Şimdi Ara

2010 megane ıı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar,ağabeyler emektar vitomuzu dün sattık babamla benim ortak kullababilceğim bir araba alabilmek için vito malum yaşıma hayli ağır ve gereksiz duruyordu (23 yaşındayım) dün babamın bir arkadaşı ev almak için aracını satıyormuş bildğimiz bir araç megane 2 kasalardan 2010 model 79binde dizel authentiq 30bin civarı fiyat söylemiş arabaya daha tornavida deymemiş bildiğimiz bir araç. Kronik bilinen bir sorunu var mı ve authentique donanım nasıldır diye size bir sormak istedim ? Orjinalinden çelik jantlı ancak aux girişi vs var mıdır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökhen

    Dostlar,ağabeyler emektar vitomuzu dün sattık babamla benim ortak kullababilceğim bir araba alabilmek için vito malum yaşıma hayli ağır ve gereksiz duruyordu (23 yaşındayım) dün babamın bir arkadaşı ev almak için aracını satıyormuş bildğimiz bir araç megane 2 kasalardan 2010 model 79binde dizel authentiq 30bin civarı fiyat söylemiş arabaya daha tornavida deymemiş bildiğimiz bir araç. Kronik bilinen bir sorunu var mı ve authentique donanım nasıldır diye size bir sormak istedim ? Orjinalinden çelik jantlı ancak aux girişi vs var mıdır ?

    YAKLAŞIK 7-8 SENE MEGANE2 KULLANDIM.1.6 16V,1.5 DCİ.BENZİNLİSİ YARAMAZ ARAÇTAN SOGUDUM RESMEN 140-150 YAKLAŞTIĞINDA ARAÇ İNLİYODU SES YALITIMI DENEN BİR ŞEY YOK.AMA DİZELİNDEN ÇOK MEMNUNDUM.YAKIT KONUSUNDA ÇOK ÇOK CİMRİ,PERFORMANS KONUSUNDADA TATMİN EDİCİ.KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.FAKAT SİZİN ALACAĞINIZ ARAÇ AUTHENTİQUE.DONANIM KONUSUNDA ÇOK KISIR.AUX GİRİŞİ YOK BU ARADA.DONANIM OLARAK PRİVLEGE-DYNAMYQUE-EXPRESSİON-EXTREME-AUTHENQUE.ÇOK BOŞ BİR DONANIM.FİYAT KONUSUNDA BENCE 30 VERİLDİKTEN SONRA ÜSTÜNE 2-3 DAHA KOYULUP PRİVLEGE DONANIM ALINMALI.FAKAT TANIDIĞINIZ BİLGİDİĞİNİZ BİR ARAÇMIŞ.TEMİZ DİYOSUNUZ.KİLOMETRESİDE GAYET İYİ FAKAT BANA GÖRE 30 BİN FAZLA.HİÇ OLMASSA 30 BİNE DYNAMİQUE DONANIM ALINIR.MEGANE2 HER ZAMAN KAR ETTİREN BİR ARAÇTIR KESİNLİKLE ZARAR ETMESSİNİZ ÖNERİRİM.




  • persia06 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler,babam için donanım hiç önemli değil hatta ona göre ne kadar az donanım o kadar az arıza(bir yandan doğru) piyasa inanılmaz artmış açıkçası biz de bu kadar beklemiyorduk 9 ay önce arkadaşımın meganı sattık 120 binde dizeldi 1 milyar kadar bakım yapılması gerekiyordu onlar 24 e satmışlardı şimdi bu fiyatlarda ve millet burnundan kıl aldırmıyor 5 kuruş inmiyor.
  • Hocam 5 daha koyun 35 e filan güzel 308 bulursunuz ikinci el. Hem yaşınada uygun ne çok genç arabası ne yaşlı, dizelleri var o fiyata.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.