Bildirim
2010 model 156.000KM'de 1.4TSi Scirocco 160hp alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mermiye kafa atmaya gerek var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alperdgal
Daha açıklayıcı olabilir miyiz? Aşırı mı KM? Ben aşırı buldum çünkü -
quote:
Orijinalden alıntı: wardstone
quote:
Daha açıklayıcı olabilir miyiz? Aşırı mı KM? Ben aşırı buldum çünkü
Hocam yilina gore normal, bakma sen piyasadaki arsclsrin kmsine, onlarin cogu dusurulmus oluyor zaten.Ben km den ote spor aracin yuksek kmde alinmasina karsiyim.Sonucta alan saglam basip, arabayi zorlamis olabilir. Turbo-sanziman gibi gozle gorulmeyen parcalarin durumu ne alemde, sana ne kadar masraf acacak hepsine bakmak lazim.Sonuc olarak ben o paraya gider megane 3 coupe alirim (gt line).vw dusmanligim kesinlikle yok, evde 2 aracimizda vw..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: wardstone
quote:
Daha açıklayıcı olabilir miyiz? Aşırı mı KM? Ben aşırı buldum çünkü
Hocam yilina gore normal, bakma sen piyasadaki arsclsrin kmsine, onlarin cogu dusurulmus oluyor zaten.Ben km den ote spor aracin yuksek kmde alinmasina karsiyim.Sonucta alan saglam basip, arabayi zorlamis olabilir. Turbo-sanziman gibi gozle gorulmeyen parcalarin durumu ne alemde, sana ne kadar masraf acacak hepsine bakmak lazim.Sonuc olarak ben o paraya gider megane 3 coupe alirim (gt line).vw dusmanligim kesinlikle yok, evde 2 aracimizda vw..
Hocam babam galerici benim alacağımız galeri de Türkiye'nin sayılı galerilerinden şimdi reklam yapmış olmayayım da galeri kendi adına kasko falan veriyor yani bakımsız/oynanmış/güvenmediği arabaları satmayan bir galeri.ki zaten kendileri arabayı satın aldıkları zaman arabanın bakımlarını yaptırmıştır
-
dsg değilse alınır tabiki, tek sıkıntısı biraz yağ yakması olan bir motor o kadar, o da sert kullanımda belirgin oluyor -
alınır da araç bir kere çok temiz, motor değerleri, teknik verileri iyi, ve çok cazip fiyat olacak ki öyle alınır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X