansenturk T kullanıcısına yanıt
    Parasını marasını geçtim, benim bildiğim doğuş oto böyle bir şeyi katiyen yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylansenturk

Iyi aksamlar. 1.4 tfsi 125 beygir a3 sportback 2012 kullaniyorum. Ses sistemi gayet guzel. Araba parasinin hakkini da gayet guzel veriyor. Cogu 0 km japon arabasindansa tavsiye ederim.

sağol hocam şu iphone girişini kullanıyor musun peki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.