Şimdi Ara

2010 HONDA ALDIK İYİMİ YAPTIK KÖTÜMÜ YAPTIK :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 MODEL EN FULL LINEA VARDI GEÇEN HAFTA İÇİ SATTIM Bİ KAÇ GÜN İÇİNDE RENO FLUENCE TOYOTA AVENSİS FALAN DERKEN BU GECE 2010 MODEL HONDA CİVİC ALDIM KAPORASINI VERDIM 2 GÜN SONRA SATIŞINI ALCAM ARAÇ 100.000 KM DE BENZİNLİ 2 BİRDE Bİ PARÇADA YARIM BOYA VAR BİR DİZEL KULLANICI OLARAK BENZİN DE NE KADAR COK YAKAR YEDEK PARÇASI NEDIR HIC BILMEM 2 3 SENE ONCEDE HYUNDAİ TEK KAPI VARDI GAZDA BİŞİ YAKMIYODU VALLA YAKITTIR PARÇADIR BİLEN KULLANAN ARKADAŞLAR Bİ YARDIM EDERSE 1 2 AY İÇİNDEDE LPG TAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM . HANGİ MARKA UYUMU DAHA SAGLAMDIR BİLGİLENDIRISENIZ SEVINIRIM

• Kaça aldınız.. Size satan kişi 38'e falan almıştı manuel vites ise :)
  • Hayırlı olsun,zaten benzinde binilmez buna dizelden sonra üzer sizi,Honda'nın LPG uyumu sıkıntısızdır düzgün montaj yapılırsa marka çok önemli değil. Kaça aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

Hayırlı olsun,zaten benzinde binilmez buna dizelden sonra üzer sizi,Honda'nın LPG uyumu sıkıntısızdır düzgün montaj yapılırsa marka çok önemli değil. Kaça aldınız?
    honda varsa sıkıntı yok
  • Hayırlı olsun biraz kullan lpg takarsın yakıtı büyük ihtimalle fazla gelecek ama montaj güzel olursa honda sıkıntı yapmaz lpg de..
  • 2010 100binde. Bide benzinde. Hay massallah iyi gezmis adam Lpgde sikinti olmaz usta. Kitten ziyade iyi bi usta bul. Hayirli olsun..
  • Hayirli olsun. Sehir ici linea'nin iki katini yakar lpg taktirmazsaniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

Hayirli olsun. Sehir ici linea'nin iki katini yakar lpg taktirmazsaniz.
    Hayırlı olsun
  • 2009-2013 arasi kullandim fd6civic. Benzine artik para yetistiremiyorum diye sattim dizel araba aldik diyim. Otomatik ise sehirici 12litreleri cok rqhqt görüyorsun. Lineadan sonra yakıt konusunda üzer fazlasıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper_12

2010 MODEL EN FULL LINEA VARDI GEÇEN HAFTA İÇİ SATTIM Bİ KAÇ GÜN İÇİNDE RENO FLUENCE TOYOTA AVENSİS FALAN DERKEN BU GECE 2010 MODEL HONDA CİVİC ALDIM KAPORASINI VERDIM 2 GÜN SONRA SATIŞINI ALCAM ARAÇ 100.000 KM DE BENZİNLİ 2 BİRDE Bİ PARÇADA YARIM BOYA VAR BİR DİZEL KULLANICI OLARAK BENZİN DE NE KADAR COK YAKAR YEDEK PARÇASI NEDIR HIC BILMEM 2 3 SENE ONCEDE HYUNDAİ TEK KAPI VARDI GAZDA BİŞİ YAKMIYODU VALLA YAKITTIR PARÇADIR BİLEN KULLANAN ARKADAŞLAR Bİ YARDIM EDERSE 1 2 AY İÇİNDEDE LPG TAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM . HANGİ MARKA UYUMU DAHA SAGLAMDIR BİLGİLENDIRISENIZ SEVINIRIM

Hocam araç otomatik mi manuel mi? Benim araç otomatik, son 6000 km ortalaması ( Şehiriçi-şehirdışı) 10.2 Lt buna göre bir değerlendirme yap. Eğer daha önce linea kullanmışsan bir haftaya kalmaz lpg'yi takarsın

Edit: Hocam hayırlı olsun demeyi unuttum. Hayırlı olsun allah kazadan beladan korusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parezer -- 29 Nisan 2014; 1:20:22 >

• Hayırlı olsun bizde 4 ay kadar önce 2012 model dizel Clio'yu satıp 2010 Elegance Civic otomatik aldık . 56K KM'de idi LPG yoktu benzinle 45 - 50 kuruş civarı yakınca haliyle dizel Clio'dan sonra çok fazla geldi. BRC kit taktırdık şu an 30 - 32 kuruş civarı yakıyor trafik olmazsa biraz daha düşüyor Kazasız belasız kullanın İnşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Hayırlı olsun bizde 4 ay kadar önce 2012 model dizel Clio'yu satıp 2010 Elegance Civic otomatik aldık . 56K KM'de idi LPG yoktu benzinle 45 - 50 kuruş civarı yakınca haliyle dizel Clio'dan sonra çok fazla geldi. BRC kit taktırdık şu an 30 - 32 kuruş civarı yakıyor trafik olmazsa biraz daha düşüyor Kazasız belasız kullanın İnşallah
    Hayırlı olsun.
  • İyi yapmışsın.rahat ol.
  • quote:

2010 MODEL EN FULL LINEA VARDI GEÇEN HAFTA İÇİ SATTIM Bİ KAÇ GÜN İÇİNDE RENO FLUENCE TOYOTA AVENSİS FALAN DERKEN BU GECE 2010 MODEL HONDA CİVİC ALDIM KAPORASINI VERDIM 2 GÜN SONRA SATIŞINI ALCAM ARAÇ 100.000 KM DE BENZİNLİ 2 BİRDE Bİ PARÇADA YARIM BOYA VAR BİR DİZEL KULLANICI OLARAK BENZİN DE NE KADAR COK YAKAR YEDEK PARÇASI NEDIR HIC BILMEM 2 3 SENE ONCEDE HYUNDAİ TEK KAPI VARDI GAZDA BİŞİ YAKMIYODU VALLA YAKITTIR PARÇADIR BİLEN KULLANAN ARKADAŞLAR Bİ YARDIM EDERSE 1 2 AY İÇİNDEDE LPG TAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM . HANGİ MARKA UYUMU DAHA SAGLAMDIR BİLGİLENDIRISENIZ SEVINIRIM

Honda aldıysan yanlış yapma lüksün yoktur elbet biyerlerde doğru yapmışsındır. Benzınıne, guzelce yormadan kullanırsan arabanın huyuna gıdersen çok çok çok rahat katlanırsın koklayarak gider. Tüp takarsan zaten dünyaları gezersin. Arkadaşımda 2013 fabrıkasyon tüplü civic var 26 kuruş yakıyor. Tabi benım arkadaşın şehirler arası yolda 140 ın altına ınmedıgını ve bazı lambalarda vsa yı kapatıp patiyle kalktığını varsayarsak çok guzel bir değer. Eğer başım ağrımasın tüplü olduğunu unutayım istiyorsan 1 kere fazla para verirsin gider mis gibi " PRİNS " markasını tercih edersin sonra ne dert ne tasa kalır. Ama şuda var muadilleri 1.500 tl ise Prins 2.500 tl civarıdır bunuda unutma. Ama iyi mal kendini fiyatıyla belli eder buda bir gerçektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

quote:

Honda aldıysan yanlış yapma lüksün yoktur elbet biyerlerde doğru yapmışsındır. Benzınıne, guzelce yormadan kullanırsan arabanın huyuna gıdersen çok çok çok rahat katlanırsın koklayarak gider. Tüp takarsan zaten dünyaları gezersin. Arkadaşımda 2013 fabrıkasyon tüplü civic var 26 kuruş yakıyor. Tabi benım arkadaşın şehirler arası yolda 140 ın altına ınmedıgını ve bazı lambalarda vsa yı kapatıp patiyle kalktığını varsayarsak çok guzel bir değer. Eğer başım ağrımasın tüplü olduğunu unutayım istiyorsan 1 kere fazla para verirsin gider mis gibi " PRİNS " markasını tercih edersin sonra ne dert ne tasa kalır. Ama şuda var muadilleri 1.500 tl ise Prins 2.500 tl civarıdır bunuda unutma. Ama iyi mal kendini fiyatıyla belli eder buda bir gerçektir.
    2008 fd6 manuel kulanıyorum bende performans olarak tatmin eder ama yakıtta da hakkını verir yakar yani

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    araç 2 parça boyalı 32600 zorla aldık ama çok diri kitap gibi duruyo 2 ay içindede lpg takmayı dusunuyorum. valla kafam karma karısıkk birde 2. el uçtu gitti ben lineada 1 sende 30,000 km yaptım bunda artık gezemicez heralde gaz takana kadar
  • quote:

araç 2 parça boyalı 32600 zorla aldık ama çok diri kitap gibi duruyo 2 ay içindede lpg takmayı dusunuyorum. valla kafam karma karısıkk birde 2. el uçtu gitti ben lineada 1 sende 30,000 km yaptım bunda artık gezemicez heralde gaz takana kadar
    Hayırlı olsun.Lpg takmadan binmek artık mantıklı değil.Lpg takıp mutlu mesut kullanırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmer88

VALLA BEN ARACI DAHA ALIP KULLANMADAN BAŞLIGI ACTIM SENIN BU YORUMU OKUDUMDA O KADAR YAKMAZ DEDİM AMA VALLA 2 KATI YAKIYO TABİKİ LİNEADAN DAHA İYİ BİR ARAÇ AMA YAKITI ADAMI PERİŞAN EDİYOR LİNEADAN SONRA BU ARAÇ BENI PERİŞAN ETTİ HÜSRAN Bİ HALDE LPG TAKMAYI BEKLIYORUM AMA ARAÇ GERÇEKTEN GÜZEL 40 LİRAYA 90 KM ŞÖYLE ŞİŞİRE ŞİŞİRE VATAN CADDESİNDE ORDA BURDA SIKILARIM DERSEN GİT HONDA AL :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kajmer88

VALLA BEN ARACI DAHA ALIP KULLANMADAN BAŞLIGI ACTIM SENIN BU YORUMU OKUDUMDA O KADAR YAKMAZ DEDİM AMA VALLA 2 KATI YAKIYO TABİKİ LİNEADAN DAHA İYİ BİR ARAÇ AMA YAKITI ADAMI PERİŞAN EDİYOR LİNEADAN SONRA BU ARAÇ BENI PERİŞAN ETTİ HÜSRAN Bİ HALDE LPG TAKMAYI BEKLIYORUM AMA ARAÇ GERÇEKTEN GÜZEL 40 LİRAYA 90 KM ŞÖYLE ŞİŞİRE ŞİŞİRE VATAN CADDESİNDE ORDA BURDA SIKILARIM DERSEN GİT HONDA AL :)

Hocam memnun mu kaldın şikayet mi ediyorsun anlamadım

Ama halkımız neden gidip 8-9 yaşında D sınıfı araç almıyor da Linea'lara, Clio'lara bakıyor buradan anlamışsındır hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

honda varsa sıkıntı yok

+1 ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.