Şimdi Ara

2011 suzuki alto hakkında bilgisi olan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın kardeşime 2011 model suziki alto bakmaya gideceğim.araç söylendiği gibiyse de alacağım.ancak bu araç hakkında hiç bir bilgimiz yok.sonuçta a sınıfı bir araç ve bu segmentin özeliklerini biliyorum 1.0 motoru hakkında da şüphemiz yok.ancak dediğim gibi aracın kapısını açmışlığımız yok.o yüzden bu araç hakkında bilgisi olan, kapısını en az bir kere açmış arkadaşlardan bilgi bekliyorum.lütfen araç hakkında hiç bir bilgisi olmayan arkadaşlar yorum yapmasın yoruma değil bilgiye ihtiyacımız var

• yokmu hiç bu aracı tanıyan kimse.
  • öğlene gidip bakacağım bir alternatif daha çıktı oda 2011 panda altoyu bilen yok galiba bakınca ben bilgi paylaşayım bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes 1.0 62 beygir arac a sinifi ama 0 kmsi yok onun yerine splas uretiliyor. Ama sonucta suzuki japon arabasi ariza cikmaz. Alnatiflerin panda ve kia picanto olabilir.

• hocam teorik bilgiye sahibim ama daha önce hiç aracı yakından incelemedim ancak hiç kimsenin aracı bilmemesi beni şaşırttı doğrusu. En iyisi gidip kendim detaylı bir şekilde inceleyeyim. Beğenmezsem 2011 bir panda var alacağım.

• Valla bence panda daha iyi secenek olur a sinifina gore cok genis ve cok az yakiyor ozellikleride cok iyi alacaksan dinamik al.

• panda bildiğim kullandığım bir araç. Altoyu beğenirsem onu alacağım beğenmez isem fiyatında anlaşırsak panda active olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 vitara hakkında yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de sadece kapısını açıp, geri kapatacak kadar bir süre boyunca incelediğim bir araç. İç mekanın her tarafının oyuncak gibi olduğunu görmemle araçtan uzaklaşmam bir oldu.

Fiyatları da ucuz değil. 20.000TL'den aşağı isteyen pek yok. Hiç bir avantajı olmayan bu araç için bir sürü dezavantaja katlanmak yersiz olur. Ne fiyatı ucuz, ne donanımlı, ne kalite hissi var, ne yedek parçası kolay bulunur, ne de satmak isteyince kolay satarsınız. Tipi de Picanto'ya çok benziyor.

Hyundai i20 1.2'lere bakmanız daha doğru olur.

(Not: Sıfır Swift alacaklar için, ikinci el piyasası hariç saydığım olumsuzluklar geçerli değil.)
  • 2011 model 8000 km de fiyat 19000 bence bu fiyatlara bu şekilde sıfır gibi bayanın şehir içi kullanacağı pek alternatif yok eğer çok kötüyse pandayı aynı fiyata verirlerse pandayı alacağım

• A segment araçları güvenlikleri sebebi ile tavsiye etmiyorum, ancak çok eğlenceli olacağı kesin, 1 ay süre ile Smart Fortwo kullanmıştım, aşırı sert süspansiyonları sebebi ile bozuk istanbul yollarında bel ağrım çok arttı ve araçtan ayrıldığımda hiç üzülmemiştim.

ben en azından B segment araç bakmanızı tavsiye ederim, küçük araçla trafikte adam yerine konmazsınız belirteyim, sellektör yersiniz, kornanız eksik olmaz, üzerinize gelen çok olur.

19bin TL'ye yaşı ve kondisyonu yerinde daha pratik ve compact araçlar bakın ve B segment olsun... hatta alabiliyorsanız C segment bakın derim.

videodaki kullanıcı yorumlarını da okumanı tavsiye ederim

• http://forum.donanimhaber.com/m_11383838/tm.htm

istersen burada ki arkadaşlara danış onlardan kullanan olmuştur kesin bazılarının bir kaç tane suzuki kullanmışlığı var belki bir tanesi alto filan olabilir.
  • altoya baktım pandayı aldım. Altoyla ilgili izlenimlerimi paylaşayım ki sonra bakanların işine yarar. Altoyu kullanmadım zaten beni kasası ilgilendirdiği için kasasını detaylı inceledim ve hemen gidip pandanın pazarlığını yaptım. Aracın hacmi beklediğimin çok çok altında araçta bagaj küçük falan değil resmen yok. Öne ben koltuğu ayarlayınca arkama kimsenin oturması mümkün değil. Malzeme kalitesi diye bir şeyden söz etmeye gerek yok. Kapılarda ve kasanın tamamında civatalar açıkta kısacası araç 2011 model ancak 80 li yılların kasa teknolojisini taşıyor. İşin özü ben hiç bir şekilde beğenmedim.

• Düzeltme: Yanlışlıkla iki mesaj attım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NovaTHOR -- 30 Ocak 2013; 13:04:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

altoya baktım pandayı aldım. Altoyla ilgili izlenimlerimi paylaşayım ki sonra bakanların işine yarar. Altoyu kullanmadım zaten beni kasası ilgilendirdiği için kasasını detaylı inceledim ve hemen gidip pandanın pazarlığını yaptım. Aracın hacmi beklediğimin çok çok altında araçta bagaj küçük falan değil resmen yok. Öne ben koltuğu ayarlayınca arkama kimsenin oturması mümkün değil. Malzeme kalitesi diye bir şeyden söz etmeye gerek yok. Kapılarda ve kasanın tamamında civatalar açıkta kısacası araç 2011 model ancak 80 li yılların kasa teknolojisini taşıyor. İşin özü ben hiç bir şekilde beğenmedim.

Fiat panda ne kadara mal oldu, km'si filan neydi bilgi verebilir misin?
  • şimdi servisten geliyorum pandanın expertizini yaptırdım gerçi gerek yoktu çünkü ben biraz anlarım ama yinede kardeşimin içi rahatetsin istedim. Araç bildiğin sıfır galeriden alınmış gibi 7000 km de çiziksiz 13 aylık bir araç fiyatıda 18250

• siz pandayı almışsınız ama forumda alto nun detaylı incelemesini yapmıştı bir arkadaş
    yinede paylaşalım

http://forum.donanimhaber.com/m_69023325/tm.htm

araç hayırlı olsun bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

siz pandayı almışsınız ama forumda alto nun detaylı incelemesini yapmıştı bir arkadaş
    yinede paylaşalım

http://forum.donanimhaber.com/m_69023325/tm.htm

araç hayırlı olsun bu arada

o eski kasa hocam o başlığıda inceledim.
    ben net ortamında türkçe ingilizce bir çok seyi inceledim.
    sağ olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.