Şimdi Ara

2010 Peugeot 308 otomatik nasil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu araci almak istiyorum 2010 model dizel otomatik olanini vites hakkinda ve direksiyon hakkinda bilgi verirseniz mutlu olurum.elektrik motorlu direksiyon varsa zaten asla almam eps olmasi sart ama bilgi edinemedim bi turlu tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• scarface123 S kullanıcısına yanıt
    Otomatik auto 6 r peugeot tavsiyeden oldukça uzak motor oldukça ekonomik ama otomatiği berbat malesef
  • Denemeden alinmaz tabi..direksiyon hakkinda bilgi verebilirmisiniz hiza duyarlimi yoksa normal hidrolikmi

• quote:

Orijinalden alıntı: scarface123

Denemeden alinmaz tabi..direksiyon hakkinda bilgi verebilirmisiniz hiza duyarlimi yoksa normal hidrolikmi

normal hidrolik sınıfına göre sert .

şanzımanı otomatikleştirilmiş manuel şanzımandır yani sadece sizin yerinize vites atan sistemdir otomatik vites gibi çalışmaz vites geçerken manuelde ki gibi gazdan ayağınızı çekmeniz lazım kullandıkça alışılır .
  • E-HDI E kullanıcısına yanıt
    Accent eradaki gibi eps sistem yok sanirsam o zaman almaya degmez

• quote:

Orijinalden alıntı: scarface123

Accent eradaki gibi eps sistem yok sanirsam o zaman almaya degmez

beklentinize bağlı eksi yönleri her arabanın var ama 308 in olumlu yanları çok daha fazladır .

alıp denemeniz lazım zaten memnun kalmazsanız dizel otomatik kombinasyonu zarar ettirmez karla bile satarsınız .
  • E-HDI E kullanıcısına yanıt
    Tabiki cogu yonden onde 308 ama direksiyob gercekten cok onemli benim icin yinede denemem lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010-2014 Opel Corsa Otomatik
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.