Şimdi Ara

2011 1.2 tsi trendline jetta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Daha once Leon ve astra arasinda kalip konu acmistim ben karar verene kadar her iki araç da satılmış. Bugün denk geldi 1.2 tsi trendline 2011 jetta. Alinir mi sizce bu araç.tüp takılmıyormuş galiba. Senede 6 bin km felan yapacagim tahminim. Benzinde cok yakar mı? Birde geri çabuk satabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İndirim ile sıfır dacia sandero alın konuyu kapatın, forumda ve Tarcanlar otoda bas bas bağırıyorlar ikinci elin durumunu, başına iş alırsın hocam ortalama 90.000₺ gibi ciddi miktar parayı ikinci ele gömmeyin sıfır alın temiz bakın istediğiniz vakit ilk sahibi olarak satın zararınız daha az olur.

2. el almadan duramam diyorsanız 20.000₺ çıkın lada tofaş VS araç alın kullanın satın.

Ben bu ülkede ikinci ele 20.000₺den fazla vermem zaten kazıklanacam bari kaybım üzücü miktarda para olmasın.
  • Prins LPG takılır ama senin için gereği yok 6k km yapıyormuşun, VW çabuk satılır ilana koyup aç tuşuna basar basmaz satılır o derece

• Hocam baktığım araç 25 gundur ilanda. Sağ arka kapi boyalı 71 bin istiyor 81 km de

• quote:

Orijinalden alıntı: egun.

Hocam baktığım araç 25 gundur ilanda. Sağ arka kapi boyalı 71 bin istiyor 81 km de
    Senin bütçe ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max 85 hocam. Aslında daha da fazla çıkabilirim ama cikmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egun. -- 15 Aralık 2019; 22:3:36 >
  • quote:

Max 85 hocam. Aslında daha da fazla çıkabilirim ama cikmak istemiyorum.
    İndirim ile sıfır dacia sandero alın konuyu kapatın, forumda ve Tarcanlar otoda bas bas bağırıyorlar ikinci elin durumunu, başına iş alırsın hocam ortalama 90.000₺ gibi ciddi miktar parayı ikinci ele gömmeyin sıfır alın temiz bakın istediğiniz vakit ilk sahibi olarak satın zararınız daha az olur.

2. el almadan duramam diyorsanız 20.000₺ çıkın lada tofaş VS araç alın kullanın satın.

Ben bu ülkede ikinci ele 20.000₺den fazla vermem zaten kazıklanacam bari kaybım üzücü miktarda para olmasın.

• Haklısınız.Honda 1.6 L dream düşündüm bugun bayi ile konuştum kalmamış ellerinde.Dacia pek hosuma gitmiyor baska onerebilecegin arac var mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 Passat 1.8 Tsi 160hp
    7 yıl önce açıldı
    2016 Leon 1.2 TSI DSG
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Haklısınız.Honda 1.6 L dream düşündüm bugun bayi ile konuştum kalmamış ellerinde.Dacia pek hosuma gitmiyor baska onerebilecegin arac var mi
    Sıfır olan her araca bak hocam mutlak sıfır olsun ikinci el bulaşma.

• Jetta alınır ama comfortlınedan asagıalmayın bence, trendlineda park sensoru bıle yok, koltuklar farklı vb

• Üstteki arkadaşa katılıyorum ne yapın edin sıfır araç alın ben o jetta yerine sıfır egea alıp binerdim şahsen

• Senede 6 bin kilometrenin tamamını taksiyle gitmek daha ucuza gelir.

Ayrıca 2012 8. Ayda sıfır higline full jetta tsi aldık 49.900 liraydı..

2011 trendline bomboş araca 71 isteyen adam sayı saymayı bilmiyo herhal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 15 Aralık 2019; 23:54:5 >
  • Sifirda ne onerebilirsin? 150 kadar çıkarım. İbizalara felan baktim yeni tasarimi guzel fiyat da 120 bin

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    Uzun yolda yapacağım hocam. Otobüs le memleket 17 saat sürüyor çok yoruyor. Birde parayi biryerlere yatirmak istiyorum. Zamaninda araba alsam cok cok karda olacaktim

• tsi motor yag yaktigi söyleniyor eski arac uzak durun corolla tavsiye ederim hbrid de olabilir omurluk olur sizin icin

• quote:

Uzun yolda yapacağım hocam. Otobüs le memleket 17 saat sürüyor çok yoruyor. Birde parayi biryerlere yatirmak istiyorum. Zamaninda araba alsam cok cok karda olacaktim
    Hayır kârda falan olmayacaktın.. Ona bakarsan ben de 1,5 yıl önce 87 liraya aldım arabamı şu an 110.000 ediyor. Ne yani şu an ben karda mıyım? Kesinlikle hayır... Sonuçta enflasyon var paranın değeri küçülmüş. Bu araçtan gelecek parayla satın alacağim herşey en az onun kadar zamlandım.. Ayrıca aracımı satıp başka araç almayı düşünsem alacağım aracın değeri de arttı nihayetinde... Araba yatırım olarak sadece ve sadece kaybettirir...

Çünkü hiç çalıştırmadan, yakıt koymadan 1 yıl kapında dursa aylık en az 750 lira gideri var (en masum hesapla) Daha yakıt koymadık dikkatinizi çekerim... Her ay bir depo yakıt alsan en az 1100 lira yapar aylık giderin... Bunlar sadece kapıda duran arabanın sabit gideridir...

-Yıllık periyodik bakım,
    -Sigorta,
    -Kasko,
    -Motorlu taşıt vergisi,
    -Tüvtürk muayene(iki yılda bir)
    hepsi sabit ve kesin giderler ister kullan ister kullanma...

Duruma göre lastik, akü, fren balatası, fren diski gibi sarf malzemele...
    Bazen sürpriz bakım ve arıza giderleri.
    Detaylara girersek yıkama ücreti, otopark ücreti, otoyol ve köprü geçiş ücretleri...
    Hatta daha da detaya girersem, araban yokken gitmediğin yerlere artık arabam var diye fazladan gidip para harcayacaksın

Senelik 6.000km için uzun dönem araç kiralama bile düşünülebilir. En azından daima sıfır araca binersiniz tüm masraf sorumluluklar kiralayan tarafta olur...

Bana çok mantıklı gelmese de bi kurcalayın isterseniz
    https://onecar.com.tr/

Siz en iyisi parayı altına gömün, her yere taksiyle gidin, memlekete giderken 1 hafta araç kiralayın.

• egun. E kullanıcısına yanıt
    Hocam madem uzun yol yapacaksınız C segmenti bakın mutlaka.
    Yılda 6 bin km için benzinli almak mantıklı olur
    Otomatik-manuel, sedan-hb nasıl tercih edersiniz bilmiyorum fakat 1.3 tce megane bakabilirsiniz
    Yeni corolla
    Hyundai elantra
    2.elde değer kaybetmesin derseniz vw grubu bakabilirsiniz fakat otomatik vites düşünüyorsanız dsg riskini göz önünde bulundurun leon golf ve octavia'nın kasa değiştirmek üzere olduğunu da unutmayın

• 2011 jetta lar 8valf esp tuşu yok ve yol bilgisayarinda türkçe dil seçeneği yok.daha önce sahip olduğum icin min.2012 ve comfortline tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.