Şimdi Ara

2010 MODEL AURİS 1.6 BENZİNLİ VALFMATİK ARIZASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 sonunda yani aralık ayında 2010 model Auris 1.6 benzinli toyota aldım. 1250km de iken 2 kez yolda kaldım. Aracım motor arızası verip valfmatik değişti, valfmatik kumandası ve bir adet o-ring değişti. aracım şu an 6500km. de. bu arızanın peşinden uzun farlar arıza yaptı. şanzumandan 4. ve 5. viteste ses gelmeye başladı. yol bilgisayarındaki range "0" da kilitli kaldı. benzin harcaması bariz şekilde arttı. benzin göstergesi arızalandı (araç çalışmıyor iken benzin aldığım halde benzin göstergesi low fuel ikazını vermeye devam etmekte). ayrıca bunlar için servise tekrar götürdüğümde bana aracın gaz pedalı arızasının mevcut olduğunu ve modifikasyon yapılması gerektiğini ancak ayaklarına gidip bir arıza çıktığında zahmet edip beyan ettiler. yani aracım 2,5 aylık olup sıfır araca göre gereğinden fazla arıza vermiştir. toyota markasına fazla güvenmemenizi ve aracınızı sürekli dinlemenizi tavsiye ederim. Aynı Amerika Toyota Müdürünün açıklamasında olduğu gibi "bilinçsiz bir şekilde büyüyüp kalitemizden ödün verdik". Bu itibarını Amerikada kısmen kurtardılar ancak burda gereğini yapmamak için elinden geleni ardına koymayıp isimlerini lekelemekte devam ediyorlar. 18.03.2010'da müşteri ilişkilerine atmış olduğum mail'i yanıtsız bırakarak müşteri memnuniyeti anlayışlarını da ortaya koymuşlardır. 4 gün geçmiş olmasına rağmen ciddi güvenlik endişesi yaşadığım aracımla ilgili bir yanıt alamamış bulunmaktayım. Tüm bu yazdıklarım belgeli yazılı kayıt altındadır. Bana güvenin.. İsteyene belgeleri de gönderebilirim. Allah Toyotanızı KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASİP ETSİN...

Foruma üye olduktan sonra 2 mesaj yazmışsınız (daha doğrusu birbirinin aynısı 2 mesaj)
    Kusura bakmayın ama şüphe uyandıracak bir durum.
    Belgelerinizi taratıp bizlerle paylaşırsanız daha iyi olur kanaatindeyim.

Unutmadan; sizin aracınızın arıza vermesinin, başkalarının aynı marka araçtan almamasını sağlaması söz konusu olamayacağı gibi, aracınızın 20 sene arıza vermeden kullanılması da herkesin sizin aracınızdan almasını sağlamaz.

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Aracınız sonuçta kul yapısıdır, arıza verebilir ancak garanti kapsamında düzeltilir.
    Toyota diye arıza vermeyecek anlamına gelmez.

Foruma üye olduktan sonra 2 mesaj yazmışsınız (daha doğrusu birbirinin aynısı 2 mesaj)
    Kusura bakmayın ama şüphe uyandıracak bir durum.
    Belgelerinizi taratıp bizlerle paylaşırsanız daha iyi olur kanaatindeyim.

Unutmadan; sizin aracınızın arıza vermesinin, başkalarının aynı marka araçtan almamasını sağlaması söz konusu olamayacağı gibi, aracınızın 20 sene arıza vermeden kullanılması da herkesin sizin aracınızdan almasını sağlamaz.

Doğru söze ne denir!!!

• "Unutmadan; sizin aracınızın arıza vermesinin, başkalarının aynı marka araçtan almamasını sağlaması söz konusu olamayacağı gibi, aracınızın 20 sene arıza vermeden kullanılması da herkesin sizin aracınızdan almasını sağlamaz. "

bu cümleye katılmıyorum. Bence bir aracın 20 sene sorunsuz kullanılması. Çevresindeki eşinin dostunun arkadaşınında o marka, model araç almasında büyük oranda etkilidir. (%100 herkez aynı araçtan alır gibi bişi zaten düşünülemez)
    Aynı şekilde terside doğrudur. Sizin, her gün gördüğünüz abinizin yada kardeşinizin aracı 1000 km sonra yolda kalıyorsa ve sorunları devam ediyorsa. O araçtan almamanızı sağlar. hemde büyük oranda...
    saygılar

Ne işi gücü olmayan insanlar var şu dünyada
    mağdur insan yaralı insandır. yaralı insan kızgın insandır. kızgın insan her şeyi yapabilirde yapamazda.. adam yazmış derdini.
    bende yazıyorum işte sana yanıt işsizmiyim yani şimdik :) hehehhe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer Loop

yaa dostum sen ne enteresa nadamsın :)
    şikayet var dan adam buraya koyunca işsiz insan oluyoda, bu mesaja yorum yapınca olmuyomu insan işsiz :)
    mağdur insan yaralı insandır. yaralı insan kızgın insandır. kızgın insan her şeyi yapabilirde yapamazda.. adam yazmış derdini.

Hayır bir insan neden aynı yazıyı sikayetvardan alıp copy-paste yapıp foruma 2 mesaj atıp sonrada ortada gözükmez ben onu anlamıyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asıl nicki başka olan bir fanatik işte
    Bulmuş bir şikayet, başka nickle üye olup markayı kötülemiş.
    Şuanki yeni makyajlanmış modelde motor avensis motoruymuş bu doğrumudur?

Ben babamın Avensis'inde kullanıyorum,132 hp olduğunu kesinlikle hissediyorsunus,(Bu arada eskiden 132 ile 110 arasında çok fark olmadığını söylüyordum,geri alıyorum,kullandıkça insan farkı çok iyi anlıyor,bir de yeni kasa Avensis hissettirmediği için iyi gitmiyor gibi geliyordu),artı olarakta yakıtı çok makul
    MSI S430
    AMD X2 1.6, 1024 ram, 100 disk, Ati VGA, 14" Ulltra Parlak Ekran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mriya

quote:

Orijinalden alıntı: Killer Loop

yaa dostum sen ne enteresa nadamsın :)
    şikayet var dan adam buraya koyunca işsiz insan oluyoda, bu mesaja yorum yapınca olmuyomu insan işsiz :)

Hayır bir insan neden aynı yazıyı sikayetvardan alıp copy-paste yapıp foruma 2 mesaj atıp sonrada ortada gözükmez ben onu anlamıyorum

Mriya Arkadaşım,
    E bu yaşadığı sıkıntı herkesin bilmesini ve araç alırken dikkatli olmasını istemiştir muhtemelen. ayrıca kızgındır üreticiye, kendini rahatlatmak için yapıyordur.
    kötüle olayına ben katılmıyorum. zira bende barıp çağırıyorum mmt şu bu diye.. bu kötüle değil ki. yalan olsa neyse. mmt şu bu işte :)
    ay neyse konu açmış gibi olmayim aman haaa.. buna yanıt verme olur mu :)
    saygılar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.