ya arkadaslar bu arabanın hastasıyım 2010 cıvıcımı satıp bu canavarlardan bırını alsam nası olur. 2010 civicim 17000 km de lpg li gunde cok km yapıyorum 100 km falan benzıne yetısemedıgımden tup taktırdım ama bu aracı alırsam sehır ıcı civicdende fazla yakıyor ama hergun bu arabalara bakmadan rahat edemıyorm tupe cok karsıyım ama bu aracı alırsamda tupsuz belımı fazlasıyla buker heralde sizce napım civicle aynen devammı yoksa bi delilikmi yapmak gerek :)) bide alsam kolay kolay satamam gıbı gelıyor ?
type-r al,içinde ukte kalmıs bu araba,mutlu ol yeter
quote:
Orijinalden alıntı: watkseburt
type-r al,içinde ukte kalmıs bu araba,mutlu ol yeter
civici sat ama type-r alma git bi dizel araba al günde 100km çok en güzeli senin için dizel araba olur
quote:
Orijinalden alıntı: rapursuit
civici sat ama type-r alma git bi dizel araba al günde 100km çok en güzeli senin için dizel araba olur
iyi de arkadaşın amacı az yaksın diil ki. zaten az yakması için istese type r nden istesin.. bence almalısın type r yi içinde kalmasın
madem güçlü bir araç istiyorsun çok km yapıyorsan 2.0 dizel motorlu başka bir marka model bak..
günde 100 km yapan adamı adamı bu araç bir ay sonra üzmeye başlar..
bence de al.içinde kalmasın. benzin konusunun sorun olcağını zannetmiyorum sedan otomatik civic kullandım ,100 kmde tüketim yol boyunca 9 10 lt arasındaydı. type-r'a da şimdi baktım 12.7lt yazıyor bence al gitsin ilerde zaten alamazsın aileydi çocuktu, hem de 0-100km/s 6.6 saniye için ölmeye bile değer
civici sat ama type-r alma git bi dizel araba al g�nde 100km �ok en g�zeli senin i�in dizel araba olur
iyi de arkada��n amac� az yaks�n diil ki. zaten az yakmas� i�in istese type r nden istesin.. bence almal�s�n type r yi i�inde kalmas�n
yukarıyı okumadın galiba adam lpgli araç kullanıyo sencede yakıt problemi olmasa lpg takılırmı ben olsam takmazdım
"Yaptığınız şeyler için pişmanlık çabuk geçer ama yapmadığınız şeyler için kolay kolay geçmez." Bence de type-r al gitsin.
dıger aracları ıstemıyorm sadece bu kasa typer hastasıyım. ben bu cıvıce bıle lpg takılırken nerdeyse aglıcaktım en ıyısını taktırdıgım halde kı o araca kesınlıkle lpg falan taktırmam onu alacaksam benzınınede katlancam ama ıste benım aracımda 0 gıbı tertemız su an kokusu bıle ıcınde daha aractan tek soguma nedenım lpg taktırmıs olmam 2008 47000km yapmıs bı aracla degısmekte var ama bu araca baska turlude bınemem 0 ı 78 mılyar bı araca 78 mılyar vercek durumda olsam zaten cok baska seceneklere bakarım. ben kısa surelı bı heves ıcın bu aracı ıstıyorum 1 sene falan bınıp satarım dıe ama 2. elıde zor satmak cok zarar etcegımde kesın bu aracı satmak ıcın benım gıbı bı hastasını bulmak lazım offf off pc de masaustu arkaplanım bıle typer :))
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
dıger aracları ıstemıyorm sadece bu kasa typer hastasıyım. ben bu cıvıce bıle lpg takılırken nerdeyse aglıcaktım en ıyısını taktırdıgım halde kı o araca kesınlıkle lpg falan taktırmam onu alacaksam benzınınede katlancam ama ıste benım aracımda 0 gıbı tertemız su an kokusu bıle ıcınde daha aractan tek soguma nedenım lpg taktırmıs olmam 2008 47000km yapmıs bı aracla degısmekte var ama bu araca baska turlude bınemem 0 ı 78 mılyar bı araca 78 mılyar vercek durumda olsam zaten cok baska seceneklere bakarım. ben kısa surelı bı heves ıcın bu aracı ıstıyorum 1 sene falan bınıp satarım dıe ama 2. elıde zor satmak cok zarar etcegımde kesın bu aracı satmak ıcın benım gıbı bı hastasını bulmak lazım offf off pc de masaustu arkaplanım bıle typer :))
Siz en iyisi typer alın
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
Zaten alırken pahalıya almıyorsun 2. el alacak olduğundan 1. elle olan fark değerini kaybetmiş oluyor. Satarken zorlanmassın fanatikleri çok bu aracın! Bu arada bende bayılıyorum bu kasaya. :)
Dostum bence böyle devam et.. Benzin parası ciddi sıkıntı yaratır sana şuanki aracından bikere fazla yakar bide günde 100 km ciddi bir mesafe..2. seçenek dizel bir araç olmalı.
bu aletle 3.20ci veya 3.20cd falan bunları alırmıyım ya ne dıonuz
alınır seve seve binilir o sese hasta olunur
YOLLARIN KRALI OLURSUN DA bızı unutmazsın ihş.
Mantık dışı haraketlerden kaçın. Tatile çıktığın bir zaman 1-2 haftalığına bu aracı kirala aracın tadına var. Zaten bu aracı alsan daha fazla gaza basacaksın kazandığınıda benzine yatırma. Zaten 10 binde sıfır aracına gaz taktırıp garanti dışında bırakmışsın ve orjinalliğini bozmuşsun demek ki yakıt önemli,ama içindede ukte kalmasın.
type r hakkaten özenilecek bir araç fakat günlük 100 km şehir içi kullanımı düşünecek olursa ortalama 13 lt gibi bi yakıttan bahsediyoruz ayda da 390 lt. çok uçuk bi rakam bence sen git 2.0 dizel 150 beygir bir araç al ocağına incir ağacı dikilmesin... onun yerine 2 günlüğüne type r kiralasan keyfine varırsın herhalde...
ya ben aracımı satma gıbı bır nıetım yokkı 2.0 dizel arac alım zaten aracım lpglı su an yakıtta sıkıntım yok ben bızzat typerla ılgılenıyorm sadece benzın sorununu dıyelımkı yendım kendı kafamda ben dedım hallederım benzın ısını benım aracım satılıpta bu araclardan bırı alınırmı. dıelımkı aldım 1 yıl falan bınerım ben bu araca ondan sonrasına bakarm su ankı aracım cok yenı oldugu ıcın ona kıyamıyorm 2. sı benzın olayı frenlıyor benı yoksa bırı azcık gaz verse gıdıp alıcam yahu :D
type-r sadece 1 yıl mı kullanmak için alcan? ben mı yalnıs anladım? o zaman pek de karlı bı iş olmaz,ama mesajlarında "almak ıstıyırum sadece bıraz arkamda olun" imasını cıkardım,mutlu olucaksan onu yap kardeş ,hayat kısa