Şimdi Ara

2011:PORSCHE'YE BİNME FIAT'A BİN | 2012:BİSİKLETE BİN | 2015:ÇEREZ PARASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsraf israf israf ! AKP'nin ağzından böyle dökülüyor arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 23 Mayıs 2015; 15:07:18 >

• akparti gelir gelmez lojmanları kaldırmadı mı hortumları kesmedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

akparti gelir gelmez lojmanları kaldırmadı mı hortumları kesmedi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Auroth

quote:

delil şahit varmı mahkeme kararı varmı yalan iftirayla usülsüz işlerle çamur at izi kalsın hep ama bakıyorsun 15 senedir sandıktan akparti çıkıyor gene çıkacak hep çıkacak size ne desek boş anlayamıyorsunuz şukretmeyi bilmiyorsunuz bugüm karnınız doyuyor araba almak için sıra bekliyorsunuz wv sayenizde türkiyeye araba yetiştiremiyor hala hükümete laf ediyorsunuz

• haydarkarapuar kullanıcısına yanıt
    Akp nin kanıt niteliğindeki herhangi bir belge ile iddiaları yalanladığını hatırlamıyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Akp nin kanıt niteliğindeki herhangi bir belge ile iddiaları yalanladığını hatırlamıyorum ben

olmayan şeyin kanıtı mı var güldürmeyin. bakın işte devlet saraylara taşındı mersedesler zenginleşti parası olmayan 3 cente muhtaç olan devletin yapacağı iş mi bu zenginleşiyoruz
  • Zenginleşen ülkede vergiler neden hep artar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 2008'e dehşet zam
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çerez parası evet keşke şunu dükkanları kapanan işsiz esnafın yanında da söylese de görsek neler yaşıyor.Ama kendileri hiç bir zaman halkın arasına inemediler.1 kere Soma'da indiler olanları gördünüz.

Evine akşam ekmek götürmeyi düşünen, 1000-1500 lira maaş ile 9-10 saat kölelik yapanlar şu açıklamalardan sonra oy verirken 10 kere düşünün.
  • Bülent Arınç bile itiraf etti, savurganlık ve israf konusunda yetersiz olduklarını. Bizden aldıkları dünya kadar vergilerle göz boyamak için yol yaptılar, geri kalanları yediler. Dünyanın en gereksiz sarayı, diyanet işlerine verilen lüks otomobil, her bakana özel uçak isteği bunlardan bazıları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmızı Pervane -- 24 Mayıs 2015; 15:24:14 >
  • Ya kardeşim ne şaşırıyorsunuz Dünyanın neresinde görülmüş Müslümanm diyen siyasetçinin LÜKS ŞATAFAT içinde yaşamadığı ?
  • Üst düzey yöneticilerin kullandıkları araçlar ülke bazında vikipedinin İngilizce sayfalarında bir başlık altında incelenmiş. Genelde yerli araçlar, mumkun olmazsa yurtiçinde yabancıların ürettikleri, olmazsa ülkeye ekonomik bağı olan yerlerde üretilenler (kanada buna ornek) kullanılıyor.

Bizde ise Mercedes-Benz...

• quote:

Hayir kesmedi, baskalarindan cikarip kendilerine bagladilar.
    Ihalelerin nasil yapildigindan haberin yok galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 23 Mayıs 2015; 19:38:57 >
  • Akpde ılımlı,saygılı,dürüst adam istenmiyor

Recep beyin medyadaki maşalarından biri geçen gün böyle zırladı.Partiye istediğimiz ölçüde omuz vermeyeni not ediyoruz dedi

Zırtapoz herif bakanları bile çocuk gibi azarladı

Mehmet Şimşek ılımlı çizgiden çıkıp uyduran,çarpıtan,saklayan klasik akpli olmak zorunda

Birkaç bin daire başkanı,müşavir,müsteşar varmış

Koca bir yalan

Belediyelerde selam vermeyeceğin adamın altında devletin aracı var.

İhale alan işadamları belediyedeki hırsızların eşine,çocuğuna,sevgilisine kiralık araç vermek zorunda

Bunların toplaştığı yerlerin başında Başakşehir gelir.hafta içi gün ortası gidin başı açık/türbanlı gencecik kadınların ciks araçlarla fink attığını izleyin.

Tabii plakalıklardan rent a car firması çıkarılıyor, yakınım bu şekilde araç kullanıyor oradan biliyorum

Mehmet ŞİMŞEK bunları GÖRMEMİŞ

Kendisi bilir,

2.Mehmet GÖRMEZ olarak anılır

• quote:

Benim bildiğim iddia kanıtlanır. Adam neden kendini aklamakla uğraşsın ki. Daha ortada kesinleşmiş bir şey yokken. Kendini aklamaya çalışırsa o zaman vardır bir sıkıntı.
  • haydarkarapuar kullanıcısına yanıt
    hortumları kesmedi hortumların yolunu değiştirdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP’lilerin çocukları neye biniyor?

Erdoğan, Mehmet Görmez'in Mercedes'ini savunurken 'çocukları Porsche'ye biniyor' dedi, peki onların çocukları neye biniyor?

Ali Ekber ERTÜRK / ANKARA

Erdoğan dün Kahramanmaraş’ta Mehmet Görmez’in Mercedes makam aracını eleştirenlere ”Bunların çocuklarının altında ‘Porsche’ler var. Onlarla geziyorlar” diyerek yüklendi. Ancak Erdoğan’ın ”Porsche’leri var” sözünün ucu 12 yıl Genel Başkanlığını yaptığı AKP’ye uzandı. Çünkü AKP milletvekilleri, Belediye Başkanları ve çocukları, gelinleri ile eşlerinin altında da Porsche araçlar bulunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın gelini Göksu Topbaş, 2012 model mavi renkli ve 350 bin lira değerindeki Porsche Cayenne marka dizel bir araca sahip. AKP Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz’un eşi Zeynep Kapusuz’un aracı da 350 bin liralık beyaz renkli 2012 model Porsche Cayenne…

DAHA DA LÜKSLERİ VAR

AKP’lilerin eş, çocuk, damat ve gelinlerinin lüks araçları göz kamaştırıyor. AKP’lilerin yanı sıra 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün damadı da en pahalı aracı kullanan isim çıktı. Gül’ün damadı Mehmet Sarımermer, bir milyon liralık Maserati Quattroport’a biniyor. Gül’ün kızı Kübra ise 200 bin liralık Audi Q5′i tercih etti.

17-25 Aralık yolsuzluk operasyonu sonrası istifa eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Rahmi Bayraktar’ın sahip olduğu araç 2013 model siyah Audi A8 L. Değeri 500 bin TL’nin üzerinde.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın gelinlerinden Tuğba Topbaş’ın aracı ise 2014 model ve 450 bin lira değerinde beyaz Mercedes ML-350. Topbaş’ın oğlu Ömer Topbaş’ın arabası ise 2012 model siyah bir Audi A8-LONG 3.0. Değeri ise yaklaşık 400 bin TL.

GÖKÇEK’İN GELİNİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in gelini Hülya Gökçek’in aracı 2013 model beyaz bir Range Rover. Aracın şu anki piyasa değeri 450 bin liranın üzerinde.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz’un kızı Rabia Tuğba Kapusuz ise 2014 model Mercedes-Benz A marka bir araca sahip. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım’ın gelini İlknur Yıldırım da BMW x1 marka araca biniyor. 2013 model aracın fiyatı, yaklaşık 100 bin TL.

İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu’nun oğlu Süleyman Kuzu da, 130 bin lira değerindeki Mercedes-Benz C 180 marka aracın sahibi. AKP Genel Sekreteri Haluk İpek’in eşi Hatice İpek, siyah renkte 2013 model BMW 320-D bir araca biniyor. Yaklaşık değeri 130 bin lira.

MERCEDES VE AUDI

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı’nın kızı Emine Esra Yazıcı Çeker 2012 model Mercedes-Benz’e biniyor. Değeri yaklaşık 300 bin lira. Yazıcı’nın oğlu Mustafa Yazıcı ise değeri Audi-A6’ya biniyor. Değeri, 200 bin lira.

Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in eşi Sakavet Tamer ise, 150 bin liralık 2011 model siyah bir Audi Q5’e biniyor. Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya’nın kızı Habibe İyimaya Kayaaslan 2014 model Mercedes-Benz E 180 marka araca sahip. Aracın piyasa değeri yaklaşık 150 bin lira.

İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık’ın kızı Zeynep Beyza Kıyıklık, 140 bin liralık, 2013 model Audi Q3 marka beyaz bir araca biniyor. Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu’nun oğlu Ömer Eyyüpoğlu’nun tercihi ise, 2014 model beyaz Mercedes-Benz oldu.

2011:PORSCHE'YE BİNME FIAT'A BİN | 2012:BİSİKLETE BİN | 2015:ÇEREZ PARASI 2011:PORSCHE'YE BİNME FIAT'A BİN | 2012:BİSİKLETE BİN | 2015:ÇEREZ PARASI

• öneri için teşekkürler porcheye binmeyeceğim. nerden baksan 500.000 lira kardayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Benim bildiğim iddia kanıtlanır. Adam neden kendini aklamakla uğraşsın ki. Daha ortada kesinleşmiş bir şey yokken. Kendini aklamaya çalışırsa o zaman vardır bir sıkıntı.

http://tr.wikipedia.org/wiki/17_Aralık_yolsuzluk_ve_rüşvet_soruşturması

• müstehak böyle halka. halk zevk alıyor tecavüzden.

cahilsiniz işte. cahil olduğunuzu da biliyorsunuz. sizler cahil bırakılmadınız. cahil olmayı seçtiniz.
  • ben 1 sene calissam sahin bile alamiyorum adamlar 3.0 motorlu araclara sahip daha ne olsun bence mercedes yerine bentley masarati ferrari olmali hatta roys roys olsun daha pahali

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.