Şimdi Ara

2010 Yılında Topladığım Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıl 2018 halen 2010 yılında topladığım bilgisayarı kullanıyorum son model oyunlardada kasma donma yapmıyor en iyi grafiklerde oynuyorum beni bir 8 yıl daha götürürmü bu bilgisayar
    Bilgisayarın özellikleri :
    AMD fx4100 4 çekirdekli işlemci
    DDR3 1600 MHz 8gb ram
    GTX 1080 Asus ekran kartı
    SSD 250 GB Samsung Evo 850
    Harddisk 1 TB
    Asus m5a78LmLx3 anakart
    Xigmatek 600 watt güç kaynağı
    SSD ve ekran kartı hariç diğerlerini 8 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işlemci ve rami yükseltirsen bir 3 4 sene daha götürür gibime geliyor çünkü bilgisayar teknolojisi sürekli değişiyor en azından fx8xxx serisi bir işelmci alabilirsin 2 ci elde olabilir bende 2010 da aldığım bilgisayarı kullanıyorum hala bi ekran kartı ve işlemciyi ve ssd takviyesi yaptım işlemci ilk fx6100 vardı onu sattım 2 ci el fx8350 aldım ekran kartım gtx970 di onu satmak zorunda kaldım bir ara maddi sıkıştım gtx1050 aldım şimdilik idare ediyor beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLastis -- 8 Ekim 2018; 21:52:38 >

Orijinalden alıntı: aLastis

işlemci ve rami yükseltirsen bir 3 4 sene daha götürür gibime geliyor çünkü bilgisayar teknolojisi sürekli değişiyor en azından fx8xxx serisi bir işelmci alabilirsin 2 ci elde olabilir bende 2010 da aldığım bilgisayarı kullanıyorum hala bi ekran kartı ve işlemciyi ve ssd takviyesi yaptım işlemci ilk fx6100 vardı onu sattım 2 ci el fx8350 aldım ekran kartım gtx970 di onu satmak zorunda kaldım bir ara maddi sıkıştım gtx1050 aldım şimdilik idare ediyor beni
    Hangi işlemciyi öneririsin 8xxx serisinden

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

o işlemci nasıl 1080 e darboğaz yapmıyor
    CS go da 300-400 FPS arası alıyorum darboğaz var ama fazla değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLastis -- 8 Ekim 2018; 22:15:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aLastis kullanıcısına yanıt
    İntele geçebilirim sağol yinede

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aLastis kullanıcısına yanıt
    50 bin TL bütçem var yeter sanırım

benimde q6600 lü sistem duruyor hala belki onu ayaklandırabilirim ilerleyen senelerde ofis işi falan için.

şimdiki spec 6700k ile gtx1070

işlemcini değişmek istersen i5 6600k ve sonrası ile değiştirirsen hiçbi sorun çekeceğini sanmıyorum ryzenleri tam bilmediğim için bişey diyemiyorum.

edit:ek: 50k bütçem var yeter sanırım lafı nedense trolllükle kendini beğenmişlik arasında gidip geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 8 Ekim 2018; 22:42:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meco06

CS go da 300-400 FPS arası alıyorum darboğaz var ama fazla değil

Alıntıları Göster
    8350-gtx770 kullandım hayvani darboğaz yapıyordu bu fpsler çok iyimiş vallahi. Hangi ayarlarda bu fps alıyorsunuz?

Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

8350-gtx770 kullandım hayvani darboğaz yapıyordu bu fpsler çok iyimiş vallahi. Hangi ayarlarda bu fps alıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Bütün ayarlar very high da en iyi kalitede

Orijinalden alıntı: meco06

Bütün ayarlar very high da en iyi kalitede

Alıntıları Göster
    No ss no güven inanmıyorum hocam ufak bir video çekip paylaşabilir misin? Bu arada arkadaşıma 6700-gtx1060 sistem topladık bu fpsyi alamıyoruz not düşeyim

Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35

• Neyse atmana gereke yok ağır troll olduğunu açtığın konularda gördüm yorma kendini hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

No ss no güven inanmıyorum hocam ufak bir video çekip paylaşabilir misin? Bu arada arkadaşıma 6700-gtx1060 sistem topladık bu fpsyi alamıyoruz not düşeyim

Alıntıları Göster
    Şu an tatildeyim

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.