Şimdi Ara

2010 ve 2011 tarihli lastikleri gönderen firmaya ne denir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Hepsiburada'dan Enpara kampanyasıyla iyi fiyata geliyor diye Dunlop 4 mevsim lastik aldık. Cumartesi teslim edilen lastikleri ancak açabildik imkanlardan ötürü. Bir tanesi 2010 yılı, diğerleri 2011 yılı. Sizce bu adamlardan değişim istemek mantıklı mı, yoksa direkt başka firmalara mı yöneleyim? HB bize yeni deyip durdu almadan evvel, sanırım kullanılmamış demek istediler. Görüldüğü gibi, epeyce eski. Ne dersiniz? Tedarikçi firmanın ismini özelden yollarım isteyene.

• Cakal dolu piyasa , lastik gormeden alinmaz , ayrinti bilginiz olmasa takip gidecektiniz ,Allah korusun.
    Para iadesi isteyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet diz boyu. Yıl olmuş 2014, 2011 lastik mi kullanılır?

Kesinlikle iade et.
  • ben de internetten alış verişe karşıyım görmeden asla ürün almam ancak bu durum farklı bence hiç kullanılmamış sıfır lastiklerse ve desenleride aynı ise ben bunu sorun yapmam sonuçta peynir değilki akar kokar olsa normal bi lastikçiyede girseniz bu durumu size açıklar kendi kanaatimce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

ben de internetten alış verişe karşıyım görmeden asla ürün almam ancak bu durum farklı bence hiç kullanılmamış sıfır lastiklerse ve desenleride aynı ise ben bunu sorun yapmam sonuçta peynir değilki akar kokar olsa normal bi lastikçiyede girseniz bu durumu size açıklar kendi kanaatimce..

Lastiğinde belli bir raf ömrü var maalesef. Rafta beklemiş lastiğin 4. yıldan itibaren hiç kullanılmamış olsa bile kavuçuğunun özelliği değişiyor diye biliyorum.
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    hocam öyle bi bildiğiniz varsa bi şey diyemem benim ki sadece mantık bu işi en iyi bi lastikçiye gidip öğreniriz sanırım ama üzücü bi durum

hanımda gitti gidiyordan 300tl ye bi ütü masası aldı gele gele geldiki dandik bi şey resimler nere bize gelen mal nere hala mahkemesi sürüyor bakalım..
  • İade edin bencede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üstad hemen iade et,daha lastiği kullanmadan raf ömrü dolmuş,vay çakallar bayiden satamadıklarını internetten millete kakalıyorlar..
  • internetten en son alınacak şey lastik olmalı.
  • Bir de konuları karıştırırken şuna denk geldim, ne ayak arkadaşlar?

http://www.atonet.org.tr/yeni/index.php?p=2334&l=1

• İade edin. 2-3 yıllık lastikler ömürlerinin yarısı geçmiş. 2 yılda 50 bin km yapmayı planlamıyorsanız hiç durmadan iade edin. Hb bu lastik işinde maalesef sabıkalı. Geçen sene ben de nokian kış lastiği aldım buradan ama allah'tan 3 haftalık lastik gönderdiler bana. Ben şanslıydım ama sonra çok olumsuz şeyler duydum lastik işiyle ilgili.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb bu tarz işlere imza atıyor ara ara
  • Hb den 5 parça ürün sipariş etmiştim 4 parça ürün (tam 2 ay içinde teker teker geldi hemde stoktta var yazdıkları halde) 5. parçayı ise 2 yıldır bekliyoruz 25-30 tl bişeydi fiyatıda , ne muhattab olabileceğim bir telefon numaraları nede iade yapıyorlar. Resmen dolandırıcılar..
  • Isterken ozellikle yeni tarih olsun diye belirtmisseniz once telefon acilir bir guzel firca en yuksek perdeden atilir agiza ne gelirse soylenir yerin dibine sokulur..

Arkasindan o lastikler iade edilir para catir catir geri alinir

Belirtmesiyseniz de yine ayni islemler yapilir fakat katsayi ne deseniz fazla yukselmez haliyle

Basima geldi inanin o lastikleri satanin basina gecirecek kadar hirslanmistim.

Alttan almayin ama kulaginiza kupe olsun bir kereligine tanimadiginiz firma stici kisilerden asla arac lastigi almayiniz..

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

Hb den 5 parça ürün sipariş etmiştim 4 parça ürün (tam 2 ay içinde teker teker geldi hemde stoktta var yazdıkları halde) 5. parçayı ise 2 yıldır bekliyoruz 25-30 tl bişeydi fiyatıda , ne muhattab olabileceğim bir telefon numaraları nede iade yapıyorlar. Resmen dolandırıcılar..

Bu yazdiklariniz pek munkun degil

2 yildir beklemek nedir ya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Paramı iade edin" denir. :)
  • Lastiğinizin tam modeli nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LionTech16 -- 23 Ekim 2013; 23:38:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Bir de konuları karıştırırken şuna denk geldim, ne ayak arkadaşlar?

http://www.atonet.org.tr/yeni/index.php?p=2334&l=1

Doğru bu duyuru. Depoloma koşullarına göre 10 yıl kullanım ömrü vardır.

• lastiğin rengi bile kahverengileşmiş

iade edin kurtulun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.