Şimdi Ara

200TL ye kadar kulaküstü kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genellikle müzik için kullanıcam önceliğim bassları gerçekten iyi derecede vermeli.
    Aklımda olan model Urbanears Plattan idi arkadaşıma aldık kulaklığı yeniden dinleyince o kadarda
    Tatmin etmedi açıkcası bass açısından başka önerilerinizi bekliyorum.

• 230'a Akg K518 LE al ve git

http://forum.donanimhaber.com/m_59494654/tm.htm

Pişman olmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mair -- 5 Kasım 2012; 8:08:33 >
  • 200 max lımıt ne yazıkkı.
    Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • Koss Portapro bakabilirsin ama o da dışarıya ses verir, dışarıda kullanımda sıkıntı yaratabilir.
  • Evet ne yazıkki başka öneriniz varmı?
  • Hocam philipslere baktın mı iyi ler mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok ya philips in 2 kulaklığını kullandım memnun kalmadı denediklerimde iyi değildi.
    Aslında bir çok mağaza gezip bir sürü kulaklık denedim urbanears vardı aklımda fakat arkadaşa aldık biraz dinleyince basslar tatmin etmemeye başladı daha iyi birşey arıyorum açıkcası.
  • Sony mdr zx600 modelini tavsiye ederim. Paranın bir kısmı cebinde kalır. Memnun kalacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAshH

Sony mdr zx600 modelini tavsiye ederim. Paranın bir kısmı cebinde kalır. Memnun kalacaksın.

Madem 230'a çıkılmıyor, bunu ben de öneririm.

• Basslarda başarılımı bu kulaklık?
    Bana bassları daha baskın olan bir şey de önerseniz olur z2300 ses sistemi gibi.
  • 200tl için çok fazla istiyorsunuz. Gidin beats birşey alın, işportalarda da var. Paranız cebinizde kalır.
  • Cakmasından bahsedıyorsunuz herhalde yok ya ozentı aletı oldu beats.
    Ya tek ıstegım bass aslında o fıyata verebılecek en ıyı alet lazım.

• Aiaiai Tracks alın. O da iyi. Tamam bastan kulaklarınızı patlatıp mideni titremez ama dinleyenler Akg K518'ten daha iyi buldular.
  • O nasıl bır marka oyle
    Bu dedıgınız sony bass olarak urbanears dan ondemı?

• [simage][/simage]Bu kulaklıgın ızolasyonu pek ıyı degıl muhtemelen ızolasyonda onemlı.

• Şu önemli bu önemli ve o da önemli, bütçem de ancak 200tl.

Yok öyle bir dünya :) O bütçeyi arttırıp Akg K518 alın tamam.
  • 200 lıra sıze az gelıyor olabılır kulaklık ıcın benım butcem bu.
    2 tane sey var onemlı ızolasyon ve bass cok mu zor 200 Tl ye bunları bulmak?
    Hayır sızı zorlamıyorum kı ılla sen tavsıye verıceksın dıye nedır bu uslup?

• Mesele bana az gelmesinden ziyade aranılan şeyler için az gelmesi. Bas kolay. Ama izolasyon ancak kafaüstü kulaklıklarla olur (mesela Aiaiai TMA-1, ATH M-50, CAL! veya Ultrasone Hfi 580 veya Denon d1000)ve kulaküstü kulaklıklardaysa kupa kulağı tam kaplamadığı içinister istemez bu konuda eksiklik yaşanır.

Bas güçlü olsun ve izolasyonu da iyi olsun diyorsanız hernekadar kulaküstü olsa da yine Akg k518 demek zorundayım. Bu durumda ya bir şekilde bütçe yaratıp onu alacaksınız (30tl alt tarafı) yada aradığınız özelliklerden biraz vazgeçip Mediamarkt reyonlarında bolca olanlardan birini alacaksınız. Eğer bu yoldan gidecekseniz de yukarıda denen Sony modeli yeter. Veya dışarıda biraz ses versin ama bası sağlam olsun diyorsanız Koss PortaPro edinin bir tane. 200 tutmaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.