Şimdi Ara

2010 fiesta verilip ilandaki araç alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2010 model fiestam var 55.000 km de

ilandaki araçta x paket var mı ben anlayamadım da bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz

x pakette neler var

ve bu araç alınırmı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2009-ford-focus-tdci-titanium-61033317/detay/

yardımınıza ihtiyacım var.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdrturhan -- 3 Şubat 2012; 21:12:27 >

• yok diye tahmin ettim zaten adam da belirtmemiş ayrıca x pakette esp de vardı sanırım ilandaki adam esp yi işaretkememiş
  • Aracta x paket yok.x paket sunroof,parcali deri koltuk,mercekli xenon far iceriyordu
  • İlanda ki araç X Paket değil. Bildiğim kadarıyla;
    -DERİ,
    -SUNROOF
    -Bİ-XENON(viraja duyarlı)
    -ESP var..

Gözle görülür..
  • X paket varmı bilmiyorum ama o fiyata 2010 model de bulabilirsiniz ....
  • X Pakette Mercekli far , parça deri koltuk , sunroof , arka park sensörü var
  • Öncelikle araç X paket değil. Nedeni ise diğer arkadaşların söylediği gibi X pakette
    -Parçalı deri koltuk
    -Sunroof
    -Adaptif Sürüşe duyarlı mercekli ön farlar bulunuyor.

Diğer soruya gelirsek, senin aracın dizel mi yoksa benzinli mi onu belirtmemişsiniz. Ayrıca onu geçersek senin aracın B segmenti bu araç ise C segmenti bir araç ve dizel bir araç.
    Doğal olarak segment farkından dolayı geniş iç mekan, geniş bagaj hacmi, daha iyi yol tutuş, daha konforlu yolculuklar ve biraz daha sessiz iç mekan..Fakat aracın büyüklüğünden ve ağırlığından dolayı biraz daha fazla yakan bir motor.
    Eğer senin aracın dizelse ve sıfır aldıysan ve daha büyük bir araca ihtiyacın yoksa bence hiç riske girmene gerek yok. Ama bana daha büyük bir araç lazım fiesta ufak geliyor dersen bu araç alınası bi araç. Tabi bu benim tercihim. Herkesin tercihine, düşüncesine saygı duyarım. Karar tabi ki senin bizler sadece fikir vermeye çalışıyoruz. Saygılar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 Seat İbiza alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    BU ARAÇ ALINIR MI ? 2012 PASSAT
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özür dilerim imza na dikkat etmemiştim, senin aracında dizelmiş..)
  • Alinir neden olmasin icinize sindikten sonra ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.